Top Social

Aircraft Memorial Park / Repülőgép Emlékpark

Sunday, February 20, 2011
The pictures were taken near the Hungarian Airport, "Ferihegy". I'm posing in front of the Aircraft Memorial Park. It is not open yet, but I plan to visit it at spring again. I chose a matching outfit to the background: the hat, the sunglasses and the jacket gave me the feeling that I was a real pilot :P

A képek a ferihegyi repülőtér mellett készültek. Nem más a háttér, mint a Repülőgép Emlékpark. Nincs nyitva még, de majd visszalátogatok tavasszal is. A háttérhez választottam a ruhát: a sapka, a napszemüveg és a dzseki mind olyan érzést kölcsönöznek mintha igazi pilóta lennék :P
I'm wearing a lot of colours, but it's okay. I tried to show all the possibilites I can wear my new jacket, I can leave it open, zipped up or buckle it's neck too. Each gives a different look. It's such a versatile piece, It looks good with jeans, shorts, even with a minidress too, you just have to zip and buckle it differently. The bag is so in this season: it is like a schoolbag with the 2 little pockets in the front and this is a popular style now. The colour of it doesn't match anything from my warderobe because it is blue-ish black, but this doesn't bother me at all. This season, you can wear as many colours as you want, just choose neutral colours and you can't go wrong. You have found something that you can't match with anything? Not an excuse anymore: buy it and use it as your daily statement piece to make a simple outfit exciting and everyone will notice you.
Let me know what you think!
XOXO,
Lidia

Sok szín van rajtam, de ezzel nincs is baj. Megpróbáltam minden lehetséges módot megmutatni ahogy viselhető az új dzsekim, nyitva hagyhatom, felcipzárazhatom, vagy becsatolhatom a nyakát is. Mind más külsőt kölcsönöz. Annyira variálható darab, jól néz ki farmerral, rövidnadrággal, még miniruhával is, csak máshogy kell összecipzáraznod vagy csatolnod. A táska idén nagyon trendi: olyan mint egy iskolatáska a 2 kis zsebbel az elején és ez a stílus elég népszerű mostanság. A színe nem megy semmilyen ruhámhoz a szekrényemből mert kékesfekete, de ez engem egyáltalán nem zavar. Ebben a szezonban annyi színt viselhetsz magadon, amennyit akarsz, csak válassz semleges színeket és nem fogsz tudni hibázni. Megvennél valamit de nem illene semmihez? Nem kifogás többé: nyugodtan vedd meg és viseld úgy mint a napi feltűnő darabodat és dobj fel vele egy egyszerű szettet, így mindenki felfigyel majd rád.
Írjátok meg mit gondoltok ;)
XOXO,
Lídia.Hat, shirt: From my Mum / Sapka, ing: Anyukámtól
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
Jacket / Dzseki: Barney's
Shorts / Short: Cherokee
Black tights / Fekete harisnya: Calzedonia
Boots / Csizma: Humanic
Bag / Táska: Zara
6 comments on "Aircraft Memorial Park / Repülőgép Emlékpark"
 1. Szia!
  Azon gondolkodtál már hogy nyiss egy lolita boltot?
  Szerintem te tudnál divatot csinálni belőle.
  Hajrá!

  ReplyDelete
 2. Nem egészen értem hogy jött ehhez a poszthoz a Lolita stílus... én egészen más stílusban mozgok. Meg nem akarok boltot nyitni, én blogger vagyok.

  ReplyDelete
 3. Na ez elképesztően tetszik, egytől egyig minden! Nem vagyok szakértő, csak egy átlagos ember szemével mondom, hogy remekül passzolnak egymáshoz a színek, kellemes nézni és jó, hogy mosolyogsz a képeken. Egyre felszabadultabb vagy, ügyes!

  ReplyDelete
 4. Nekem is nagy kedvencem ez a képsorozat :) Köszönöm! És telefonnal még nem is minden póz áll jól, ezért annyira nem merek kísérletezni a beállásokkal, na de az új fényképezőmmel minden másképp lesz :)

  ReplyDelete
 5. You're right, the jacket IS a versatile piece, it looks really good.

  Kisses, Victoria
  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature