Top Social

At the Transport Museum of Budapest / A budapesti Közlekedési Múzeumnál

Sunday, March 27, 2011
This time, we decided to take photos with the old trains by the City Park, at the Transport Museum. We didn't go inside but managed to capture some remarkable vehicles, even a plane too that's on top of the museum. I was with my Boyfriend here, he took the pictures. Do you like them? :)
Today let me announce something that I already announced on the blogs facebook and twitter page: I will broadcast live on ustream, you can see me on webcam and ask me anything in chat. I will tell you more details later, but prepare for next Saturday (2nd April 2011)!


Ezúttal úgy döntöttünk hogy a régi vonatoknál fotózunk a Városligetnél, a Közelekdési Múzeum előtt. Nem mentünk be, de kívül is figyelemreméltó járműveket tudtunk megörökíteni, még egy repülőt is ami a múzeum tetején van. A Párommal voltam itt, ő készítette a képeket. Hogy tetszenek? :)
Ma készültem nektek egy bejelentéssel, ami már látható a blog facebookján és twitterén is: élőben jelentkezem ustreamen, láthattok majd webkamerán és kérdezhettek bármit chat-en. Még közlöm a részleteket később, de készüljetek a következő szombatra (2011. április 2.)!


The outfit is a cool, edgy combination, the platfrom heels make it a cosy everyday wear - and this is not a joke, these are my most comfortable heels, believe me! ;) In fact, they are the easiest to wear from all those high-heeled shoes I tried in my whole life. The colours are neutrals, which is important if you want to wear multiple colours but don't want to fail. It was late afternoon, the weather started to get chilly, so it was just right I had my warm aviator jacket with me. I can't wait for spring but will terribly miss this piece because I'm in love with it since I got it for my birthday.
The trousers are new, I got it on sale, so it was really worth it and also considering the fact that khaki coloured trousers are a basic piece.
I recommend this outfit for a shopping spree, because it's not just comfortable but you will also get some head-turns too. Effortless yet stylish - this is today's motto.
XOXO,
Lidia.

A szett egy vagány, merész kombináció, a platformos magassarkú miatt mindennapi viseletnek mondanám - és ez nem vicc, mivel ez a legkényelmesebb magassarkú cipőm, higgyétek el! ;) Sőt, könnyebb viselni mint bármilyen magassarkút, amit valaha próbáltam. Semleges színeket is választottam, ami fontos ha több mint 3 szín van rajtunk és nem szeretnénk hibázni. Késő délután volt, kezdett hűvös lenni úgyhogy jól jött hogy velem volt a pilótadzsekim. Már alig várom a meleg tavaszi időt, de ez az egy darab szörnyen fog hiányozni mert hatalmas szerelem már a szülinapom óta.
A nadrág új, leértékelve vettem, úgyhogy nagyon megérte, nem is beszélve arról hogy a khaki színű nadrág alapdarab.
Ezt a ruhaösszeállítást pl. egy shoppingoláshoz tudnám javasolni, mert nem csak hogy kényelmes de biztosan bezsebelhető pár elismerő tekintet vele. Csak stílusosan és lazán - ez a mai mottó.
XOXO,
Lídia.


Headband: from my friend as a Christmas present / Hajpánt: Barátnőmtől Karácsonyra
Fringe top / Rojtos felső: Tally Weijl
Trousers / Nadrág: F&F
Bag: from my Mum / Táska: Anyukámtól
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Jacket / Dzseki: Barney's
5 comments on "At the Transport Museum of Budapest / A budapesti Közlekedési Múzeumnál"
 1. Tetszik a ruhaköltemény. De legjobban a dzseki. Arra emlékeztet mikor a RAF múzeumban én is felpróbáltam egyet, és arról álmodta, hogy pilóta leszek. :)
  Gondoltál színesebb pólóra? Az én zöld nadrágomhoz piros mintás pólót szoktam felvenni. Legközelebb próbáld fel úgy.
  Jah és így a végére. Imádom a cipődet! Nekem is kell!!!
  :'(

  ReplyDelete
 2. Nah gondoltam a legutóbbi kommentem után felnézek ismét - és látom azóta már két sorozat is született.... Utóbbi ütősebb lett számomra.

  A kabát fantasztikusan jó, a bővebb mély-nyakú felső elpuhítja a katonai hangulat keménységét és kicsit amerikai teenager feeling-et ad neki! Tetszik!
  A Közlekedési Múzeum pedig tuti jó helyszínválasztás ... legutóbb mikor ott jártam nekem is megfordult a fejemben, hogy ideális fotóhelyszín lenne!

  ReplyDelete
 3. hű,ezt most nagyon eltaláltad ;) ez a cipő *__* nagyon szép vagy :D

  ReplyDelete
 4. Sári: RAF Múzeum? Hogyhogy ott jártál?
  Én úgy érzem hogy ez a szett pont így működik, lehet hogy jól illene a nadrághoz egy piros felső, de akkor már nem így stylingolnám, pilótadzsekivel meg platformbakanccsal. Örülök hogy tetszik a dzseki és a cipő :) Puszi!

  JAGMAN: Te is fotózol? Vagy csak rám vonatkozóan érted a fotózást? :) Örülök hogy sikere van a szettnek! Köszönöm hogy írtál :)

  broskaa: Köszönöm, aranyos vagy! Puszi!

  ReplyDelete
 5. Ahhh,nagyon jóó szett ! Különösen imádom a nacíd,meg a cipőőd ! : )

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature