Top Social

Boráros square / Boráros tér

Monday, February 28, 2011
I made you wait for the quality pictures for a very long time :) But the time has come: here are the first pictures made by a real photographer and a quality camera. Tell me honestly: was it worth it to wait for it? ;)

Hosszú ideje váratlak már titeket a minőségi képekre :) De végre eljött az idő: íme az első képek, amiket igazi fotós csinált rólam profi géppel. Most őszintén: ugye megérte várni? ;)

There are a lot of disadvantages when you are being put on a garbage site. You collect haters, tons of negative comments and even more attention. But then again, you gain new followers too and new friends, and helpers :) This post probably wouldn't exist without the negative advertising of the blog. So I'm really thankful and not just to that site but to all of those haters, who have put the site's link - where they were dissing me,- on their facebook page, because this is exactly how my photographer found me :)
I don't want to tell more, because the person would like to stay anonym and I respect that :) But please leave some comments so that my dear photographer can get some feedback about our work - this is how You can appreciate it. I hope you like them, because I was more than delighted to get the pictures. And there is more... stay tuned for tomorrow's post, it will be even better :P
XOXO,
Lidia.

Sok hátránya van annak ha felraknak egy szennyoldalra. Sok irigyed lesz, rengeteg negatív kommentet kapsz és persze még több figyelem irányul rád. De másfelől gyűjtesz új követőket, új barátokat és segítőket is :) Ez a bejegyzés valószínűleg nem létezhetne a blogot negatívan reklámozó oldal nélkül. Úgyhogy nagyon hálás vagyok és nem csak annak az oldalnak hanem a sok rosszakarónak is, akik felrakták az ominózus szennyoldal engem ócsároló bejegyzésének linkjét a saját facebookjukra, mert végülis így talált rám az új fotósom :)
Nem is szeretnék erről többet mondani, mert az illető szeretne névtelen maradni és ezt tiszteletben tartom. De kérlek titeket, írjatok pár véleményt kommentben, így az én kedves fotósom kaphat egy kis visszajelzést a munkájáról - így értékelhetitek Ti őt. Remélem nektek is tetszik, mert én mindennél boldogabb voltam mikor megkaptam a képeket. És van még ahonnan ez jött... nézzetek fel holnap is, mert az talán még ennél is jobb lesz :P
XOXO,
Lidia.

Hat / Sapi: C&A
Scarf / Sál: Deichmann
Flower: from my Mum / Virág: Anyukámtól
Jacket / Dzseki: Orsay
2-layer sleeveless top / Kétrétegű ujjatlan felső: Pimkie
Leggings: Bershka
Boots: from the USA / Csizma: Amerikából
6 comments on "Boráros square / Boráros tér"
 1. Még nem olvastam a posztodat, amikor már feltűnt, mennyivel jobbak a képek. (Igazság szerint rég szerettem volna szólni, hogy jó lenne leszokni a telefonról, mert rém zavaró volt a periféria homályossága.) Szóval előre léptél, gratulálok, jó döntés volt!
  Az összeállításaiddal amúgy nem mindig értek egyet - ezzel a maival pl. különösen nem :-) -, de becsülöm az önbizalmadat, és ha tehetem, szánok rá pár percet, hogy végignézzem a "napi adagot"!
  Csak így tovább!
  Szia:
  Qkac

  ReplyDelete
 2. aztaa ez fantasztikus:) nagyon gyönyörű képek egy végre megfelelő szögből fotozótt, természetesen, aranyosan pózoló gyönyörű lánnyal. óriási a különbség, nagyon gratulálok hozzá! ezzel igazán profivá váltál számomra:)az arcod is sokkal előnyösebben van fotózva, nagyon szép vagy! az a kép, amin föként az arcod látszódik a korlát rácsai mögül, na az bármelyik magazinban megjelenhetne, annyira szép és természetes vagy rajta. őszintén gratulálok és hajrá:):) puszi

  ReplyDelete
 3. fúúú nagyon nagyon jók lettek a képek, gratulálok! ;)

  ReplyDelete
 4. Qkac: hidd el hogy már rengetegen szóltak amiatt hogy telóval fotózunk :) De rendes fotósok mondták hogy ahhoz képest hogy telefonnal, ráadásul csak egy 2 megapixelessel fotóztunk, elég jó képek voltak. De fejlődni kell, szóval nem csak fotósokkal dolgoztam együtt mostanában, de magamnak is vettem profi tükörreflexes gépet, úgyhogy remélem az olvasóknak is be fog jönni a változás :)
  Sophie: mutattam a fotósnak a kommentet és nagyon örült :) Amúgy nekem is a rácsos kép a kedvencem :D Köszönöm a bíztatást, jó olvasni! Puszi!
  Streisy: Köszönöm! Örülök hogy tetszik!

  ReplyDelete
 5. Pózolj BME-vel. HiHi.
  Szépek nagyon a képek, olyan tavaszi hangulatom lett tőlük.

  ReplyDelete
 6. Az nem rossz ötlet amúgy, bemenni a BME-re :D Én is úúúgy várom a tavaszt <3

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature