Top Social

Corvin

Monday, January 17, 2011
After yesterday's loose outfit, here is an elegant one. We took the pictures at the new shopping center, Corvin. There weren't too much people because the shops were already closed. I hope those haters are satisfied now who said I'm crazy to pose at public places (eg. bus...). Noone saw this one :) Maybe the security camera. This doesn't mean I won't pose at crowded places anymore, but here is one where I'm not shocking anyone. Hope You like it :)

A tegnapi laza szett után íme egy elegánsabb. A képek az új bevásárlóközpontban, a Corvinban készültek. Nem volt túl sok ember, mivel a boltok már bezártak. Remélem most azok a kritikusok is elégedettek akik azt mondták megőrültem hogy olyan helyeken pózolok mint pl. a busz... mert ezt most tényleg senki nem látta :) Talán a biztonsági kamera. Ez persze nem jelenti azt hogy nem fogok többet forgalmas helyeken fotózkodni, de ez most egy olyan ahol épp senkit nem sokkoltam. Remélem tetszik :)


Headband: Hairdressers accessories shop / Hajpánt: Fodrászkellékes bolt
Trousers: from my Grandma, customized by my Boyfriends Mum / Nadrág: Nagymamámtól, Párom Anyukája a méretemre szabta
Shoes / Cipő: Fifth Avenue
Blazer / Blézer: F&F
Earrings / Fülbevaló: Tally Weijl
14 comments on "Corvin"
 1. a fülbevalód és a zakód nagyon tetszik! amúgy milyen a Corvin bevásárlóközpont? állítólag nagyon exkluzív, de a képek alapján csak egy átlag plázának tűnik. nagyjából elmondod, milyen? csak azért, mert nem sűrűn járok Budapestre, és szeretném tudni, érdemes-e elmenni.

  ReplyDelete
 2. Hey , Lidia . Just started following . Thank you so much for stopping by and checking out my blog.
  xoxo
  Dora

  ReplyDelete
 3. Szia!
  Most olvastam a facebookon,hogy feladod,de ügye nem ezt a blogot...
  Am a fülbevalód nagyon tettszik, meg a zakód... Én is majd inkább akkor megyek a Corvin bevásárló központba, ha minden kinyílt... ;)
  Már várom, hogy mi lesz a következő szetted.
  Pusz

  ReplyDelete
 4. Annyiból jó hogy annyira még nem fedezték fel ezért szerintem kevesebben vannak mint a többi plázában. Igazából átlagos, megvan benne minden olyan üzlet ami a többiben is, én mivel a külvárosban lakom, hozzám ez van azok közül a legközelebb, amik jók. Ott van a Corvin mozi is, könnyen megközelíthető Combinoval, de nekem spec. az Aréna a kedvencem. Ugyan elég messze van tőlem, de mostanában elég sokszor mentem oda és imádom :) Neked is inkább azt javaslom vagy a Váci utcát. Amúgy tudod mi az exklúzív? A Váci1 (nem ugyanaz mint a Váci utca) :] Googlizd meg, azt hiszem most ősszel fog megnyílni.

  ReplyDelete
 5. SZijja Eszti!
  Azt hogy feladom már kitöröltem :D Igazából azzal szenvedtem hogy ki tudjam rakni facebookra hogy van új poszt és már 3x kiraktam, ki is rakta, ráfrissítettem de aztán eltűnt. Arra írtam hogy feladom, gondoltam majd megpróbálom holnap, de kb 15 perc után megoldódott a dolog :)
  Holnap is lesz poszt, annyit elárulok hogy beltéri lesz, tehát nem kint, hidegben fagyoskodós :)

  ReplyDelete
 6. Köszi az infót! A Váci utcán már voltam vásárolni nyáron, és nagyon bejött nekem, de az Arénát is szeretem. Kigugliztam a Váci1-et, tényleg isteni! Ha elkészül, mindenképp elmegyek, sőt, amilyen építkezési tempó van kis hazánkban, addigra már egyedül is vonatozhatok.=)

  ReplyDelete
 7. You look gorgeous and super elegant. Love the cute bag and lace top!!

  ReplyDelete
 8. Thanks for stopping by and checking out my blog - love yours too! Those trousers are divine too, love that they've been customised :)
  I'm now following you!

  http://felicitysfathomings.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Amazing outfit and lovely pics! <33

  ReplyDelete
 10. You have beautiful style, Lidia. Classic and feminine. This outfit looks great.

  I'm glad you show us a lot of pictures because I enjoy seeing you in different poses and from different angles. Each one adds something new.

  ReplyDelete
 11. Congratulation for the award! I think that your blog is so cool and I follow you. Please follow back http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.com/
  Tereza

  ReplyDelete
 12. I just mentioned you on a post today. Hope you don't mind!

  ReplyDelete
 13. Ha!
  I freak out taking pictures in public places.
  Specially if I am taking my own picture!
  However sometimes I pretened (in my head) that I am a tourist :)

  ReplyDelete
 14. Love your fitted pants! They look great!

  xo Mary Jo

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature