Top Social

Sneakers & denim aviator jacket / Tornacipő & farmer pilóta dzseki

Friday, October 22, 2010
Thank this post to my dear friend, Dave, because he was the one who asked me the other day if I have shoes like the Converse Chuck Taylors. I told him I dont have Converse shoes (I think they are overrated) but I have similar ones, a pink Mission and a red Levi's. He was quite surprised and told me he could never imagine me in shoes like that. He may have told that because I mostly wear sporty shoes like that for a walk with the dog or on an excursion but when I meet friends or go public, I like to wear elegant shoes and clothes. You know everyone on the street are wearing the same Converse-skinny jeans-large bag-leather jacket combo. Why should I be one of them? Why not creating something different?

Ezt a posztot köszönjétek kedves barátomnak, Davenek, mert ő kérdezte meg tőlem valamelyik nap hogy van-e Converse Chuck Taylor-szerű cipőm. Mondtam neki hogy nincs Conversem (szerintem túl vannak értékelve) de van hasonlóm, egy rózsaszín Mission és egy piros Levi's. Nagyon meglepődött és azt mondta sosem tudna elképzelni olyan cipőben. Ezt azért mondhatta mert az ilyen cipőket én kutyasétára vagy kiránduláshoz hordom, de amikor barátokkal találkozom, emberek közé megyek, inkább az elegáns cipőkre és ruhákra szavazok. Tudjátok az utcán mindenki ugyanazt a Converse-skinny farmer-pakolós táska-bőrdzseki kombót viseli. Miért legyek én is egy közülük? Miért ne próbálnék ki valami mást?Even my little dog is wearing the same colours so we are quite in sync :) This is my "new-old" denim aviator jacket that I got from my Aunt when they moved abroad. I think it is from a second hand shop, my aunt often shops there and find great pieces. I made some research and I found similar pieces in great brands' shops, I couldnt even show all here for you there are so many. This year sheepskin and faux fur are both so hot. You have to have a shearling or a faux-sheepskin coat in aviator style if you are a real fashionista, and now I have 2 in my warderobe :) Oh and I almost forgot: my little dog has a REAL mini-shearling coat, she will be wearing it when the first snow falls :) I promise to post a picture of it then ;) And now let's see the famous brands solution for denim&sheepskin:

Még a kiskutyám is hasonló színekbe öltözött, úgyhogy nagyon szinkronban vagyunk :) Ez az én "új-régi" farmer pilótadzsekim amit a nagynénémtől kaptam amikor kiment külföldre. Valószínűleg turkálóból vehette, mert gyakran vásárolt ott és mindig nagyszerű darabokat talált. Végeztem egy kis kutatást nektek és találtam hasonló darabokat a legnagyobb márkák boltjaiban, nem is tudnám mindet felsorolni itt, olyan sok van. Idén a báránybőr és a műszőrme nagyon menők. Kell hogy legyen egy pilótastílusú irha vagy műirha kabátotok ha igazi divatdiktátorok vagytok, nekem mostmár 2 is van :) Oh és majd elfelejtettem: a kiskutyámnak is van egy IGAZI mini-irha kabátja, akkor fogja hordani amikor leesik az első hó :) Megígérem hogy akkor postolok róla képet is ;) És most lássuk a híres márkák megoldását a farmer&báránybőr témára:


Acne

Juicy Couture

Philip Lim

Topshop


Even Alexa Chung has a denim aviator jacket, she is wearing it a classic LV bag and flats. I really like her outfit! / Még Alexa Chungnak is van farmer pilótadzsekije, egy klasszikus LV táskával és lapostalpúval hordja. Nekem nagyon tetszik a szettje!

Last but not least, here are some personal pictures. They were made after I prepared my first pizza that was vegetarian btw. I look a bit tired because it was late! x_x
Hope you liked todays post :)
XOXO
Lidia.

Végül de nem utolsósorban íme két kép amik azután készültek hogy elkészítettem életem első pizzáját ami egyébként vegetáriánus. Kicsit fáradt fejem van mert már késő volt x_x
Remélem tetszett a mai poszt :)
XOXO
Lídia.
Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature