Top Social

Presents for my 22nd birthday / Ajándékok a 22. szülinapomra

Sunday, January 30, 2011
This post will be about the presents I got for my birthday. I tried to capture every nice detail about them.

Ez a bejegyzés a szülinapi ajándékaimról fog szólni. Megpróbáltam minden kis részletüket megörökíteni.


(Cake: my Boyfriend (!) baked it because he knew I wanted to make it but while I was at work, he made it for me :) Isn't he the sweetest and the best Boyfriend in the world? (L))

(Torta: a Párom (!) sütötte mert tudta hogy meg akarom sütni a szülinapomra de amíg dolgoztam, ő megcsinálta nekem :) Hát nem Ő a legédesebb és a legtökéletesebb férfi a világon? (L) )
I surprised myself with a brand new bag, because usually I pack different bags when going to work, but now I wanted a bag particularly for work. Something that's huge, has room for everything, from the umbrella to the bottle of water (make-up bag, comb, wallet, cell phone, keys and million little stuff :D). There were sales everywhere so I went hunting and this is what I shot :D I bought it with a huge discount, almost half it's original price and let's face it, stuff at Zara is a bit overrated, so I rarely shop there. But this time I thought why not, and I remembered this bag exactly. Do you remember my post "Outfit for shopping and theatre"? We browsed through the shops of Váci street and we went to Zara too. I showed this bag to her and said that I wouldn't buy it for this much but I must admit how beautiful it is :) This was in October, and now, in January it's mine :) I waited a lot for it, but it's totally worth it. Now I appreciate it even more, and now I know I didn't buy it just for the sake of shopping but because I was really in love with it.

Magamat egy új táskával leptem meg, mert általában átpakolom a táskámat amikor munkába megyek, de most egy olyat szerettem volna, amit mindig viselhetek a munkahelyemre, hatalmas, minden belefér, az esernyőtől az 1 liter vízig (sminktáska, fésű, pénztárca, mobil, kulcs, és millió egy dolog :D). Most nagy leértékelések voltak mindenhol, így elindultam vadászni és ezt lőttem :D Le volt értékelve, majdnem a felére, és lássuk be a Zarában eléggé túlértékelik a cuccokat, ezért ott csak ritkán vásárolok. De véletlenül mégis betértem, és még emlékeztem erre a táskára. Emlékeztek a "Összeállítás shoppinghoz és színházhoz" posztra? Barátnőmmel, Nócival végigjártuk a Váci utcát, és a Zarában is voltunk. Már akkor mutattam neki ezt a táskát és mondtam hogy ennyiért nem venném meg, de amúgy gyönyörűszép :) Ez nem tudom volt októberben, és most, januárra az enyém lett :) Sokáig vártam rá, de megérte. Így még jobban értékelem, és legalább tudom hogy nem hirtelen felindulásból vettem meg, hanem ért bennem a dolog.


This gorgeous maxidress is from my Mum. She really knows me it's obvious. The colour of the dress is really close to my heart, it's so girly and pale pink. She knows how much I love my ruffled Topshop coat, the same ruffles can be found on the shoulders here. There is a little string on it as a belt that will accentuate my figure. Though I have to wait to wear it till the good weather comes.

Anyukámtól ezt a mesés maxiruhát kaptam. Nagyon eltalálta a dolgot, látszik hogy ismer. A színe illik hozzám, nagyon csajos, púderrózsaszín. Tudja mennyire imádom a fodros Topshop kabátom, ugyanolyan fodor található meg itt is a vállrészen. Van rajta egy kis övszerűség, így szépen kiemeli az alakot. Habár várnom kell azzal hogy viselhessem, míg jó idő lesz.


Here is something that can't be expressed with words because it is a dream. Almost every week I tell you how much I love shearling and aviator jackets and Burberry and everything. Now here is something very very similar to the original Burberry aviator jacket. I got it this week, a day before my birthday. It is from my Aunt, who lives abroad. She is reading my blog too, so I guess it wasn't hard to guess what I wanted :D The reason I didn't buy any coat like this so far because I couldn't find the perfect one. Burberry set the level too high, and there was this picture in my head and no coat could have competed with this. Until this time. And I don't say that because I don't want to offend my Aunt that I don't like the present :D She has a great taste, she is obsessed with clothes like me too and has such an extreme, original style. So it was a perfect idea to surprise me with this. Double line collar, padded in the inside with the white fur, lining on the exact places, buckles where they have to be: on the waist, the neck, the 2 sleeves... it is REAL leather and it is DARK BROWN which is perfect because I don't have this colour at all in my warderobe though I have a black (faux)leather jacket, so I didn't want an aviator jacket in black. The fur is not grey like on most jackets I saw. It is not too short (like the Burberry one) which I would hate if my waist felt cold. And the brand... Barney's :) As I know, it's only available in the USA, so I'm so happy for it because it's not something that comes in front of me on someone else on the street. It is THE PERFECT AVIATOR JACKET. Not more, not less. I'm in love.

Íme valami amit nem lehet elég jól kifejezni szavakkal mert maga az álom. Majdnem minden héten leírom nektek mennyire imádom az irhát meg a repülős dzsekiket meg a Burberryt meg ilyenek. Hát most végre itt van valami nagyon nagyon hasonló az eredeti Burberry aviátor dzsekihez. Ezen a héten érkezett postán, 1 nappal a szülinapom előtt. Nagynénémtől kaptam, aki külföldön él. Ő is olvassa a blogom, úgyhogy azt hiszem nem volt neki nehéz kitalálni mit szerettem volna :D Az ok amiért én eddig nem vettem magamnak hasonló kabátot az volt, hogy nem találtam a tökéleteset. A Burberry túl magasra tette a mércét és nekem pedig az a kép volt a fejemben és ezzel egy kabát sem versenyezhetett. Egészen mostanáig. És ezt nem azért mondom mert nem akarom megsérteni a Nagynénémet hogy nem tetszik az ajándék :D Neki is szuper ízlése van, imádja a ruhákat mint én és extrém, eredeti stílusa van. Úgyhogy tökéletes ötlet volt hogy ezzel lepett meg. Dupla gallér, fehér bundás belső rész, szegélyek ugyanebből az anyagból épp a megfelelő helyeken, csatok ott ahol lenniük kell: deréktájon, nyakrészen, 2 ujjon... IGAZI bőr és SÖTÉTBARNA ami tökéletes mert még nincs ilyen szín a ruhatáramban, bár fekete (mű)bőrdzsekim már van, úgyhogy nem akartam aviátordzsekit feketében. A bundás rész nem szürke mint a legtöbb ilyen dzsekin amit eddig láttam. Nem túl rövid (mint a Burberry-snek)  amit amúgy utálnék ha fázna a derekam. És a márkája... Barney's :) Ha jól tudom, csak Amerikában van boltjuk, úgyhogy nagyon örülök neki mert nem egy olyan dolog ami szembejön velem az utcán. Ez A TÖKÉLETES AVIÁTOR DZSEKI. Nem több, nem kevesebb. Szerelmes vagyok.You thought it's the end? Not yet kiddos. I left the best one (if the previous one wasn't the best, well I couldn't chose...) to the end. You liked the Burberry post that I made, so I think you will like this too or even more... :P It's from my Boyfriend, who is a real mindreader and the best Boyfriend in the world ( and that cake, hmm... I love HIM! :) ). Okay okay, Not another word. I tell you. I got original Burberry rainboots! My dream has came true. I have been craving for them for 2 years. I didn't buy rainboots, never, this is my first pair. I was looking for the perfect ones since, but all of them were so cheap looking, unoriginal and ugly. This is not something that you see and say: rainboots are ugly and pointless and so unfashionable. You just can't unlove them :P Now I let the pictures say everything :)

Azt gondoltátok ez volt a vége? Még nem. A legjobbat (hacsak nem az előző volt a legjobb, bár nem tudnék dönteni...) a végére hagytam. Azt írtátok jó volt a Burberrys bejegyzés a múltkor, úgyhogy szerintem ez is tetszeni fog, ha nem még jobban... :P Ezt a Páromtól kaptam, aki egy igazi gondolatolvasó és a világ legjobb Pasija (hmm és az a torta is, hát imádom :) ) Oké, oké, nincs több duma. Elárulom. Egy pár Burberry gumicsizmát kaptam! Valóra vált álom. Már 2 éve vágyakoztam utánuk. Nem vettem soha még gumicsizmát, ez az első pár a cipőgyűjteményemben. Már régóta kerestem a tökéleteset, de mind olyan olcsó kinézetű volt, tucat és/vagy csúnya. Ez viszont nem olyan amire ha ránézel azt mondod: a gumicsizma csúnya, értelmetlen és nem is divatos. Egyszerűen nem lehet nem szeretni :P És most beszéljenek a képek :)


Don't worry there will be a post tomorrow about my birthday outfit too :) Not a glittery-girly, just a simple, comfortable one, inspired by a polyvore picture made by a reader of mine, I will link that too, stay tuned! :) Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

Ne aggódjatok, lesz egy poszt holnap is a szülinapi szettemről :) Nem csillivilli-csajos cucc, csak egy egyszerűbb kényelmes, amit az egyik olvasóm által készített polyvore kép inspirált. Belinkelem majd nektek, szóval nézzetek be holnap is! Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.
13 comments on "Presents for my 22nd birthday / Ajándékok a 22. szülinapomra"
 1. honey Happy Birthday to you!
  You got a great boyfriend and relatives and friends)
  I just laughed when I saw the name of your post, because I'll turn 22 tomorrow ))))ANd just made a little pre-birthday post!
  Wish your dreams come true not only on your B-Day) Happy birthday Lidia)

  Maybe you'd like to visit my blog http://owlsareawesome-uliss.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Boldog Születésnapot!!!! :)))))
  Annyira örültem még én is hogy megkaptad a Burberry gumicsizmát!!! Váá dejóóóóó :)))))))))
  És az a maxiruha eszméletlen gyönyörű, a táskáról nem is beszélve!!! :))))

  ReplyDelete
 3. az a Burberry gumicsizma tényleg gyönyörűű:)boldog szülinapot

  ReplyDelete
 4. The cake is really sweet!! So nice of your boyfriend :) The headband looks cute as well! Hope you had a fab birthday x

  ReplyDelete
 5. Oh, boy! What treasures! I love the dress, the jacket and the boots. Lucky you!

  ReplyDelete
 6. Boldog születésnapoot :))
  Imádom a Hello Kitty-s nyakláncot*__*A táska és a maxiruha gyönyörű.. A barátodhoz meg csak gratulálni tudok :)
  puszii

  ReplyDelete
 7. Boldog szülinapot!
  Nagyon klassz ajándékokat kaptál!
  És a torta is nagyon szép lett.

  Puszi!

  Sydney

  ReplyDelete
 8. Utólag is Boldog szülinapot!=)
  A táska és a ruha nagyon tetszik, a torta pedig nagyon guszta, grat a Párodnak!;) Örülök, hogy megkaptad a Burberry gumicsizmát, biztos jól fog állni, és természetesen miharabb lássuk ám viszont valamilyen posztban!=)

  ReplyDelete
 9. Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket :) Természetesen rajtam is viszontláthatjátok az ajándékokat később, valamilyen ruhás posztban. Már én is alig várom :D

  Thank you everyone for the nice wishes! I can't wait to show you the presents in an outfit post later! :D

  XOXO, Lidia :-*

  ReplyDelete
 10. Szia! Nagyon tetszenek a ruhaosszeallitasaid! Csodasan nezel ki. Mindegyikben. :-) Mindegy mit veszel fel az olyan mintha Rad ontottek volna, mintha mindegyik a Te stilusod lenne. Es meseszep vagy, termeszetes, gyonyoru es tokeletes :) Szeretem amikor egy No ilyen sokszinuen tud oltozkodni. Csak az a baj, hogy beled szerettem igy elso pillantasra, a tokeletes Nobe :)

  ReplyDelete
 11. Szija! Mi a maxiruha márkája? bnőm ezt a ruhát keresi nagyonrég és megvan őrülve tőle hogy nem tudja honnan szerezze meg :/

  ReplyDelete
 12. Anonymous: H&M. Van vele már egy poszt is, ha gondolod, nézd meg: http://www.thegirlbehindthefashionmask.com/2011/10/wedding-outfit-by-fishermans-bastion.html
  Viszont pont ilyet lehet, hogy nem fog találni, mert ez 2010/11-es őszi téli kollekció volt :(

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature