Top Social

Casting

Thursday, October 14, 2010


Hello Everyone!


Today I will show what I wore to a casting. You dont have to dress boring to a casting, at least you want to be noticed, dont you? Well I didnt choose this because of the casting, we were at other places too I just wanted to finally wear my new shoes which arrived from the glamorous USA :) So I decided to dress real extreme to make all heads turn :) Oh yes now I remember where we were. In the morning, we went to a vegetarian cooking course and after it we went to my aunt. Let me tell you about these :) Im going to a vegetarian course because 1.5 years ago I just started to feel I dont feel like eating meat anymore. Its not about some illness or belief, just eating meat didnt cause a pleasure anymore. Those who like to eat meat and want it, should definately eat it, because they say your body really knows whats best for it. I even confess you that sometimes I eat meat but quite rare. Maybe once a month. Cooking is my resort at home, so I cook some meaty meal for my boyfriend, to make him happy :) and then I taste the meal too, so I'm not choosy, I dont hate it, on some rare occasions or in restaurants I eat meat too. So because being mostly vegetarian, I want to learn to cook more and more dishes because being vegetarian doesnt mean you cant eat varied. This place is quite far from us, and on the course we even do some exercise so I have to dress comfy. Thats why I took 2 pair of shoes (LOL - typical Me :D) a pair of quite warm, (fake)furry, long flat boots and a pair of fashionable - plain leather high heel peep-toe booties (for the casting of course.) So after the delightful cooking course, we went to my aunt. They are moving abroad so she and my cousin (her daughter) are getting rid of their stuff (clothes, shoes, etc). My aunt bought some cute Mango sandals for my cousine but they cant take it abroad and because our feet is the same (40 :D) they decided to give it to me! I cant wait to share it with you in a post. I already created 2 outfits with it. What I also got: denim aviator jacket, plaid skirt, knitted dress, red mini skirt - these will also be included in a post - stay tuned :P
After this came the casting: I took my high heels and my boyfriend came to registrate too so I was about one head taller than him. He wasnt feeling awkward - instead: he couldnt be more proud for everyone constantly watching - both girls and boys - at his Love :P Even the people who were making the casting were paying attention to me instantly, they kept asking if I was a model. It was such an honor, I love it so much when people appreciate my efforts in dressing up. You know thats when you realize it was worth it! I was really hoping they will choose me but it later turned out that they didnt - well its not their fault, they were just making the registration. I wish they were making the choosing process too :D Well we made a couple of photos in the house there too - check out the outfit :)
I'm quite proud of the dress: I bought it for about 15 dollars, at the end of the summer, its original price was 46 dollars, I know because I wanted to buy it and I would have bought it even for that much :D So I'm quite lucky :)
See you tomorrow!
XOXO,
Lidia

Hello Mindenki!

Ma azt mutatom meg mit viseltem egy castingra. Nem kell unalmasan öltözni egy castingra, végülis azt akarjuk hogy felfigyeljenek ránk, nem? Nos én ezt a szettet nem pont a casting miatt vettem fel, voltunk máshol is csak végre szerettem volna felavatni az új cipőcskémet ami a csodás tengerentúlról érkezett :) Így úgy döntöttem hogy igazán extrémen öltözöm fel és magam után fordítok minden fejet :) Oh igen eszembe is jutott hol voltunk aznap. Reggel egy vegetáriánus főzőtanfolyamon voltunk és aztán a nagynénéméknél. Hadd meséljek ezekről :) Azért járok a tanfolyamra mert másfél évvel ezelőtt úgy éreztem hogy már nem igazán kívánom a húst. Nem valami betegség vagy meggyőződés miatt, csak a húsevés már nem okozott örömet. Azok akik szeretik a húst és kívánják, azoknak tényleg enniük kell, mert azt mondják a tested nagyon is jól tudja mi a legjobb neki. Bevallom hogy még én is néha eszem még húst de meglehetősen ritkán. Talán egyszer egy hónapban. A főzés az én reszortom itthon, így néha valami húsos menüt készítek a Páromnak, hogy boldoggá tegyem :) Aztán én is megkóstolom, így nem vagyok válogatós, nem utálom, ritkán alkalmakkor vagy étteremben én is eszem húst. Így mivel többnyire vegetáriánus vagyok, szeretnék megtanulni még több ételt elkészíteni mert az hogy vegetáriánus vagy nem kell hogy azt jelentse hogy nem ehetsz többé változatosan. Ez a hely elég messze van tőlünk, és a tanfolyamon még tornázunk is, így kényelmesen kell öltöznöm. Ezért 2 pár cipőt vittem magammal a mai napra (LOL - tipikusan Én :D) egy pár elég meleg, (mű)szőr, hosszú, lapostalpú csizmát és egy pár divatos - tiszta bőr magassarkú orrnélküli csizmát (a castingra természetesen). Így ezután a kellemes tanfolyami óra után a nagynénémhez mentünk. Külföldre költöznek így ő és az unokatesóm (a lánya) megszabadulnak pár cucctól (ruhák, cipők, stb). A nagynéném vett az unokatesómnak egy nagyon cuki szandált a Mangoból, de nem vihetik ki külföldre és mivel egy a lábméretünk (40 :D) úgy döntöttek nekem adják! Alig várom hogy megosszam veletek egy postban. Már kreáltam is két szettet vele. Amit még kaptam: farmer aviátor dzseki, kockás szoknya, kötött ruha, piros miniszoknya - ezeket is majd postolom - ne menjetek messzire :P
Ezután jött a casting: felvettem a magassarkú csizmácskákat és a Párom is jött hogy regisztrálják így kb egy fejjel voltam magasabb mint ő. Nem érezte magát kínosan - sőt: nem is lehetett volna büszkébb hogy mindenki - fiúk lányok egyaránt - az ő szerelmét nézik :P Még a castingosok is egyből felfigyeltek rám, kérdezgettek hogy modellkedem-e. Nagy megtiszteltetés volt, annyira imádom amikor az emberek értékelik az öltözködési erőfeszítéseim. Tudjátok ez az amikor rájövök hogy megérte! Nagyon reménykedtem hogy engem választanak de aztán kiderült később hogy nem így lett - de nem is az ő hibájuk, ők csak a regsiztrációs folyamatban vesznek részt. Bárcsak ők választották volna ki az embereket - lehet nyert ügyem lett volna :D Aztán csináltunk pár fotót ott a házban - csekkoljátok :)
Nagyon büszke vagyok a ruhára :) Kb 2500 ftért vettem, nyár végén, az eredeti ára 8900 forint volt, tudom mert már régóta meg akartam venni és meg is vettem volna még olyan drágán is :D Így elég szerencsés vagyok :)
Viszlát holnap!
XOXO,
Lídia
Cap/Sapi: Esprit
Aviator jacket/ Aviátor dzseki: Zara
Dress/Ruha: Promod
Belt/Öv: Anyukámtól kaptam
Tapestry bag/Gobelin táska: Zara
Socks/Zokni: Humanic
Shoes/Cipő: Present from the USA :)
2 comments on "Casting"
  1. Beleszerettem ebbe az összeállitásodba :D Nagyon csini

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature