Top Social

Mickey Mouse at the playground / Mickey egér a játszótéren

Friday, October 29, 2010
For a couple of minutes I could feel like a child again! We were at the playground with my Love, and I wore my highest heels so it was a real challenge to climb all these monkey bars. But I managed it and i didnt break my ankle.

Néhány percre újra gyereknek érezhettem magam! Egy játszótéren voltunk a Szerelmemmel, és a legmagasabb tűsarkúmat vettem fel úgyhogy igazi kihívás volt megmászni a mászókákat. De sikerült és még a bokámat sem törtem ki.You don't know one thing about me yet: I can poledance, and I don't mean stripping like in clubs, I mean real, acrobatic moves on a vertical pole. I started it in 2009 august, and now I can do almost any trick. Well, no splits, I should be more flexible than that, but quite amazing moves. Maybe I will make a post for you where you can see some moves i have learnt! Or maybe a video. But first I need to figure out how to make subtitles for a video and how to cut it so it will be a professional piece. Till then you need to be satisfied with my creative outfits :) The reason why I told this information about myself is that you will see some moves on a pole now because I found a perfect pole on the playground. It is a bit thicker than the one I have at home to practice, but I can still do any moves on it, even fully clothed. You know it's hard to practice poledancing in long trousers and long sleeved shirts but I could show you a move where I just need the nude skin of my hand. When poledancing, you stick on the pole with your skin thats why normally poledancers wear little shorts and little tops. Well enough about the topic, I let you go further and see the pictures! I hope you like them! If so, please press follow, leave comments, press like button or tick the little boxes under the article to show your opinion!  Or just share my blog with your friends. I would be really greatful for that!
XOXO
Lidia

Valamit még nem tudtok rólam: rúdtáncolok, és itt most nem a bárokban való vetkőzésre gondolok, hanem igazi akrobatikus mozdulatokra egy függőleges rúdon. 2009 augusztusában kezdtem el és mostmár szinte bármit kivitelezek a rúdon. Nos, spárgát talán nem, ahhoz kicsit rugalmasabbnak kéne lennem, de azért elég látványos mozdulatokat tudok már. Talán majd lesz egy külön bejegyzés erről  ahol megmutatom hogy miket tanultam már! Talán még videó is. De először ki kell találnom hogyan illesszek be feliratot videóba és hogyan vágjam meg, hogy igazi profi alkotás legyen. Addig is be kell érnetek a kreatív összeállításaimmal :) Az ok amiért elárultam magamról ezt az infót az, hogy már ebben a bejegyzésben fogtok 1-2 mozdulatot látni mert találtam egy tökéletes rudat a játszótéren. Egy picit vastagabb mint az amin én gyakorlok itthon, de ezen is bármilyen mozdulatot kivitelezek, még ruhában is. Tudjátok elég nehéz hosszú nadrágban és hosszúujjúban rúdtáncolni de van azért olyan mozdulat is amihez csak a kezem bőrére lesz szükségem. Amikor valaki rúdtáncol, a bőrével tapad fel a rúdra és ezért van az hogy a rúdtáncosok apró shortot és pici topot viselnek. Nos elég is erről a témáról, mostmár hagyom hogy továbbmenjetek és megnézzétek a képeket! Remélem tetszenek!
XOXO
Lidia Scarf/Sál: Deichmann
Earrings & Necklace/Fülbevaló & Nyaklánc: Tally Weijl
Denim jacket/Farmer dzseki: Mango
Plaid shirt: It was my Mum's/Kockás ing: Anyukámé volt
Mickey Mouse t-shirt/Miki egeres póló: F&F
Black jeans/Fekete farmer: Retro Jeans
Bag/Táska: Orsay
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
8 comments on "Mickey Mouse at the playground / Mickey egér a játszótéren"
 1. cute outfit! i love how you layered your shirts and the colors are perfect for fall weather. looks like you had a fun time at the playground and i'm loving those peep-toe booties on you!!

  btw, i'm your newest follower. :)

  kileen
  cuteandlittle.com

  ReplyDelete
 2. hey lovely nice to meet you, lovely blog, would you like to check out mine, it's new and i need followers
  http://meetmeinmilan.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. omg, your ankle boots are very cute! That strap near the toe is quite unique.

  http://red-soledfashionista.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Szio, most találtam rá a blogodra, gratulálok hozzá, nagyon lelkes és egyedi vagy:)

  Jó látni az ötletességed és a bátorságod, néhány összeállításod telitalálat és tökéletes, például ezt is imádom, ebben a cipőben és a szuperszűk naciban tökéletes modell alkat vagy:)

  ReplyDelete
 5. De aranyos vagy! Köszönöm! :) Lelkes vagyok, ez igaz! És az ilyen kommentekért érdemes csinálni! Puszi! :*

  ReplyDelete
 6. Szia Lídia!

  Tudom, hogy ez már egy régi poszt, remélem, azért észreveszed és válaszolsz a kommentre. (Sosem blogoltam, nem tudom, hogy megy ez. :)) Nos, szerelmes vagyok ebbe a szettedbe, főleg a farmer-cipő kombinációba. Nekem is van egy hasonló szabású farmerem és szeretnék egy ilyen cipőt, csak nem tudom, honnan szerezhetném be az ideálisat. Nyitott orrút akarnék, de kevésbé magas sarkút, amit viselsz, az nekem már nagyon magas. Szerinted hol érdemes körülnézni? Te esetleg egy weboldalról rendelted Amerikából? Válaszodat előre is köszönöm.

  ReplyDelete
 7. Szia Cicalány! Mióta bevezettem a moderálást, minden kommentet figyelek, mert csak akkor jelennek meg, ha elfogadom. Ez egy szükséges rossz mióta a Subba kitett. Örülök hogy tetszik ez a szerkó, nekem is nagy kedvencem :) Szerintem ebay-en és amazon-on érdemes körülnézned, én ezt a magassarkút az ebayen találtam. A Topshop és Asos is szuper egyébként, itt ruhák is vannak és mind a legújabb divat szerint! Sok sikert :)

  ReplyDelete
 8. Szia!
  Meg tudnád írni, hogy a cipőd milyen márkájú, és hogy kb. mennyibe került? Eszméletlen jól néz ki, és nehéz elhinni, hogy ennyire kényelmes:D
  Köszi!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature