Top Social

Lunch break / Ebédszünet

Thursday, January 27, 2011
I got many many nice comments under the Work post, so I thought why not show another outfit that I wore at work. My colleague, Fruzsi took the photos of me, just like the above mentioned one.

Nagyon sok kedves kommentet kaptam a Munkahelyi bejegyzésem alá, úgyhogy gondoltam, miért ne mutassak be még egy öltözéket amit a munkahelyemen hordtam. A kolléganőm, Fruzsi készítette a képeket, csak úgy mint a fent említett posztnál.You should appreciate this because I took my free minutes of the lunch break to make this post :) Sorry for my sleepy face, but this was at work, so it's allowed :) I try to be elegant at work though it's not an obligation. I want to express that I take it seriously. This may be a useful post for those who are required to dress elegant, but are not sure what to wear. I hope it will be an inspiration to all hard working ladies ;)
Have a nice day!
XOXO,
Lidia

Ezt értékelnetek kell, mert az ebédidőmből szakítottam időt hogy lefotózzuk ezt a szettet :) Nézzétek el az álmos fejem, dehát munkahelyen voltam, úgyhogy talán ez megengedett :) Próbálok elegánsan öltözni ide, bár nem kötelező. Szeretném kifejezni hogy komolyan veszem. Ez talán hasznos poszt lesz azoknak akiknél munkában elvárás az elegáns öltözék, de nem nagyon van ötletük mit vegyenek fel. Remélem inspirálónak fogja ezt találni minden keményen dolgozó hölgy ;)
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.
Shirt / Ing: Orsay
Necklace: Christmas present from my Sister / Nyaklánc: Karácsonyi ajándék a Nővéremtől
Belt / Öv: Guess
Nadrág / Trousers: Tally Weijl
Shoes / Cipő: Fifth Avenue
Cardigan / Kardigán: H&M
7 comments on "Lunch break / Ebédszünet"
 1. I like this post a lot. Figuring out what to wear to work is hard for many women: you have to balance different concerns and find something appropriate yet not boring. This outfit is perfect. Very well done!

  ReplyDelete
 2. Hűha. *-* Az a naci, az öv meg a cipő együtt... eszméletlenül tetszik! 0.0 Nekem is van egy fényes nacim, de nem igazán tudom viselni, azt hiszem, velem van a hiba. =S Egyszerűen nem tetszik magamon, pedig szívesen hordanám. Még bűvölöm egy kicsit a képeid, hátha megihletődöm, végre... :)
  A két nappal ezelőtti postodhoz a széép hosszú kommentem még nem sikerült bepostolni, de már megszületett, ezért írok most csak ilyen kíméletesen, röviden... :)
  Légy jó és még sok ilyet! ^.^

  ReplyDelete
 3. Bocsánat, deigen, már választ is kaptam, szíves elnézésed kérem, kicsit vaksi voltam. :) Jól tetted, hogy blokkoltad a kommenteket, már ha tényleg megtalált valami szennyoldal... erről nem írtam a múltkor, de nincs is rá szükség, nagyon jól tudod kezelni a kevésbé moderáltabb olvasókat, és az a csizma igenis zseniális, fantasztikus, csodálatos, a plátói szerelmem. :)
  Remélem, nem baj, ha már ide válaszolok az előző téma, az utazós szett kapcsán. Nem is gondoltam, hogy meg tudlak vele fogni, és én abszolút rá is érek, de nagyon érdekelne egy megoldás a te verziódban, úgyhogy várom kíváncsian. Mondjuk a vonatos szett legyen melegebb napokhoz alkalmas, télen semmi gond nincs azzal, ha higénia, komfort miatt magamra rántok hat réteg ruhát, de nyáron bizony keményen megküzdöttem a problémával. =) (Nemhogy meleg van a vonaton és kosz, még sok csúnyabácsi is, hogy tényleg csak hat réteg ruhában érzed magad biztonságban... hehe, ez vicc, egy csini tűsarokkal el lehet őket intézni. A csomagot kevésbé. ^^')
  A haveroknak szánt szettel még nem zaklatlak, de biztos vagyok benne, hogy bármilyen körülményekhez tudnál ideális tippet adni. Ez megnyugtató. :3)
  Helyszínekhez sajnos nem tudok jó tippeket adni, kőkemény vidéki vagyok külföldről, de egy helyszínről is le lehet húzni több bőrt, ahogy a fővárost, a csodást ismerem. :D Vagy ahhoz neked nem fűlik a fogad? :)
  Ismét jó hosszan zaklatlak... ^^'
  Ésésés még hadd köszönjem meg, hogy ilyen aktív vagy és ilyen gyakran postolsz újakat. Hogy lehetséges ez? :D

  ReplyDelete
 4. Ó, ez igazán szuper. :) Nagyon természetesek a pózok, jó hogy ilyen spontán lett ez a poszt. Jól áll Neked, ha felszabadulsz, elengeded magad...

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature