Top Social

Mirror mirror... / Tükröm, tükröm...

Monday, December 6, 2010
Back in those lovely days when the sun was still shining and the grass was green and not covered with snow :) Oh and my face... I was so tired because here I haven't slept for 24 hours :S Sorry for that. Anyways, I risked a sore throat because after stripping down to a tube dress in the 2 Celsius degrees, I was coughing a bit but solved the problem with lots of warm tea and vitamine C. Everything for a new post :) Had to take my time for making nice pictures. That night I slept like the Sleeping Beauty :D

Vissza azokba az időkbe amikor a nap még sütött és a fű is zöld volt és még nem borította hó :) Oh és az arcom... itt annyira fáradt voltam mert már 24 órája nem aludtam :S Ne haragudjatok emiatt. Egyébként itt megkockáztattam egy torokgyulladást mert miután csőrucira vetkőztem a 2 fokban, kicsit köhögtem de megoldottam a porblémát sok meleg teával és C vitaminnal. Mindent az új posztért :) Ki kellett használnom hogy szép képeket csináljak. Azon az éjszakán úgy aludtam mint Csipkerózsika :D


The dress and the bag are from the Guess outlet store from New York. You won't believe it unless you visit the store how ridiculously cheap the stuff is there. In Hungary, Guess is considered an expensive brand, but out there it's as affordable as Mango or Zara here. I'm obsessed with the brand, but I find it a rip off to sell these pieces on so high prices here. So I wait untill I can go back or ask a friend to send it or bring it to me when they come home. I wish I could have more pieces from the brand :)
Plus I have so many brands that I would love if they had a store here. Like Topshop, River Island, Primark, Coach, Victoria's Secret, Express, Forever 21... Some of these don't even ship to Hungary. That's an even bigger shame than Guess who sells their stuff expensive. I was happy when Starbucks opened a shop here a couple of months ago, but the lines waiting there are so long that I didn't have the chance to try it yet. Maybe when there will be more shops :)
Do you have any shops that you would give anything to shop there, in your country, anytime you want but they don't have a store there yet? Tell me in comments :)
XOXO
Lidia

A ruha és a táska a Guess Outlet üzletből van, New Yorkból. El sem hinnétek míg nem látjátok a saját szemetekkel milyen nevetségesen olcsóak a cuccok ott. Magyarországon a Guess-t egy elég drága márkának tartják, de kint annyira elérhető mint itt a Mango vagy a Zara. Odavagyok a márkáért, de nagy lehúzásnak tartom hogy itthon ennyire drágán adják a Guess darabokat. Úgyhogy várok míg újra ki nem mehetek vagy megkérek egy ismerőst hogy küldjön vagy hozzon mikor jön haza. Jó lenne ha több cuccom is lenne tőlük :)
Annyi márka van amit imádnék még ha lenne itt üzletük. Pl. Topshop, River Island, Primark, Coach, Victoria's Secret, Express, Forever 21... Ezek közül csomó nem is szállít Magyarországra. Ez még szomorúbb mint az hogy a Guess drágán adja a cuccait. Boldog voltam akkor is mikor a Starbucks végre nyitott itt pár hónapja egy üzletet, de a hosszú várakozó sorok eltántorítottak attól hogy kipróbáljam. Talán majd ha nyílik még pár üzletük :)
Nektek van olyan bolt, amiért bármit megadnátok ha ott vásárolhatnátok, az országotokban, amikor csak akarjátok, de még nincs ott üzletük? Mondjátok el kommentben :)
XOXO
Lídia.

Hat / Sapka: F&F
Scarf: Second hand / Sál: Turkáló
Dress, bag / Ruha, táska: Guess
Pullover / Pulcsi: Tally Weijl
Boots / Csizma: Humanic
Watch / Ór: Juicy Couture
12 comments on "Mirror mirror... / Tükröm, tükröm..."
 1. Love your dress!!!

  xxx
  Vikki

  http://stylometre.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. a dorothy perkins nekem nagyon bejön, szoktam még nézegetni az asos.com-ot is, az a baj hogy a kevés angoltudásommal nem nagyon merek belevágni küldöli rendelgetésekbe:( amiket leírtál tényleg hiányoznak itthonról:(

  ReplyDelete
 3. ohh loving the poppy red in this outfit, great combination!


  Cheers, B & Liv
  www.blivbook.blogspot.com
  B L I V B O O K: darling&diva ♥

  ReplyDelete
 4. Hú igen az Asos nagyon klassz kis oldal! És ott a legtöbb márka egy helyen megtalálható amiket szeretek. Még sosem rendeltem róla, de remélem lesz majd egyszer onnan is valamim :)
  A Dorothy Perkinst még nem ismerem, de rákeresek, eddig csak a nevét hallottam.

  ReplyDelete
 5. Hey lovely poses! Even though you got soar throat but you got nice poses (^__^)
  Those boots are lovely!

  Follow my blog at :

  www.arikayasmine.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. gorgeous! lovely blog, following you :) xx

  http://combo-monster.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. lovely blog. i have follow your blog.
  thanks for your comment :)

  http://cherrylemonadee.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Thanks for your lovely comment!! I'm following you now hope that you follow me back :)

  xx

  ReplyDelete
 9. Hey great blog! Following you :) Hope you'll come and visit me! x

  ReplyDelete
 10. I love the checked dress , it's so country like along with the boots. And the bag is so cute .

  alexandra @
  shoependant.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. I love that you "Risked a soar throat" by wearing a tiny little dress! A girl after my own heart. Pain for fashion.

  xx

  November Grey

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature