Top Social

An afternoon in the library / Egy délután a könyvtárban

Saturday, October 30, 2010
We were at the library doing some research for my studies. I'm a student at the university of law, this is my 3rd year. We were searching for some books related to law and history and I thought it would be a good idea to make some photos there because it has such a peaceful atmosphere. I could sit in the library for hours without noticing how much time have passed. The reason why I'm wearing a skirt and a shorter faux-leather jacket is that it was a sunny day and mild weather.

A könytárban voltunk mert végeztem egy kis kutatást a tanulmányaimhoz. Jogot tanulok az egyetemen, ez a 3. évem. Néhány történelmi és jogi témájú könyvet kerestünk és arra gondoltam jó ötlet lenne ezt az alkalmat is megörökíteni mert annyira megnyugtató a könyvtár légköre Órákig tudnék a könyvtárban ülni anélkül hogy észrevenném mennyi idő is telt el. Az ok amiért szoknyában és rövid bőrdzsekiben vagyok az az hogy kellemes napos és enyhe idő volt.

In the pictures you will see some books zoomed in. It's not a coincidence. Or well it is in a funny way. We took pictures in every part of the library and when I stood by a shelf, my Boyfriend noticed some books related to fashion :D I couldn't miss the opportunity to take a photo of them, I thought you will appreciate it too. I even pose with them :) The sad fact is that there were only 4 of them - the library had a poor collection of fashion books. Lidia for president - if I were the president, all libraries should have a complete fashion section, a whole shelf (at least 1) full of interesting fashion books LOL (joke :P)
I couldn't miss the chance to use the computer, so I checked out the blog too, and even in a few hours, I saw that so many of you now read the blog! Because the number of the visitors shown on the widget on the side has increased a lot! I'm so happy for that! Plus what do you think about the new widgets? Now I have similar-posts-widget too, I just got it yesterday. I followed back everyone who commented here, and I noticed that almost each one of you have this similar post-widget, so I thought why not? Good idea, so even the older posts won't be forgotten.
Please if you have any other ideas to improve my blog, don't hesitate to share them with me! If you like or dislike something don't  witheld, I'm happy for each polite comments whether it's positive or negative. I hope you know that you can see my images in a bigger size if you click on them!
XOXO
Lidia

A képeken látni fogtok még néhány könyvet amire bezoomoltam. Ez nem véletlen. Vagyis talán egy kicsit, vicces módon. A könyvtár minden részén készítettünk képeket és amikor odaálltam, a Párom észrevett néhány divattal kapcsolatos könyvet :D Nem tudtam kihagyni a lehetőséget hogy lefotózzam őket, gondoltam, Ti is értékelitek majd :) Még pózolok is velük :) A szomorú tény viszont az hogy csak 4 db volt - a könyvtárnak elég szegényes gyűjteménye volt a divat-könyvekből. Lídiát elnöknek - ha én lennék az elnök, minden könyvtárnak teljes divatkönyvtára kellene hogy legyen, egy teljes polc (LEGALÁBB 1) telistele izgalmas divat könyvekkel LOL (vicc :P)
Természetesen kihasználtam hogy volt számítógép és lecsekkoltam a blogot is, és még ezalatt a pár óra alatt is láttam hogy már mennyien olvassátok a blogot! Mivel a látogatók száma bizony jócskán emelkedett ahogy azt a kis alkalmazás is mutatja oldalt! Annyira boldog vagyok emiatt! Tényleg, mit gondoltok az új mütyűrökről? Mostmár van hasonló-bejegyzés-javaslatom is, tegnap szereztem be. Aki csak kommentált, azok közül mindenkit visszakövettem és ekkor tűnt fel hogy szinte mindenkinek van ilyen hasonló-bejegyzést javasoló panele, úgyhogy miért ne? Jó ötlet és így legalább a régi postok sem merülnek feledésbe.
Kérlek benneteket ha van még ötletetek hogyan fejlesszem a blogom, ne habozzatok megosztani velem! Ha tetszik vagy nem tetszik valami, azt se tartsátok magatokban, örülök minden udvarias kommentnek, akár negatív akár pozitív. Remélem tudjátok hogy a képeket nagyban is megnézhetitek ha rákattintotok!
XOXO
Lídia


 Checking out the blog in the library ;) / Csekkolom a blogot a könyvtárban ;)

 That particular shelf... Clothes of the ages ; Fashion ; Encyclopedie of Fashion ; Fashion in the 20th century / És az a bizonyos polc.. Korok ruhái; A divat ; Divatlexikon ; Divat a 20. században

With the encyclopedies / Lexikonokkal

Couldn't resist checking out the book : "Clothes of the ages". / Nem tudtam ellenállni a "Korok ruhái" című könyvnek

What do you think about me in glasses? They are from Saxoo. I rarely use them, when I'm far from the blackboard at school, when reading or when going to theatre or cinema. / Mi a véleményetek rólam szemüvegben (Saxoo)? Főleg akkor veszem fel, amikor távol vagyok a suliban a táblától, amikor olvasok vagy mikor színházban vagy moziban vagyok.Cap/Sapka: Takko
Rose/Rózsa: Bijou Brigitte
Pearl earrings: from my Mum/Gyöngy fülbevaló: Anyukámtól
T-shirt/póló: H&M
Skirt/Szoknya: F&F
Suede ankle boots with bow: from the USA/Velúr masnis bokacsizma: Amerikából


9 comments on "An afternoon in the library / Egy délután a könyvtárban"
 1. lovely outfit! love your style <3 youre so beautiful!! you must be the most beautiful girl in the library :)

  ReplyDelete
 2. Hi, i just came across your blog and i have to say it's awesome! i really like your style! check out my blog and if you like it we can follow each other...

  love irina!

  www.fullclosetbutnothingtowear.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. nagyon jó a blogod! szépen fogalmazol, a stílusod is tetszik, jó ruháid vannak! ha van kedved, nézd meg az én blogomat.=)

  www.styleandthelife.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Thank you so much for your comment and follow, dear! You have a really nice style and i'm following you too now:)

  xoxo

  http://thrilloftheheel.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Who says the library isn't glamourous? ;) Love your heels and the pop of colour from your dress.

  http://red-soledfashionista.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. So cool outfit!!!
  I love reading too :)
  feel free to follow us

  xx
  lookofstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Everyone is so nice, thank you :) Your comments encourage me every day to continue the blog. Hugs & kisses!

  ReplyDelete
 8. ja de a szemüveges kérdésre senki nem válaszolt. :) Szerintem: simán! A szemüveg öltöztet, akinek pl. mélyen ülő szemgödre van, annak határozottan jó, ha szemüveges. És neked is nagyon jól áll!

  ReplyDelete
 9. Köszönöm :) Szerintem is öltöztet, és az enyém mivel semleges színű, sok mindenhez hordható (és passzol a hajszínemhez :P)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature