Top Social

Ildi's prom ball / Ildi szalagavatója

Tuesday, January 4, 2011
The title says all, I let the pictures talk :)

A cím mindent elmond, hagyom, hadd beszéljenek a képek :)

Hat / Kalap: Orsay
Top / Felső: Guess
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Earrings & Necklace / Fülbevaló & Nyaklánc: Swarowski
Bag / Táska: Mango
7 comments on "Ildi's prom ball / Ildi szalagavatója"
 1. Az a blézer gyönyörű! Szerinted van még rá esély, hogy van nekik? (Még sose mentem be Mayo Chixbe, és nem is tervezem, ha ez már nem kapható, nem tudom, milyen gyakran cserélődik a kínálat)

  ReplyDelete
 2. Hey I think this isn't bad
  So you don't have to worry about the brands
  Sometimes I agree, if you like to buy a secondhand to look for a cheap one, go ahead!
  Fashion isn't like from what expensive and high-level brands, right?
  It's your creative instinct!

  Nice pic, dear!
  Anyway.. I see the boy wearing scarf, I have it too with the same color!
  My mom give it when she's travel to other country..
  LOL


  ♥♥
  Pinkie Anggia
  http://pinkieanggia.tumblr.com

  ReplyDelete
 3. Sztem ez pont nincs, de hasonlóra van esély, mert ez tavaly nyári kollekció. Ha most nincs is, talán tavasszal újra lesz egy hasonló. Amúgy ha csak a blézer kell, akkor azt még tudni kell róla hogy csak a nadrággal együtt lehetett megvenni. És ha jól emlékszem nem csak fehérben volt hanem feketében is. Sok sikert :) Ja meg az jutott még eszembe hogy a Westend aluljáró szintjén van egy Mayo Outlet, de nem az van kiírva, asszem G.Gecco vagy mi, vagy amellett van, a lényeg hogy ott mindig az előző évi cuccok vannak, na oda feltétlenül nézz be tavasszal.

  ReplyDelete
 4. Well the scarf is mine, you can see it in the "Stylish in the snow" post too, but he borrows it sometimes, it is an unisex piece :)

  ReplyDelete
 5. Nagyon tetszik ez a szett!=) Én sem szeretem a Mayo Chix-et, bár egy osztálytársam igen, mondjuk mindig az ízlésesebbjét veszi meg, és nincs minden cucca onnan. Pl. azt hiszem, a kabátja az, egy sima fehér öves hosszú pufikabát, meg van egy gyönyörű, királykék kötött rucija, amin csak a felirat feltűnő. Még semmi olyat nem találtam ott, ami tetszett volna, és normális az ára, mert szerintem azért elég drága egy bolt.

  ReplyDelete
 6. Hát, a Mayo Chix árai azok még hagyján... amitől abszolút kiráz a hideg, az a Sugarbird. Gagyibb mint a Mayo Chix, mert olyan stílusú ruhákat próbál tervezni, de egyáltalán nem figyel arra hogy jól is mutasson benne egy lány. Habár egy Mayo Chix cucc nem mindig stílusos, de a fazonja el van találva, mert passzol, csajos és nem áll el mint tehénen a gatya... ezzel szemben akármit próbáltam fel a Sugarbirdben, elállt, bénán mutatott, ennek tetejébe jönnek a gagyi anyagok, ízléstelen színek és a horribilis árak, kb. dupla annyi ott midnen mint a Mayo Chixben. Szóval aki ezt a stílust kedveli, inkább Mayo Chix, mert azért találni ott 1-2 jó cuccot elvétve, de Sugarbird közelébe se menjen.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature