Top Social

"Perfumes are the feelings of flowers." Heinrich Heine / "A parfümök a virágok érzései" Heinrich Heine

Wednesday, February 16, 2011
It was Valentine's Day on monday, so a flower-themed post is more than actual now :) Let me show you the pictures we took during the weekend, in the shop of Virágnet. It is a very nice shop, and I like the idea that you can both go into the shop and buy something and order online too and surprise your Sweetheart with flowers if you want to show her love :) I have never been sent flowers, but it would be lovely, so I recommend it to everyone, especially the boys! Be gentlemen, and treat your girlfriends like a lady ;) I love flowers so much! My favourites are the orchid, the lily and the rose :) How about you?

Hétfőn Valentin nap volt, úgyhogy egy virágos poszt nem is lehetne most aktuálisabb :) Most a hétvégén készült képeket fogjátok látni, amit a Virágnet boltjában fotóztunk. Nagyon szép bolt és tetszik az ötlet hogy nem csak bemehetsz a boltba és vehetsz valamit hanem a 21. század vívmányainak köszönhetően már rendelhetsz a neten is és meglepheted a Kedvesed virágokkal ha szeretnéd kimutatni neki mennyire szereted :) Nekem még sosem küldtek virágot, de ha küldenének, imádnám, úgyhogy csak javasolni tudom mindenkinek, különösen a fiúknak! Legyetek gavallérok, és kezeljétek úgy a barátnőtöket mint egy igazi Hölgyet ;) Én imádom a virágokat, a kedvencem az orchidea, a liliom és a rózsa :) És nektek?
Did you get flowers from you Love? I got roses and my favourite perfume from my Sweet and he took me out for a romantic dinner too :) During the day we had fun somewhere (I don't tell the place yet, check it out on my blog tomorrow).
How did you spend Valentine's Day? Let me know in comments :)
XOXO,
Lidia.

Ti kaptatok virágot a Szerelmetektől? Én rózsát kaptam és a kedvenc parfümömet ami már épp kifogyott, sőt az én Édesem elvitt egy romantikus vacsorára is :) A nap folyamán kellemesen kikapcsolódtunk valahol (még nem mondom meg hol, de holnap kiteszem róla a posztot a blogra).
Ti hogy töltöttétek a Valentin napot? Írjátok meg kommentben :)
XOXO,
Lídia.

Cap / Sapka: C&A
Long sleeve top / Hosszúujjú felső: Mexx
Floral dress / Virágos ruha: Betty Barclay
Shoes: From the USA / Cipő: Amerikából
Legwarmers / Lábszárvédő: Budapest, Lurdy ház
15 comments on ""Perfumes are the feelings of flowers." Heinrich Heine / "A parfümök a virágok érzései" Heinrich Heine"
 1. Very cute look. I'm glad you had fun yesterday. I gave Robin a dozen pink roses.

  ReplyDelete
 2. A Virágnet szponzorálta ezt a posztot?

  ReplyDelete
 3. nagyon cuki ez a virágos ruhád. a zokni-félcipő párosra én is rászoktam!=)

  ReplyDelete
 4. Köszönöm :) A cipőből kilógó zokni szerintem is imádnivaló! Alig várom hogy tavasszal szandálhoz is párosíthassam :)

  ReplyDelete
 5. Imádom ezt az összeállítást! 0.0 A ruha, a sapi, és a zokni-cípő... 0.0 A zokni-szandál páros nekem speciel nem tetszik, nagyon nem, de ezt nagyon eltaláltad! És valóban aranyos a helyszín is. :)
  Én a Valentin-napot sajnos utálom, mert messze lakom a barátomtól és az év többi napján is irigykedem azokra, akik együtt lehetnek a kedvesükkel, de ilyenkor különösen. Úgyhogy narancslevet vedeltem itthon és csokival tömtem magam, de Neked azért még sok szép ilyen napot kívánok, meg legalább annyi nagyszerű összeállítást. ;)
  Még egy kommenttel lógok neked, de még erőt gyűjtök, mert nem tervezem rövidre. Vagy nem is tudom... :)
  Légy jó! ^.^

  ReplyDelete
 6. Örülök hogy tetszik :) Melyik poszthoz lógsz kommenttel? Amúgy én is lógok neked egy poszttal, a vonatossal amihez amúgy már megvannak a képek :D
  A csokit én is imádom! És nem kell távol lennem a Páromtól ahhoz hogy bezabáljak belőle :D
  Örülök hogy írtál! Puszi!

  ReplyDelete
 7. Akkor egyrészt gratulálok az első szponzorált poszthoz, ez nagy lépés egy blogger életében:) Másrészt az ilyet illik odaírni, akár csak a végére egy mondatot.

  ReplyDelete
 8. Igazából az üzletvezető kérése az volt hogy írjam bele a posztba a bolt nevét és egy képet amin szépen látszik a kirakat. De olyan jók lettek a kirakatos képek, hogy kitettem többet is :) Nem akartam amúgy sem hogy annyira reklám szaga legyen a dolognak, de így szerintem nagyon kis helyes lett a poszt. Ha a szponzor külön kéri, beleírom biztosan.

  ReplyDelete
 9. Nem a szponzor kérése miatt kell beleírni, hanem mert ez így tisztességes az olvasóiddal szemben, ha tudják, hogy most reklámot látnak.
  Nálunk őszintén szólva nem tudom, hogy megy ez, de Amerikában már kötelező oda írni. http://www.ftc.gov/opa/2009/10/endortest.shtm

  ReplyDelete
 10. Rendben, legyen ahogy óhajtjátok :) Új vagyok még ebben a dologban, de kiírtam!

  ReplyDelete
 11. Suzie, köszi, hogy belinkelted ezt, meg akartam említeni, hogy az USÁban már rendelet van rá, csak nem tudtam, hol olvastam és nem akartam hülyeséget írni:)
  Lidia, jó, hogy beleírtad, mert aki nem ismeri fel kapásból, hogy szponzorált a dolog, annak félrevezető, ha nincs ott. Sajnálom, hogy valami mindig akad, majd belejössz:)

  ReplyDelete
 12. You look lovely as always, the dress is really cute!!!
  And those pictures where you're acting like a mannequin in the window shop are so funny and cute!!!

  xxx
  Vikki

  http://stylometre.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. néha elég egy zárójelbe tett x-et tenni :-) diszkrétebb és mégis jelzi, ez most reklám (x)

  a cipő-lábszárvédő először megtévesztett, azt hittem egy új csizma ;-) tetszetős összeállítás, like :-)

  ReplyDelete
 14. Nice pictures. :) And you look great, as always. Hugs and kisses!

  xoxo,
  Victoria.
  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature