Top Social

After the cabbage festival :) / Káposztafesztivál után :)

Wednesday, October 20, 2010
The pictures are made after the Cabbage Festival, Vecsés, it is a town famous for its delicious cabbage (and the airport too :D). It was a good decision to go, we tasted different foods made from cabbage, even desserts too. What wasnt a good decision was me dressing up like this :D I didnt expect such a huge attention and comments like that, but I can only blame myself for this :) I dont have pictures from the festival, this was just the outfit what I wore there. The crowd was so huge, I didnt want to draw more attention with posing to the camera... but next time I wont be that shy, I promise!


A képek a vecsési Káposzta-fesztivál után készültek, ez az a város ami a finom káposztájáról híres (és a reptérről is persze :D). Nagyon jó döntés volt elmenni, sokféle képosztából készült ételt kóstoltunk végig, még desszerteket is. Ami viszont nem volt jó ötlet, az az hogy így öltöztem fel :D Nem számítottam ugyanis ekkora figyelemre és ilyen megjegyzésekre, de ezért csak magamat hibáztathatom :) Nincsenek képeim a fesztiválról, itt csak a szettet postolom amit ott viseltem. Elég nagy tömeg volt, nem akartam még nagyobb feltűnést kelteni hogy ott pózolgatok a kamerának... de legközelebb nem leszek szégyellős ígérem!

Heading towards the festival, seatbelt fastened :) / Úton a káposzta fesztiválra, biztonságiöv becsatolva :P


These pictures were made when I decided to start a blog, just I wasn't sure how to call it. The first name was: "Style tips from the Shopaholic" but I didnt like it because it didnt really sound so original. Sophie Kinsella already made up the character: "Shopaholic", it wouldn't be so creative from me to call myself as THE Shopaholic. I may be one, but not the only, and foremost not the FIRST, so I started to think about other alternatives. Now that so many blogs especially fashion blogs exist, it's not easy to find out a name. All of them are used, and what is most annoying that those who took these marvellous names, dont even use their blogs for years!!! So somehow I made this up and I could start posting.
Today I'm a little late with posting, but during the night I was doing some research to make the blog better. So now I have some useful little widgets too :) Who knew that even I could be an HTML expert :P If you have more ideas how to make it better, dont hesitate to write your opinion in comments! I appreaciate both negative and positive comments, just never be rude. Thank you :) Stay tuned for tomorrow's post!
XOXO,
Lidia.

 A képek akkor készültek amikor elhatároztam hogy elkezdek blogolni, csak még nem voltam biztos a nevében. Az első a "Stílustippek a boltkórostól" volt, de ezt annyira nem szerettem mert nem hangzott túl eredetien. Sophie Kinsella már kitalálta a "Boltkóros" karakterét, így nem lett volna kreatív ha A boltkórosnak hívom magam. Talán az vagyok, de nem az egyetlen, és legfőképpen nem az ELSŐ, így kénytelen voltam más alternatíva után nézni. Most hogy már annyi blog és főleg divat blog létezik, nem könnyű nevet választani. Mindegyik foglalt és ami a legidegesítőbb hogy akik ezeket a fantasztikus neveket foglalják, már évek óta a blogjuk felé sem néztek!!! Így valahogy ezt a nevet találtam ki és elkezdhettem posztolni.
Ma egy kicsit meg vagyok késve, de egész éjszaka kutatást végeztem, hogyan tehetném jobbá a blogomat. Így most már vannak hasznos kütyük is az oldalon :) Ki gondolta volna hogy még én is HTML expert lehetek :P Ha van még ötletetek hogyan tegyem még jobbá a blogot, ne habozzatok megírni kommentben! Egyformán értékelem a negatív és pozitív kritikát, csak ezt sohase bunkó módon tegyétek. Köszönöm :) Holnap új post, csekkoljátok !
XOXO,
Lídia.This is the only picture that was made at the festival. I just couldnt resist the hats! / Ez az egyetlen kép ami ott készült a fesztiválon. Egyszerűen képtelen voltam ellenállni a kalapoknak!


Hat/Sapka: C&A
Earrings/Fülbevaló: H&M
Plaid shirt/Kockás ing: Second hand
Coat/Kabát: Topshop
Watch/Óra: Juicy Couture
Tapestry bag/Gobelin táska: Zara
Lace tights/Csipkeharisnya: Calzedonia
Shoes: from the USA/Cipő: Amerikából
3 comments on "After the cabbage festival :) / Káposztafesztivál után :)"
 1. Bátor összeállítás egy káposztafesztiválra :D

  Amúgy tetszik, meg jók a fotók is, de szerintem iszonyatosan rájuk férne egy photoshop, mert így nem jönnek át a színek, nekem az egésztől olyan fakó benyomásom lett.

  ReplyDelete
 2. Köszönöm :) örülök az észrevételnek. Teljesen igazad van, elég borongós egy nap volt és csak 3.2 MP-es kamerám van, szóval talán a minőség sem a legjobb. Photoshopom sajnos nincs, de ennek annyi az előnye hogy legalább nem retusálom magam, this is the real Me :D Hiteles képek, egy hétköznapi lánytól, elvégre a magazinokban csak photoshopos képek vannak, nekem meg ugye nincs olyan hátterem mint nekik :( :)

  ReplyDelete
 3. Remélem azt a zöld kalapot megvetted, igazán jól áll!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature