Top Social

Chilling out by the river Danube / Kikapcsolódás a Duna-parton

Wednesday, November 3, 2010
It's almost unbelievable that in November I can still take a walk without extra pants, warm scarf + cap, and a winter coat. Luckily for me, it was such a lovely, warm, sunny day. I'm wearing carrot trousers, denim shirt and a faux-fur vest with gangster-balerinas :D The satin bow is a must, and I needed one in my hair too :) I'm quite obsessed with bows, forgive me that :D
If you want a better view of the pictures, just click on them!

Szinte hihetetlen hogy Novemberben még tudok dupla nadrág, meleg sál+sapka és téli kabát nélkül sétálni. Szerencsémre ma kellemes, meleg napos idő volt. Répanadrágot, farmeringet és műszőrme mellényt vettem fel gengszter-balerina cipővel :D A szatén masni kötelező és kellett még egy a hajamba is :) Mostanában masni-mániám van, ezt bocsássátok meg nekem :DSomeone told me I can't pose for the camera, which is true. So I started to look for model pictures and collect them in a separate folder, to learn some poses and faces. It wan't long before I was just looking at pictures like these as someone who's searching for beauty desperately. But since I'm a model for this blog, I have the responsibility to bring quality for my readers with good style, good pictures and good articles. Please note that I'm not a model, but poses can be absolutely learnt, just it takes time. I try to be creative with this from now on too. Please share your ideas with me in comments and show my blog with your fashionista friends too!
XOXO
Lidia

Valaki azt mondta nekem hogy nem tudok pózolni a kamerának, ami teljes mértékben igaz. Úgyhogy elkezdtem modell képeket keresgélni és összegyűjtöm őket egy mappába hogy új pózokat és arcokat tanuljak belőlük. Nemrég még csak úgy néztem az ilyen jellegű képeket mint valaki aki megszállottan keresi a szépséget. De mióta a saját blogom modelljévé avanzsáltam, már felelős vagyok azért hogy minőséget szolgáltassak az olvasóimnak jó stílussal, jó képekkel és jó cikkekkel. Kérlek vegyétek figyelembe hogy nem vagyok modell, de ezek a pózok teljes mértékben tanulhatóak csak ez időbe telik. Megpróbálok kreatív lenni ebben is mostantól.
XOXO
Lídia.

Headband / Hajpánt: H&M
Denim shirt: It was my Mum's, customized for my size by my Boyfriends Mum / Farmering: Anyukámé volt, de a Párom anyukája a méretemre szabta.
Cardigan: an old piece / Kardigán: egy régi darab
Trousers: present from Grandma, customized by my Boyfriends Mum / Nadrág: Nagymamámtól kaptam, Párom anyukája rámszabta
balerinas: Westend City Center, Budapest, shoe shop / balerinacipő: Westend City Center, cipő bolt
5 comments on "Chilling out by the river Danube / Kikapcsolódás a Duna-parton"
 1. Mosolyogj bátran! Végignéztem a képeidet, és talán már csak ez hiányzott...de ebben a legutolsóban már a fogaidat is látszanak! :) Szép, mosolyogj bátran! :)

  Nagyon igényesen öltözködsz, ez ritkaság errefelé. Nem is tudom mit mondjak...gratulálok, le vagyok nyűgözve. Ezt hírdetni kell, így kell ezt csinálni!

  Csak így tovább! :)

  ReplyDelete
 2. hee hee! those definitely are gangster ballet slippers! so cute! i didn't know such a thing could exist!

  ReplyDelete
 3. Loving how your hat, pants, and flats all mirror each other! How cute!

  http://red-soledfashionista.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Richard, köszönöm, aranyos vagy :) Nehéz rólam jó képeket csinálni, sokat kell készíteni mire egy jó lesz. Ha meg még a fogam is látszik, még több mindenre kell figyelnem h előnyös legyen a kép, mert photoshopom nincs hogy utána korrigáljak. Igyekszem azért mosolyogni, és köszönöm a bátorítást! :D
  Remélem még sokan gondolják így és idővel egyre több olvasóm lesz!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature