Top Social

Image Slider

Pictures from the roof / Képek a tetőről

Sunday, October 31, 2010
Another original idea - taking pictures on the roof. Nice landscape, but hard to climb up. But everything for my lovely readers! :D Anyways I could climb the monkey bars in the playground post too, so I thought everything is possible even if you are wearing 6 inch heels! Plus these are my favourite ones, because they aren't just pretty and the perfect lace up booties to wear this season but they are so comfortable that I could walk in them all day without any suffering.

Még egy eredeti ötlet - fotózni a tetőn. Szép a kilátás, de nehéz felmászni. De mindent az én drága olvasóimért! :D Egyébként is megmásztam a mászókákat is a játszóteres bejegyzésben, úgyhogy arra gondoltam hogy semmi sem lehetetlen még 15 cm-s tűsarkakon sem! És ez a kedvenc magassarkúm, mert nem csak csinos és tökéletes fűzős bokacsizma az idei szezonra, de annyira kényelmes hogy egész nap képes vagyok benne sétálgatni nyavalygás, szenvedés nélkül.


An afternoon in the library / Egy délután a könyvtárban

Saturday, October 30, 2010
We were at the library doing some research for my studies. I'm a student at the university of law, this is my 3rd year. We were searching for some books related to law and history and I thought it would be a good idea to make some photos there because it has such a peaceful atmosphere. I could sit in the library for hours without noticing how much time have passed. The reason why I'm wearing a skirt and a shorter faux-leather jacket is that it was a sunny day and mild weather.

A könytárban voltunk mert végeztem egy kis kutatást a tanulmányaimhoz. Jogot tanulok az egyetemen, ez a 3. évem. Néhány történelmi és jogi témájú könyvet kerestünk és arra gondoltam jó ötlet lenne ezt az alkalmat is megörökíteni mert annyira megnyugtató a könyvtár légköre Órákig tudnék a könyvtárban ülni anélkül hogy észrevenném mennyi idő is telt el. Az ok amiért szoknyában és rövid bőrdzsekiben vagyok az az hogy kellemes napos és enyhe idő volt.Mickey Mouse at the playground / Mickey egér a játszótéren

Friday, October 29, 2010
For a couple of minutes I could feel like a child again! We were at the playground with my Love, and I wore my highest heels so it was a real challenge to climb all these monkey bars. But I managed it and i didnt break my ankle.

Néhány percre újra gyereknek érezhettem magam! Egy játszótéren voltunk a Szerelmemmel, és a legmagasabb tűsarkúmat vettem fel úgyhogy igazi kihívás volt megmászni a mászókákat. De sikerült és még a bokámat sem törtem ki.


Beige, black n white / Bézs, fekete & fehér

Sunday, October 24, 2010
This is the outfit I wore at the open day of Glamour magazine. It looks like a business-look, but I added some plus to it with the fedora hat and the socks&sandals. Black+white is a classic but wearing it with beige is extremely hot this year.

Ez az a szett amit a Glamour magazin szerkesztőségi nyílt napján viseltem. Olyan mint egy business-look de egy kis pluszt adtam hozzá a feodra kalappal és a zokni+szandál kombóval. A fekete-fehérrel nem lehet mellélőni, a bézs pedig mindenhez megy.Studs & Leather / Bőr és szegecsek

Friday, October 22, 2010
The jolly joker piece in your warderobe is a good leather jacket. When the weather gets windy, you can top any outfit with it, in 2010 they even match cocktail dresses! The studs make the outfit a little edgy and add some shine to the monotone colours. You dont have to look dull when wearing black or grey.

A gardróbotok jolly joker darabja egy jó bőrdzseki. Amikor beköszönt a szeles idő, bármilyen szettre felvehetitek, 2010-ben még koktélruhára is! A szegecsektől egy kicsit vadabb lesz az összeállítás és egy kis csillogást ad a monoton színekhez. Nem feltétlen lesztek ugyanis "szürkék" ha feketét vagy szürkét viseltek.Sneakers & denim aviator jacket / Tornacipő & farmer pilóta dzseki

Thank this post to my dear friend, Dave, because he was the one who asked me the other day if I have shoes like the Converse Chuck Taylors. I told him I dont have Converse shoes (I think they are overrated) but I have similar ones, a pink Mission and a red Levi's. He was quite surprised and told me he could never imagine me in shoes like that. He may have told that because I mostly wear sporty shoes like that for a walk with the dog or on an excursion but when I meet friends or go public, I like to wear elegant shoes and clothes. You know everyone on the street are wearing the same Converse-skinny jeans-large bag-leather jacket combo. Why should I be one of them? Why not creating something different?

Ezt a posztot köszönjétek kedves barátomnak, Davenek, mert ő kérdezte meg tőlem valamelyik nap hogy van-e Converse Chuck Taylor-szerű cipőm. Mondtam neki hogy nincs Conversem (szerintem túl vannak értékelve) de van hasonlóm, egy rózsaszín Mission és egy piros Levi's. Nagyon meglepődött és azt mondta sosem tudna elképzelni olyan cipőben. Ezt azért mondhatta mert az ilyen cipőket én kutyasétára vagy kiránduláshoz hordom, de amikor barátokkal találkozom, emberek közé megyek, inkább az elegáns cipőkre és ruhákra szavazok. Tudjátok az utcán mindenki ugyanazt a Converse-skinny farmer-pakolós táska-bőrdzseki kombót viseli. Miért legyek én is egy közülük? Miért ne próbálnék ki valami mást?


International Suit Up Day / Nemzetközi "Öltözz ki!" nap

Thursday, October 21, 2010
 If you are a facebook user and/or watch the TV series "How I Met Your Mother", you must have heard about the International Suit Up Day. If you haven't, you can watch 2 videos of Barney (one of the main characters in the series) who is obsessed with suits :) Neither Barney did always wear suits...:) and Who would you choose? The woman or the suits? :P
I havent seen too much people in elegant outfits on this particular day, well at least not more than any other day. But I saw 2 guys my age who were wearing casual bags to elegant suits so I'm 100% sure they were participating in the event too.

 Ha Ti is fent vagytok facebookon és/vagy nézitek az "Így Jártam Anyátokkal" sorozatot, akkor biztosan hallottatok a "Nemzetközi Öltözz Ki Nap"-ról. Ha esetleg mégsem, itt megnézhettek 2 videót Barneyról, az egyik főszereplőről, aki odavan az öltönyökért :) Mert Barney sem hordott mindig öltönyt...:) és Ti kit választanátok? A nőt vagy az öltönyöket? :P
Én nem láttam túl sok embert ilyen elegánsan e jeles napon, legalábbis nem többet mint bármelyik másik nap. De láttam két korombeli srácot akik hétköznapi táskát hordtak elegáns öltönyhöz szóval 100%-ig biztos vagyok benne hogy ők is részt vettek a mozgalomban.


After the cabbage festival :) / Káposztafesztivál után :)

Wednesday, October 20, 2010
The pictures are made after the Cabbage Festival, Vecsés, it is a town famous for its delicious cabbage (and the airport too :D). It was a good decision to go, we tasted different foods made from cabbage, even desserts too. What wasnt a good decision was me dressing up like this :D I didnt expect such a huge attention and comments like that, but I can only blame myself for this :) I dont have pictures from the festival, this was just the outfit what I wore there. The crowd was so huge, I didnt want to draw more attention with posing to the camera... but next time I wont be that shy, I promise!


A képek a vecsési Káposzta-fesztivál után készültek, ez az a város ami a finom káposztájáról híres (és a reptérről is persze :D). Nagyon jó döntés volt elmenni, sokféle képosztából készült ételt kóstoltunk végig, még desszerteket is. Ami viszont nem volt jó ötlet, az az hogy így öltöztem fel :D Nem számítottam ugyanis ekkora figyelemre és ilyen megjegyzésekre, de ezért csak magamat hibáztathatom :) Nincsenek képeim a fesztiválról, itt csak a szettet postolom amit ott viseltem. Elég nagy tömeg volt, nem akartam még nagyobb feltűnést kelteni hogy ott pózolgatok a kamerának... de legközelebb nem leszek szégyellős ígérem!

Heading towards the festival, seatbelt fastened :) / Úton a káposzta fesztiválra, biztonságiöv becsatolva :P

An outfit for shopping and theatre / Összeállítás shoppinghoz és színházhoz

Sunday, October 17, 2010


Clogs can be pretty / A klumpa is lehet csinos

Saturday, October 16, 2010
My dearest Readers :)


Today's post will be one of my late-summer outfits, photos taken at the house of my boyfriends grandmother. While my boyfriend was chopping wood for his grandmother for autumn and winter, I asked his granny to take some photos of me. The weather was nice and I was wearing one of my new, romantic dresses in military style (if military style can be romantic :D). The dress is from Promod and I bought it together with the red-orange floral dress shown in the "Casting" post, both were on sale. The shoe I'm wearing is a clog, which really divide peoples opinion. Thats why I would like to write about clogs today and showing my outfit, maybe if you are one of the "clog-haters" :D you can get some inspiration and I can make you like this piece :)


Legdrágább Olvasóim! :)

A mai bejegyzésben az egyik késő-nyári szettemet mutatom be, a fotók a Párom nagymamájánál készültek. Amíg a Kedves tüzifát vágott a nagymamájának télire, én megkértem a Nagyiját hogy csináljon pár fotót rólam. Az idő szép volt és az egyik új, romantikus ruhácskámat viseltem military stílusban (amennyire a katonai stílus lehet romantikus... :D). A ruhát a Promodban vettem a piros-narancs virágos ruhával amit a Casting postban viselek, mindkettő le volt értékelve. A cipő ami rajtam van egy klumpa, ami eléggé megosztja az emberek véleményét. Ezért ma a klumpákról szeretnék nektek írni és megmutatni az én összeállításomat. Még ha a klumpa-ellenes táborba tartoztok :D, talán akkor is szolgálhatok egy kevés inspirációval és megkedveltetem veletek a darabot :)


Socks and sandals / Zokni és szandál

Thursday, October 14, 2010

Casting


"Dress brave!" day / "Öltözz bátran!" nap

Tuesday, October 12, 2010


Auto Post Signature

Auto Post  Signature