Top Social

Beauty contest / Szépségverseny

Tuesday, December 14, 2010
 I participated at a beauty contest and it was totally worth it! Though I applied as a contestant in the last minute. We just went for copying some papers and there my Boyfriend saw the advertisement about the competition. We asked if it is still available and they said if I want to go, I must decide it in that minute because that was the last day. I said YES! I don't regret it that I did so :)

Részt vettem egy szépségversenyen és nagyon megérte! Igaz, hogy az utolsó percben jelentkeztem. Csak pár papírt vittünk el lemásolni és ott a Párom meglátta a verseny hirdetését. Megkérdeztük hogy érvényes-e még és azt mondták ha akarok menni, azonnal el kell döntenem mert az volt már az utolsó nap. És én igent mondtam! Nem bánom hogy így tettem :)


Normally these events took away all your money, you have to buy or borrow a ball gown, have to spend a lot on professional hairdresser, make-up artist, jewellery matching to the dress, shoes, etc. I didn't really have much money for it, but I was lucky: I already had a ball gown which I got as a present in 2008 for my graduation from high school and I never had the chance to wear it. I found a cheap hairdresser, and I can make pretty good make-up for any occasion, wheter it's just a natural make-up, or something nice and not too bold for everyday wear and even make-up for a ball or an elegant event. I have a good make-up book where I have learnt the little but useful tricks and I get inspiration from youtube make-up tutorial videos too.
I had nice shoes for it that's colour is in tone with the dress, it's also comfortable enough to spend hours waiting for the announcement of results.
The jewellery is the same I got as a present from my Boyfriend to wear it at my prom. It matches perfectly to any dress!
About the result: I got the 3rd place so I'm very satisfied! I guess that's all for those opinions saying I'm ugly :) And there were some beautiful ladies there!
Hope you like the pics! Please tell me your opinions in comments including positive and negative points (don't forget that both can be told nicely! ;) )
XOXO
Lidia.

Általában az ilyen események minden pénzed elviszik, venned vagy kölcsönöznöd kell báli ruhát, sokat kell költened profi fodrászra, sminkesre, a ruhához passzoló ékszerre és cipőre, stb. Nekem most nem volt erre keret, mégis a szerencse mellém szegődött: volt már egy báli ruhám amit ajándékba kaptam 2008-ban a gimnáziumi ballagásomra és még soha nem tudtam felvenni sehová. Találtam olcsó fodrászt és elég jó sminket tudok készíteni bármely alkalomra, legyen az természetes smink vagy valami szép, nem túl feltűnő mindennapi viseletre, sőt még bálra való alkalmi sminket is tudok. Van egy jó kis sminkes könyvem ahol már megtanultam apró de nagyon hasznos trükköket és a youtube sminkvideók is inspirálnak.
Volt már szép cipőm aminek a színe harmonizál a ruháéhoz és elég kényelmes ahhoz hogy órákon át viseljem az eredményhirdetésre várva.
Az ékszerek ugyanazok amiket a Páromtól kaptam szalagavatóra. Tökéletesen kiegészít bármilyen ruhát!
Az eredményről: 3. helyezett lettem úgyhogy nagyon elégedett vagyok! Azt hiszem ennyit azokról a véleményekről amik szerint csúnya vagyok :) Pedig voltak ám még ott nagyon szép lányok!
Remélem tetszenek a képek! Kérlek mondjátok el a véleményeteket kommentben ebbe beleértve mind a pozitív mind a negatív pontokat (közben nem megfeledkezve arról hogy mindkettőt ki lehet fejezni szépen is ;) )
XOXO
Lídia

Click on the pictures to see them in a bigger size! / Kattints a képekre hogy nagyobb méretben láthasd!14 comments on "Beauty contest / Szépségverseny"
 1. The dress is beautiful ... and no you're not ugly! You look gorgeous :) xx

  ReplyDelete
 2. Whoever said you're ugly clearly had sight issues!
  You looked amazing and you deserved more than 3rd place!!

  xxx
  Vikki

  http://stylometre.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. congratulations!! you deserve it!:D
  you look really beautiful with that dress, i think pink suits you. that hair is gorgeous :)

  Forget Me Not.

  ReplyDelete
 4. Gratulálok! Tényleg nagyon szép vagy, megérdemelted a helyezést! ^^
  Ez úton hadd köszönjem meg a remek tippeket is a karácsonyi ajándékokat illetően - tényleg rengeteget segítettél. :) Jó légy, mindjárt karácsooony. ^.^

  ReplyDelete
 5. gratulálok a helyezéshez!(Y) már régen akartam mondani, hogy nagyon tetszik a hajad színe.=) szép különleges vöröses!

  ReplyDelete
 6. Gertrude, Vikki and Prisilia: thank you so much girls, you make my day :)

  ReplyDelete
 7. Kitty: Köszönöm az elismerést :$ Az ötleteket pedig nagyon szívesen, amúgy már 3 napja szenvedek az ajándékötlet poszttal, most megint nekiállok, remélem ezúttal kész lesz :D
  Apolka: köszönöm, örülök hogy tetszik, én annyira nem vagyok kibékülve vele mert nem teljesen egyszínű, igazából szőkésbarna az eredeti és most próbálom visszanöveszteni, mert a vörös hajat nem lehet átfesteni, mindig marad a hajadnak egy vöröses csillogása. Szóval ha egyszer vörös akarsz lenni, 2x is gondold át :D

  ReplyDelete
 8. thats insane! you look like a princess and pink is the right colour for you!

  Cheers, B & Liv
  www.blivbook.blogspot.com
  B L I V B O O K: darling&diva ♥

  ReplyDelete
 9. Congrats! You look glam, and your hair is lovely.

  ReplyDelete
 10. Jé, ez a Csiliben volt Erzsébeten?

  ReplyDelete
 11. Szerintem te voltál a legszebb a három lány közül. Jól néztél ki, sokat dob a megjelenéseden, ha csinálsz valamit a hajaddal. Bármit, azon kívül, amikor csak úgy van. :) Pl.: az egyik posztban fel kötötted lófarokba, hát az huu, nagyon szexi lettél tőle. Használd a hajad is szerintem jobban, ha már egyszer van. :)

  ReplyDelete
 12. Tünde: köszönöm, nagyon aranyos vagy :) A hajam fodrász csinálta, de őszintén szólva többet vártam a dologtól, mert így magamnak is meg tudom csinálni a hajam, nagyobb tupírt és tartósabb hullámot szerettem volna. Sajnos még keresem a tökéletes fodrászt :)
  Mostanában csináltam lófarkas posztot is, nemsokára kiteszem. Jobban kedvelem amúgy amikor ki van engedve a hajam. Barátnőmmel pedig megbeszéltük, hogy csinálunk egy olyan napot amikor besütjük egymás haját, sminkelünk, kitalálunk egy jó kis ruhát, és felrakjuk az elkészült képeket ide :) Csak várom hogy mikor fog végre ráérni :D

  ReplyDelete
 13. Lídia, hihetetlen csaj vagy. :) Amikor először olvastam a blogodat kissé megrettentem, de két bejegyzés után bezsongtam tőle. Nagyon jó érzéked van a divathoz, és eszméletlen kisugárzásod van.
  A helyezéshez pedig utólag gratulálok. Lám, még díjazzák a természetes szépséget is.

  ReplyDelete
 14. Mesi: örülök hogy nem rettentél el, hanem megnéztél több bejegyzést is és köszönöm hogy olvasol :) Sajnos sokan megnéznek 1 bejegyzést, nem tetszik nekik, aztán osztanak kommentben hogy milyen rossz amit csinálok. De én hiszem, hogy tudok használható ötleteket adni mindenféle stílusú lánynak :) Remélem neked sem fogok csalódást okozni! Puszi!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature