Top Social

Beige, black n white / Bézs, fekete & fehér

Sunday, October 24, 2010
This is the outfit I wore at the open day of Glamour magazine. It looks like a business-look, but I added some plus to it with the fedora hat and the socks&sandals. Black+white is a classic but wearing it with beige is extremely hot this year.

Ez az a szett amit a Glamour magazin szerkesztőségi nyílt napján viseltem. Olyan mint egy business-look de egy kis pluszt adtam hozzá a feodra kalappal és a zokni+szandál kombóval. A fekete-fehérrel nem lehet mellélőni, a bézs pedig mindenhez megy.
2 other girls wore fedora hats too there to look original, but let me tell you looking original doesnt equal a simple hat. Fedoras are so popular that every second young girl or boy is wearing one, so you have to add your personality to a creation to catch the eyes. Or if chose a hat as your daily statement piece, than wear something really extreme. That has an extreme colour, extreme style, extreme embellishment. But be careful! If you dont want to look tacky, choose modest pieces to one statement piece. Except if you are an eccentric or Lady Gaga, then there arent any rules for you :) Here are some hats for you as an example:

Az eseményen 2 másik lány is fedora kalapot viselt hogy eredetien nézzen ki, de hadd mondjam el hogy az egyediség nem egy szimpla kalapnál kezdődik. A fedorák már annyira népszerűek hogy lassan minden második fiú vagy lány ilyet visel, így a saját személyiségedet is bele kell adnod egy szettbe hogy megragadd a figyelmet. De ha mégis egy kalapot választanál a napi feltűnő darabodnak, akkor viselj valami igazán extrémet. Aminek extrém színe, stílusa vagy díszítése van. De légy óvatos! Ha nem akarsz ízléstelenül kinézni, válassz visszafogott darabokat egyetlen feltűnő darabhoz. Kivéve ha imádsz különc lenni vagy Te vagy maga Lady Gaga, akkor ugyanis nincsenek számodra szabályok :) Íme néhány kalap példának:


A classic: Audrey Hepburn knew how to choose something original / Egy klasszikus: Audrey Hepburn tudta hogyan válasszon valami egyedit.


TopshopAsos

Reka Vago, famous hungarian shoe designer (rekavago) in her shoe-hat, designed by her of course. This was at the premier of Alice in wonderland./Vágó Réka a híres magyar cipőtervező a cipő-kalapjában, amit természetesen ő tervezett. Ez az Aliz csodaországban premierjén készült.
Juicy Couture - with feathers and a rarely worn style. / Juicy Couture - tollakkal és egy ritkán viselt stílusban.
Lady Gaga

Now lets take a look on my style on the open day. The first picture is the cake they made for us. It had a delicious chocolate flavour, and the design was incredible!

És most nézzük az én stílusomat a nyílt napon. Az első kép a torta ami nekünk készült. Finom csokitorta volt és a designja sem semmi!

The pictures were made in the Palace of Arts, Budapest, and some musical instruments were displayed too. I could really try this organ! I'm playing Für Elise here by Beethoven ;) / A képek a Művészetek Palotájában készültek, és itt volt néhány hangszer kiállítva. Ezt az orgonát ki is próbálhattam! Itt éppen a Für Elise-t játszom Beethoventől ;)Hat/Kalap: Orsay
Shirt, bag/Ing, táska: Zara
Sandals/Szandál: Mango
Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature