Top Social

At the auction / Aukción

Tuesday, December 21, 2010
We went to an auction with my Mum and my Boyfriend. My Mum is fond of paintings so she invited us with her. I just loved the atmosphere there, all those beautiful pieces of art!

 Aukción voltunk Anyukámmal és a Párommal. Anyukám odavan a festményekért, úgyhogy elhívott minket is magával. Annyira imádtam azt a légkört ott és a sok gyönyörű műalkotást!
Mum is into art so she knows what paintings are worth it to bid for. We were having so much fun watching those who were fighting with eachother and offered thousands of dollars for something completely tasteless. And some pieces that were really precious, didn't even sell.
When I was little we went to a lot of exhibitions with my parents. I was a typical girly girl, I was not really interested in the pictures then but I loved the antique golden or silver jewellery, pearls and gems. How I wished to get my hands on just one of them!
My Mum was dreaming about me going to the University of Fine Arts or the University of Arts where I could study Art and History. I didn't end up there, but I still love to go to exhibitions and auctions, because then I feel like a child again :-) You know it's a nostalgic experience.
Do you like programmes like these too? What was the last exhibition that you saw? Did you notice something about my outfit? Tell me about it in comments!
XOXO
Lidia

Anyukámat nagyon érdekli a művészet úgyhogy pontosan tudja milyen festményekre érdemes licitálni. Annyira jókat mulattunk az egymással elszántan harcolókon akik 100 ezrekre felvitték olyan dolgok árát ami egyébként teljesen ízléstelenek voltak. Amik pedig igazi értékkel bírtak, el sem keltek.
Mikor kicsi voltam, sok kiállításon voltam a szüleimmel.Imádtam a lányos dolgokat, akkor nem igazán a képek fogtak még meg, annál inkább az antik arany és ezüst ékszerek, gyöngyök és drágakövek. Mennyire szerettem volna rátenni a kezem valamelyikre!
 Anyukám arról álmodott hogy a Képzőművészeti Egyetemre megyek továbbtanulni vagy valamelyik bölcsészkarra ahol művészettörténetet tanulhatok. Hát nem ott végeztem, de még mindig szeretek kiállításokra és aukciókra járni, mert itt újra gyereknek érzem magam :-) Ilyenkor nosztalgiázom.
Ti szeretitek az ilyen jellegű programokat? Mi volt az utolsó kiállítás amit láttatok? Van valami észrevételetek a ruhámmal kapcsolatban? Írjátok meg kommentben!
XOXO
Lídia.


Headband / Hajpánt: H&M
Black pearl necklace: It was my Mum's / Fekete gyöngy nyaklánc: Anyukámé volt
Earrings / Fülbevaló: Tally Weijl
Zipper embellished heels / Magassarkú cipzár díszítéssel: Zara
Shirt / Ing: C&A
Small bag / Kistáska: Bijou Brigitte
Watch / Óra: Juicy Couture
Skirt / Szoknya: Mango
Bracelet / Karkötő: Stradivarius
9 comments on "At the auction / Aukción"
 1. nagyon tetszik a szetted, ezt mindenképp meg kell jegyeznem!=) én is szeretek múzeumokba járni, legutóbb Nápolyban voltam a régészeti múzeumban. festményszempontból a pompeji falfestmények voltak a legérdekesebbek.

  ReplyDelete
 2. Szia! Köszönöm :) Nagyon örülök hogy tetszik :) Hmmm Nápoly, de jó neked! Ott még sosem jártam, de remélem egyszer sikerül! Olaszország amúgy is közel áll a szívemhez <3 Ha külföldön járok, én is mindig benézek 1-2 múzeumba. Elvégre nem a törikönyvek a legjobbak arra hogy megismerd az adott ország történelmét, hanem ha Te magad elmész és autentikus környezetben szívod magadba a tudást :)

  ReplyDelete
 3. Már nagyon régen szerettem volna elmenni én is Olaszországba, és őszi szünetben végre teljesült!=) Nagyon jó volt, Nápoly nagyon jó hely, egyszer mindenképp menj el! Van a közelben egy ókori város romja, közelebb, mint Pompei, ez Herculaneum. Ott is voltunk, tüzetesen megnéztünk mindent. Szüleim is nagyon élvezik az ilyesmi programokat, mert történelemtanárok mindketten.=) De egyébként azért is szeretek múzeumba járni, mert... nem tudom, olyan megnyugtató ott a légkör!=)

  ReplyDelete
 4. már csak a témája miatt nagyon bejön az a poszt :))
  hiába imádom a művészetet. (mondjuk fura lenne ha nem szeretném és közben erre a pályára készülök:D)
  hátulról a második kép tetszik a legjobban.
  nagyon szép az órád!

  ReplyDelete
 5. Nagyon örülök hogy tetszik a téma, ezek szerint jó ötlet volt itt fotózni :)
  Milyen pályára készülsz?

  ReplyDelete
 6. ha minden jól megy akkor ez év végén már egy papírom lesz grafikából :) aztán jöhet az egyetem (képző, iparművészeti, vagy külföldi művészeti iskolák közül valamelyik.)

  ReplyDelete
 7. ez az összeállítás nagyon tetszik; egyedül hajpánt az ami nem a lesimított haj miatt; de am totál wow és kifutóra képes; ügyi vagy!

  ReplyDelete
 8. Köszönöm! :D Azért vettem fel hozzá a hajpántot mert egy szimpla lófarok olyan sablonos lett volna ehhez a jó kis rucihoz :D

  ReplyDelete
 9. Ez a szett eddig a kedvencem. :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature