Top Social

Just a random family gathering / Egy spontán családi látogatás

Friday, December 31, 2010
The coat that you will see in this post is from my Grandmother. It wasn't hers, she got it from someone who couldn't wear it because she outgrew it. It's just my size, so I was happy but a bit confused when she offered it to me. Happy because shearling is a hit this year and I felt lucky that I got something as a present that is my size. But confused because this is quite an elegant piece and the colour is not something that can be found often in my warderobe. To tell the truth I don't have anything to match with it. But who said you have to wear things that match? This is the 21st century. Everything is fashionable if you wear it with taste. At first I wanted to sell it (Grandma told me I can wear it or sell it) but now I realized its good for me too :) Anyways if you fell you want to buy it, feel free to write me and we organize the shopping :)

A kabát amit látni fogtok ebben a bejegyzésben a Nagymamámtól van. Nem az övé volt, valakitől kapta aki kinőtte/kihízta :). Nekem pont a méretem úgyhogy boldog, de egyben kicsit zavart is voltam mikor felajánlotta. Boldog voltam, mert az irha hatalmas sláger idén és nagy szerencse hogy kapok valamit ajándékba és még passzol is rám. De kicsit zavart is vagyok,mert ez elég elegáns darab és a színe sem valami gyakori a szekrényemben. Az igazat megvallva nincs semmi olyanom amihez párosíthatnám. De ki mondta hogy mindennek menni kell mindenhez? Ez a 21. század. Minden divatos ha ízléssel viseled. Először el akartam adni (Nagymamám mondta hogy hordhatom vagy el is adhatom) de mostmár látom hogy nagyon is jó ez nekem :) Amúgy meg ha bármelyikőtök úgy érzi hogy szeretné megvenni, csak írjatok és megszervezzük a vásárlást :)
About the shoes: I must tell how obsessed I am now with the brand Fifth Avenue. The collection is made of leather, the pieces are quality products and they are so comfortable like Heaven :D I always wear it to my job interviews (when searching for a new job - now I got the perfect one, part of the success can be thanked to the shoes too :) ) . I had a 12 hour job interview, I nearly succeeded there but fell out of the last round. Anyways the part where they judged our appearance was successful. Maybe I should make a post of my perfect job-interview outfit? Tell me if you are curious about it and I will make it. Just it's not really fashion, its classic elegance.
The shoes are not just perfect for formal occasions, they match with anything, therefore you can wear it to a simple family gathering. Every women needs a basic piece like this in their collection. We shot the pictures on the stairs on the way to my Boyfriend's parents and in front of the building too. Hope you like them! Leave your opinion in comments! ;)
XOXO
Lidia.

A cipőről: El kell mondanom mennyire odavagyok most a Fifth Avenue márkáért. A kollekció minden darabja bőrből készül, mindegyik minőségi darab és eszméletlenül kényelmesek :D Mindig állásinterjúra veszem fel (amikor épp munkát keresek - de mostmár megvan a tökéletes, és a siker egy részét azért a cipőnek is köszönhetem :) ). Volt egy 12 órás állásinterjúm is, majdnem sikerült, az utolsó körből estem ki. De akkor is, az a rész ahol a külső megjelenésünket bírálták, sikeres volt! Talán csinálnom kéne egy tökéletes állásinterjú szett-posztot. Akit érdekel, írja meg és megcsinálom. Habár az nem igazán divat, inkább klasszikus elegancia.
A cipő nem csak hivatalos alkalomra igazi jolly joker, hanem mindenhez megy, emiatt akár egy egyszerű családi összejövetelre is tökéletes választás. Minden nőnek a gyűjteményébe kell egy ilyen alapdarab. A képek a lépcsőn készültek a Párom szülei felé menet illetve a ház előtt is. Remélem tetszik! Írjátok meg a véleményeteket kommentben! ;)
XOXO
Lídia.
 Haha that face - EPIC. Sorry, the sun was so bright :D / Haha ez a fej - HATALMAS. Bocsi, de nagyon sütött a nap :D


Shearling coat: from my Grandmother / Irhakabát: Nagymamámtól
Floral shirt, navy blue high waist trousers, gloves / Virágos ing, sötétkék magasderekú nadrág, kesztyű: F&F
Shoes / Cipő: Fifth Avenue
Cardigan: an old piece / Kardigán: egy régi darab
Bag / Táska: Orsay
Scarf / Kendő: Stradivarius
Sapka / Hat: C&A
5 comments on "Just a random family gathering / Egy spontán családi látogatás"
 1. Á, szóval ez az a cipő, amiről írtál nekem!=) Nagyon szép, klasszikus. A kabát nagyon jól áll, tetszik! Bármennyire elegánsak, én nem hordhatok hosszú kabátot, legfeljebb térd fölött érőt, mert borzasztó alacsony vagyok, kemény 155 centi.=/ De sebaj, mert számomra nincs túl magas sarkú cipő!=D

  ReplyDelete
 2. Bizony, ez az! Már régóta megvan ez a kép sorozat, csak azért most raktam ki mert most fogytak el a napfényes képeim, a többi fotózás meg vhogy olyan szürke, kicsit szerkesztgetem még őket, de itt szerencsére nagyon sütött a nap és nem kellett rajta machinálni semmit :D
  Nem éééér! Néha én is úgy szeretnék alacsony lenni, és akkor a Párom mellett sem néznék ki olyan magasnak.
  Amúgy ha hosszú kabátot nem veszel akkor térdföléérő csizmát sem? Arra is azt mondják összenyomja az alakot.

  ReplyDelete
 3. Bizony, térdföléérő, sőt, térdig érő csizmát sem veszek fel, pedig előbbit szívesen hordanám, mindig nézem a lányokat a suliban, hogy nekik milyen jól áll. Marad a bokacsizma, de szerencsére ebből is nagyon szépeket kapni!=)

  ReplyDelete
 4. Jó lenne az állásinterjús (vizsgázós-egyéb alkalmi ruhás) szett-post, én kíváncsi lennék rá! :) mindig gondban vagyok az ilyenekkel..
  (ez nagyon tetszett!)

  ReplyDelete
 5. Rendben, akkor csinálok egyet sztem a most következő hétvégén :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature