Top Social

Studs & Leather / Bőr és szegecsek

Friday, October 22, 2010
The jolly joker piece in your warderobe is a good leather jacket. When the weather gets windy, you can top any outfit with it, in 2010 they even match cocktail dresses! The studs make the outfit a little edgy and add some shine to the monotone colours. You dont have to look dull when wearing black or grey.

A gardróbotok jolly joker darabja egy jó bőrdzseki. Amikor beköszönt a szeles idő, bármilyen szettre felvehetitek, 2010-ben még koktélruhára is! A szegecsektől egy kicsit vadabb lesz az összeállítás és egy kis csillogást ad a monoton színekhez. Nem feltétlen lesztek ugyanis "szürkék" ha feketét vagy szürkét viseltek.Faux leather jacket/Műbőr dzseki: Orsay
Plaid shirt: Second hand/Kockás ing: Turkáló
Grey knitted dress: from my Aunt/Szürke kötött ruha: Nagynénémtől
Necklace, earrings/ Nyaklánc fülbevaló: Sandy Bizsu, Westend City Center
Black zip leggings/Fekete cipzáras leggings: Calzedonia
Studded shoes/Szegecses cipő: Catwalk (Deichmann)
3 comments on "Studs & Leather / Bőr és szegecsek"
 1. Divatosnak tartod magad, de olyan dolgokat teszel, amit bármely jóérzésű ember zsigerből utasít vissza. Ősi szabály, előtted született, utánad is érvényes lesz: a nyitott ciő megköveteli a csupasz lábakat. Nincs alatta se harisnya, se zokni. Tiltja a spanyol etikett, és a jó ízlés.

  ReplyDelete
 2. Ez teljes tévedés :) 1. nem vagyok spanyol :D 2. idén divat a szandál és a zokni/harisnya. Tehát igenis szabad, direkt olvastam erről egy cikket: http://shoes.about.com/od/shoefaqs/f/sandals_hose.htm és nem csak itt, googleban keress rá: Can i wear tights with open toes? Meglepő lesz az eredmény!
  És régen azt is mondták hogy ÚÚÚÚ überciki a zokni szandállal és most tessék: aki ért a divathoz, már kipróbálta és imádja :P
  Sztem legyél egy kicsit nyitottabb és olvass utána. Elvégre 10 fok alatt, száraz időben, mégis hidegben kell h legyen valami a lábon amire a cipőt húzod!

  ReplyDelete
 3. Flóra:

  "There is no arguing about taste" / "Ízlésekről nem érdemes vitatkozni." :D

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature