Top Social

Zikkurat

Thursday, February 3, 2011
 I hope noone will have any problems with this place. It is near the National Theatre in Budapest. Yes I know what is it :D Sorry nowadays everything is so crazy around me so I wrote it National Museum. Shame on me. Okay, you got me :D Sorry once again :)

Remélem ezzel a helyszínnel senkinek nem lesz problémája. A Nemzeti Szinháznál van, Budapesten. Igen tudom hogy mi ez :D Elnézést csak mostanában elég őrültek a napjaim, a munkában is meg a bloggal kapcsolatosan is úgyhogy ez egy elég kemény elírás volt. Szégyellem is magam. Most megfogtatok :D Még egyszer bocsi :)


There will be major changes in the life of the blog :) I got the good news today and I had to share it with you. You will love the change, what I can tell is that the pictures' quality will improve a lot! I will let you know when the new pictures are ready and you can expect it. Today it's just a little info to keep you excited :) A lot of commenters told me how bad the quality of the pictures is, and it won't be long till you can't say a word for the quality :) I'm so excited, I just can't wait!
Let me know what you think about the pics (these are made with my phone yet, but the lights were good, so thank God.)
XOXO,
Lidia.

Hatalmas változások következnek be a blog életében :) Ma kaptam a jó hírt és meg kellett hogy osszam veletek. Imádni fogjátok a változást, amit elárulhatok az az hogy jelentősen javulni fog a jövőben a képek minősége! Tudatni fogom veletek ha már kész vannak az új képek és mikorra várhatóak. Ez a mai csak egy kis információ morzsa volt hogy izgatottá tegyelek titeket :) Sokan írták már meg mennyire zavaró hogy telefonnal készülnek a képek, hogy mennyire rossz minőségűek, de már nem kell sokáig várni hogy ebbe se lehessen belekötni :) Annyira izgatott vagyok most, már alig tudok várni!
Írjátok meg mit gondoltok erről a mostani sorozatról (ez még telefonnal készült, de hála Istennek jó fények voltak.)
XOXO,
Lídia.

Hat / Sapka: C&A
Knitted dress: present from my Aunt, customized by my Boyfriends Mum / Kötött ruha: Nagynénémtől, Párom Anyukája a méretemre alakította
Plaid shirt: from my Mum / Kockás ing: Anyukámtól
Western boots / Csizma: Humanic
Bag / Táska: Zara
11 comments on "Zikkurat"
 1. A Nemzeti Múzeum a Múzeum körúton van a Kálvin és az Astoria között...

  ReplyDelete
 2. A Nemzeti Múzeum mellett nincs Zikkurat, ez a Nemzeti Színház :)

  ReplyDelete
 3. nemzeti színház nem múzeum:)

  ReplyDelete
 4. nincs a helyszínnel semmi baj, de igazából ez a Nemzeti SZÍNHÁZ.. biztos, hogy pesti vagy?

  ReplyDelete
 5. Igen tudom már siettem haza... ilyenkor bent maradok a munkahelyen munka után megírni a bejegyzést mert nem volt itthon internetem, de mostmár van :) Még egyszer bocsi az elírásért azonnal javítottam. Tudom én is hogy mi ez, jóra gondoltam csak rosszat írtam le.

  ReplyDelete
 6. I've come to the conclusion that you are my favorite fashion-blogger. That's a big compliment because I look at a lot of fashion blogs.

  Your blog always makes me happy because you wear very attractive clothes, you take pictures in beautiful places, you pose in a variety of cute ways and you look like you're enjoying yourself. It's a joy to come here!

  ReplyDelete
 7. can't wait for your 'quality' surprise...
  love the outfit too
  CLOSET TEST TUBE

  ReplyDelete
 8. Szia! Nagyon tetszenek a ruhaosszeallitasaid! Csodasan nezel ki. Mindegyikben. :-) Mindegy mit veszel fel az olyan mintha Rad ontottek volna, mintha mindegyik a Te stilusod lenne. Es meseszep vagy, termeszetes, gyonyoru es tokeletes :) Szeretem amikor egy No ilyen sokszinuen tud oltozkodni. Csak az a baj, hogy beled szerettem igy elso pillantasra, a tokeletes No :) Nem lehetne Veled levelezni? ;)

  ReplyDelete
 9. Szia Gábor :) 100%-ban önmagamat adom, ezért tényleg mindegyik az én stílusom :) Nem mindenkinek jön be, de a fő hogy jól érzem magam :D Köszönöm a kedves szavakat, ilyenkor nagyon boldog vagyok, hogy elismerik amit csinálok! Ha bármilyen észrevételed vagy kérdésed van, nyugodtan írhatsz ide, válaszolok :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature