Top Social

@ the office

Friday, January 14, 2011
I have a great job, I like it very much because I always have something to do and the hours pass so fast I don't even notice that I have to go home. The team is great too, we get on well and I fond the activities interesting too.

Nagyszerű munkám van, nagyon szeretem mert mindig van mit csinálni és az órák olyan gyorsan elrepülnek hogy észre sem veszem hogy már mennem is kell haza. A csapat is nagyon jó, jól kijövünk és a feladataimat is érdekesnek találom.One of my colleagues took the photos of me, thank you so much Fruzsi! :) Don't worry, these are just my working shoes, I wear thick tights and boots and winter coat when I'm going to work or going home. In the office it's very hot so I have to count with that too: I have to keep my working shoes there and pull off the thick tights. I chose these balerinas because they are comfortable, feminine and they go well with everything because of the 2 colours: nude pink and black with a little bow. I wish I could wear it more and not just there :) Maybe in the spring.
Write me what you think ;) Thanks for reading!
XOXO
Lidia

Az egyik kolléganőm készítette rólam a képeket, nagyon köszönöm Fruzsi! :) Ne aggódjatok, ezek csak a munkahelyi váltócipőim, vastag harisnyát, csizmát és téli kabátot viselek amikor megyek munkába vagy haza. Az irodában viszont nagyon meleg van, így ezzel is számolnom kell: ott kell tartanom a váltócipőt és bent levenni a vastag harisnyát. Azért ez a balerinacipő lett a váltócipőm, mert kényelmes, csajos és jól illik bármilyen ruhámhoz a két szín miatt: hússzín és fekete kis masnival. Bárcsak többet hordhatnám, nem csak munkában :) Talán majd tavasszal.
Írjátok meg mit gondoltok ;) Köszönöm hogy elolvastátok!
XOXO
Lídia.

Bow / Masni: H&M
Pearl necklace: It was my Mum's / Gyöngy nyaklánc: Anyukámé volt
Shirt / Ing: C&A
Leather shorts: it was my Aunt's, but my Boyfriend's Mum customized it to my size / Bőr short: Nagynénémé volt, de a Párom Anyukája a méretemre alakította
Balerinas / Balerinacipő: F&F
13 comments on "@ the office"
 1. Nekem is ilyen cipőm van, és imádom, habár sajnos csak tavasszal és nyáron hordom :((Egyébként én a Deichmannban vettem..)
  Egyébként tetszik a szett, főleg a rövidnadrág, mondjuk nekem a masni valamiért olyan furcsa, de szerintem ezen nem fogunk összeveszni:)

  ReplyDelete
 2. Love the outfit, it's really stylish!
  Those shorts are so cool!

  xxx
  Vikki

  http://stylometre.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Stílusos, ötletes irodai öltözék. Gratulálok!;)

  ReplyDelete
 4. Nekem nagyon bejön a mostani szetted is, mint mindig!
  Bocsi, hogy megkérdezem, de hány éves vagy??
  (Még egyszer bocsi a kérdésért...)
  Pusz

  ReplyDelete
 5. Eszméletlen jó ez a szetted! ^^ Irigyellek, hogy rajtad egy ilyen short jól áll. És az a cipőő... *neki is kell egy olyan 0.0*
  Örülök, hogy kaptunk egy ilyen postot is és noha nem kommentálok olyan gyakran, mint gondoltam, hogy fogok, nagyon szeretlek olvasni, ha szabad így kifejeznem magam... ^^
  Légy jó! ^.^

  ReplyDelete
 6. Mit dolgozol?:) Egyszer mintha írtad volna, hogy ott voltatok, ahol a Rúzsa Magdi meg a Csányi lakik. Én itt lakok a környéken:) Mit csináltatok errefele?:)

  ReplyDelete
 7. You should be a model with these legs of yours. Love your images. Great job with the blog!

  Have you seen "Black Swan" yet?

  Leon

  ReplyDelete
 8. Grace: nekem a masnik a mániáim, főleg hajpántokban imádom őket :) Kb 1 hónapja vettem a balerinacipőt, volt magassarkú változatban is.
  Apolka: köszönöm :)
  Eszti: nem titok egyáltalán :) Valamelyik mostani posztomban írtam is, de amúgy most január 28-án leszek 22 éves :)
  Kitty: nézd meg a Tescoban a cipőket, sztem tuti van még, talán már azóta leértékelve is :) Nagyon köszönöm a kedves szavakat és nyugodtan komizz gyakrabban is :D Nagyon örülök minden visszajelzésnek, úgy várom őket mint kisgyerekek az ajándékot Karácsonykor. Csak nekem minden nap Karácsony :P
  Sunnysideup: Asszisztens vagyok amúgy egy társasházkezelői cégnél :) A házat ahol laknak, a mi cégünk közös-képviseli. Az egyik házunkban meg Vujity Tvrtko lakik. Mondom jó kis munka :D A cég amúgy nem ott van, Budapesten és környékén vannak házak amiket képviselünk, de az iroda a 13. kerületben van.

  ReplyDelete
 9. Vikki, MaryJo thank you so much girls :) XOXO
  Leonid: I'm happy you like the blog ;) I tried modeling, not my cup of tea :) I haven't seen the Black Swan but I'm sure I will, very soon! :) I'm so curious about it!

  ReplyDelete
 10. Very pretty outfit. The shorts are really cute and the necklace works nice. I like your style.

  ReplyDelete
 11. thanks for visiting mi humble blog..you are so cute and you great legs..lovley blog .I am now a follower.

  ReplyDelete
 12. You are a ungherian woman sexy! W Ungheria

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature