Top Social

Image Slider

Just a random family gathering / Egy spontán családi látogatás

Friday, December 31, 2010
The coat that you will see in this post is from my Grandmother. It wasn't hers, she got it from someone who couldn't wear it because she outgrew it. It's just my size, so I was happy but a bit confused when she offered it to me. Happy because shearling is a hit this year and I felt lucky that I got something as a present that is my size. But confused because this is quite an elegant piece and the colour is not something that can be found often in my warderobe. To tell the truth I don't have anything to match with it. But who said you have to wear things that match? This is the 21st century. Everything is fashionable if you wear it with taste. At first I wanted to sell it (Grandma told me I can wear it or sell it) but now I realized its good for me too :) Anyways if you fell you want to buy it, feel free to write me and we organize the shopping :)

A kabát amit látni fogtok ebben a bejegyzésben a Nagymamámtól van. Nem az övé volt, valakitől kapta aki kinőtte/kihízta :). Nekem pont a méretem úgyhogy boldog, de egyben kicsit zavart is voltam mikor felajánlotta. Boldog voltam, mert az irha hatalmas sláger idén és nagy szerencse hogy kapok valamit ajándékba és még passzol is rám. De kicsit zavart is vagyok,mert ez elég elegáns darab és a színe sem valami gyakori a szekrényemben. Az igazat megvallva nincs semmi olyanom amihez párosíthatnám. De ki mondta hogy mindennek menni kell mindenhez? Ez a 21. század. Minden divatos ha ízléssel viseled. Először el akartam adni (Nagymamám mondta hogy hordhatom vagy el is adhatom) de mostmár látom hogy nagyon is jó ez nekem :) Amúgy meg ha bármelyikőtök úgy érzi hogy szeretné megvenni, csak írjatok és megszervezzük a vásárlást :)
Pre-Christmas post

Wednesday, December 22, 2010
I was more than busy with working and all the exams during this period so my Christmas-present idea post is just half-done... but to do something helpful instead of this, I decided to post my pre-Christmas outfit, this was what I wore last sunday when we celebrated with my family. Because be together like this on the 24th of december, we celebrated a week before. But the Christmas spirit was with us! I was so happy and I felt that I have the best family in the world even if we can't meet as much as we want to :) Hope you appreciate this personal post, now you can both get to know my loved ones and both get a little inspiration for the holy night, so it may be easier for you to guess what to wear :) Enjoy!

Több mint elfoglalt voltam munkával és vizsgákkal ebben az időszakban, úgyhogy a Karácsonyi ajándékötlet bejegyzésem csak félig lett kész... de hogy előálljak valami hasznossal is, úgy döntöttem megmutatom az előkarácsonyi szettemet, ezt viseltem vasárnap amikor a családommal ünnepeltünk. Mivel nem tudunk ebben a felállásban együtt lenni 24-én, 1 héttel előrehoztuk a karácsonyozást. De igazi karácsonyi hangulat kerekedett! Annyira boldog voltam, azt éreztem hogy nekem van a legjobb családom a világon, még akkor is ha nem tudunk annyit találkozni amúgy, mint azt szeretnénk :) Remélem tetszik majd ez a kicsit személyesebb jellegű bejegyzés, most nem csak megismerhetitek a szeretteimet de inspirálódhattok is a szentestére, így talán könnyebb lesz majd kitalálni hogy mit vegyetek fel :) Jó szórakozást!

 
 Snow outside, fire at the fireplace - an ideal (pre-)Christmas evening :) / Kint hó, bent tűz ég a kandallóban - ideális (elő-)Karácsony este :)

At the auction / Aukción

Tuesday, December 21, 2010
We went to an auction with my Mum and my Boyfriend. My Mum is fond of paintings so she invited us with her. I just loved the atmosphere there, all those beautiful pieces of art!

 Aukción voltunk Anyukámmal és a Párommal. Anyukám odavan a festményekért, úgyhogy elhívott minket is magával. Annyira imádtam azt a légkört ott és a sok gyönyörű műalkotást!


Beauty contest / Szépségverseny

Tuesday, December 14, 2010
 I participated at a beauty contest and it was totally worth it! Though I applied as a contestant in the last minute. We just went for copying some papers and there my Boyfriend saw the advertisement about the competition. We asked if it is still available and they said if I want to go, I must decide it in that minute because that was the last day. I said YES! I don't regret it that I did so :)

Részt vettem egy szépségversenyen és nagyon megérte! Igaz, hogy az utolsó percben jelentkeztem. Csak pár papírt vittünk el lemásolni és ott a Párom meglátta a verseny hirdetését. Megkérdeztük hogy érvényes-e még és azt mondták ha akarok menni, azonnal el kell döntenem mert az volt már az utolsó nap. És én igent mondtam! Nem bánom hogy így tettem :)

Stylish in the snow / Stílusosan a hóban

Friday, December 10, 2010
As far as I remember, this is my first photoshoot in the snow! Nothings better then a long shearling coat to keep you warm in the coldest winter. It is also my biggest obsession lately, I want to have as many things in this material as possible. The best version is of course Burberry's aviator shearling jacket, but I'm not that greedy, I'm happy with anything shearling or faux shearling. This is a real one, but a vintage piece that I got as a present.

Ha jól emlékszem, ez az első fotósorozatom a hóban! Semmi sem jobb mint egy hosszú irhakabát ami melegen tart a leghidegebb télben. Ez is a legnagyobb mániám mostanában, szeretnék annyi dolgot ebből az anyagból, amennyit csak lehet. A legjobb változat természetesen a Burberry aviátor dzsekije, de ennyire nem vagyok kapzsi, nagyon örülök bármilyen irhának vagy irhautánzatnak. Ez igazi. de egy vintage darab, amit ajándékba kaptam.

The Tube / A Cső

Tuesday, December 7, 2010
This post is very very close to my heart. We just couldn't make a bad picture in this outfit, somehow it looks so good! I'm so obsessed but I think I should shut up now because you might think I'm big headed but I'm not :D Just happy that I succeeded. You know there are times when you feel the whole post has no point in it, it's a waste of time cos you can't make a good face, you are tired or not completely satisfied with the clothes. Or when you arrive home, check the photos on the computer and the photos are all a mess. But this time I couldn't choose out of the many many good pictures :) Well, let the photos do the talking, I'm finished :D

Ez a bejegyzés nagyon nagyon közel áll a szívemhez. Egyszerűen nem tudtunk rossz képeket csinálni ebben az összeállításban, valahogy annyira jól néz ki! Teljesen odáig vagyok de azt hiszem mostmár be kéne fognom, még a végén azt hiszitek beképzelt vagyok pedig nem :D Csak boldog hogy végre sikerült. Tudjátok vannak olyan napok amikor úgy érzed az egész posztnak nincs értelme, csak időpazarlás, mert képtelen vagy jó fejet vágni, fáradt vagy vagy nem vagy teljesen elégedett a ruhákkal. Vagy mikor hazaérsz, lecsekkolod a képeket a gépen nagyban és az összes kép rosszul sikerült. De ezúttal alig tudtam választani a sok jó kép közül :) Nos, hagyjuk is a képeket hogy beszéljenek helyettem, befejeztem :D

Mirror mirror... / Tükröm, tükröm...

Monday, December 6, 2010
Back in those lovely days when the sun was still shining and the grass was green and not covered with snow :) Oh and my face... I was so tired because here I haven't slept for 24 hours :S Sorry for that. Anyways, I risked a sore throat because after stripping down to a tube dress in the 2 Celsius degrees, I was coughing a bit but solved the problem with lots of warm tea and vitamine C. Everything for a new post :) Had to take my time for making nice pictures. That night I slept like the Sleeping Beauty :D

Vissza azokba az időkbe amikor a nap még sütött és a fű is zöld volt és még nem borította hó :) Oh és az arcom... itt annyira fáradt voltam mert már 24 órája nem aludtam :S Ne haragudjatok emiatt. Egyébként itt megkockáztattam egy torokgyulladást mert miután csőrucira vetkőztem a 2 fokban, kicsit köhögtem de megoldottam a porblémát sok meleg teával és C vitaminnal. Mindent az új posztért :) Ki kellett használnom hogy szép képeket csináljak. Azon az éjszakán úgy aludtam mint Csipkerózsika :D


Christmas market / Karácsonyi vásár

Sunday, December 5, 2010
Yes, right, I know it's just November, but before you know where you are, Christmas is here. To get into the mood, we visited the little Christmas market, that is installed every year in our district. We had to dress up warm because it was so cold, though the sunshine nearly tricked us :) Everyone was looking at us, my Boyfriend was fed up with that :D He can't get used to attention around us, though he's trying so hard, for 5 years now :D We were looking for Christmas presents, it's so hard to guess what to buy for so many people. When I was a child I liked this time of year so much better.


Igen, tudom hogy még csak november van, de mire észbekapnál, már itt is van a Karácsony. Hogy hangulatba jöjjünk, megnéztük a kis karácsonyi vásárt amit minden évben felállítanak a kerületünkben. Melegen kellett felöltöznünk, mert nagyon hideg volt, habár a nap majdnem kicselezett minket :) Mindenki minket nézett, a Páromnak már elege is volt belőle :D Egyszerűen nem tud hozzászokni a minket övező figyelemhez, habár már 5 éve annyira próbálkozik :DAuto Post Signature

Auto Post  Signature