Top Social

Greedy Thursday / Torkos csütörtök

Thursday, March 10, 2011
In Hungary it was "Greedy Thursday", you could eat for half the price in lots of restaurants. We were at La Guna restaurant and chose sushi (60 pieces of makis :P) for our dinner. It was so delicious! We also captured the details of my outfit too, a minimalist, elegant combination, I like to wear pieces like that when we go out.

Ma "Torkos csütörtök" volt, féláron lehetett enni sok étteremben. Mi a La Guna-ban voltunk és úgy döntöttünk sushit eszünk (60 darab maki :P) vacsorára. Annyira finom volt! A ruhámat is megörökítettük, ez egy nagyon egyszerű, elegáns kombináció, ilyet szeretek viselni ha elmegyünk otthonról kikapcsolódni.Flare trousers will rule this season, especially high-waisted ones. Do you have some already? I got a couple of them a few weeks ago from my Grandmother, but they were so huge! My Boyfriend's Mum narrowed it, this way I can wear them, and now these are my favourite trousers. I paired it with a matching bag and a black blazer - my Boyfriend wore his jacket too, so we were really in sync! Thanks for the kind waitor, who took pictures about us :) Now that I have this huge camera, it's difficult to make a picture featuring the 2 of us, because it's not easy to hold it with one hand! :P
What and where did you eat today? Let me know in comments!
XOXO,
Lidia.

A trapéznadrág lesz az idei év slágere, különösen a magasderekú változat. Nektek van már? Én kaptam néhányat pár hete a Nagymamámtól, de ezek elég nagyok voltak. Párom Anyukája beszűkítette őket, így már hordhatóak és most ezek a kedvenc nadrágjaim. Ezt a mostanit hozzáillő táskával és fekete blézerrel párosítottam - Párom is a zakóját viselte, úgyhogy nagyon összeöltöztünk! Hála a kedves pincérnek, aki lefotózott minket :) Most hogy már megvan ez a nagy fényképezőnk, elég nehéz közös képet csinálni vele, mert nem könnyű megtartani egy kézzel! :P
Ti mit és hol ettetek ma? Írjátok meg kommentben!
XOXO,
Lídia.

Headband / Hajpánt: H&M
Shirt / Ing: C&A
Trousers: from my Grandma, my Boyfriend's Mum customized it to my size / Nadrág: Nagymamámtól, Párom Anyukája méretemre alakította
Bag: from my Grandma / Táska: Nagymamámtól
Blazer / Blézer: F&F
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Coat / Kabát: Mango
9 comments on "Greedy Thursday / Torkos csütörtök"
 1. Oh, I love love love the pants! They remind me of my youth in the 1970's when everyone wore these. Boys, too. They look fabulous on you.

  ReplyDelete
 2. Tetszik a szett, és nagyon jól áll neked. Olvastam én is, hogy visszajön a trapéz és a bő szár, van is egy bő szárú farmerem, azt nyáron szoktam hordani. A trapéz nekem nagyon nem áll jól, mert alacsony vagyok. A magas derekat viszont szeretem, két, anyukámtól örökölt, színes, magas derekú rövidnadrágom van, imádom őket, igazán pin-upos lesz tőle a megjelenés.

  ReplyDelete
 3. neeeee, hogy ennyi sushit megettetek? :D Nagyon szép vagy ezeken a képeken. Wowow immádom a trapéz nacit, meg a magasderék is jöhet. :)

  Tegnap sült krumplit csináltam, wokban, gyufanagyságúra vágott krumpli, vajon, gyömbérrel, chilivel, fokhagymával, friss rozmaringgal, végül reszelt sajt a tetejére, asafoetidás tejföl mellé. Most kicsit pihi, de később írok neked mélt. :)

  ReplyDelete
 4. Szia!
  Ez az összeállítás most nekem is tetszett. Érdekes, hogy az alapvetően férfias jellegű ruhadarabok mégis milyen nőiessé tesznek. Viszont nem is én lennék, ha nem kritizálnálak egy kicsit: nem rontottad el a sminkedet. Mintha magasnyakúhoz sminkeltél volna, és később meggondoltad volna magad ... vagy csak én látok rosszul?

  ReplyDelete
 5. Shybiker: yes, my Mum wore pants like this often, I saw that on her old pictures :)
  Apolka: Köszönöm :) Majd tegyél fel a shortokról lookbookra képet ;) Pussz!
  Hana: Hát végülis nem fogyott el, még jutott másnapra is :) Örülök hogy tetszenek a képek!
  Jól hangzik a sült krumpli, bár a tejfölt nem egészen értem :D Megkaptam az emailt, már válaszoltam is! Puszi!

  ReplyDelete
 6. Qkac: örülök hogy tetszik a szett :)
  Nem gáz a kritika, teljesen jól látod, de már tudtam mit veszek fel, szóval nem azért vagyok így sminkelve. Megfigyeltem hogy a szép blúzaim tiszta alapozósak lesznek a sminktől, ezért most nem alapoztam le végig a nyakam, mert egyszerűen képtelenség kiszedni az ingekből, a smink teljesen elszínezi őket. Ez lenne az oka, de várok építő javaslatot ennek kiküszöbölésére, mert ha jól megnézi az ember, tényleg látszik hogy csak félig van "festve" a nyakam :)

  ReplyDelete
 7. Netes ruhabögészde közben botlottam ebbe, és Te jutottál az eszembe: http://www.jeansandfashion.com/nl/kultivate-ts-tweet-wit/g86/p168163/

  :)

  ReplyDelete
 8. Kata: de aranyos vagy, köszönöm :D Nagyon tetszik, ötletes! :)

  ReplyDelete
 9. Szia!
  A Vanish szappan nagyon jól kiszedi az alapozót. ;) Kicsit dörzsöld át a nedves ruhát vele, hagyd állni és utána mehet a mosógépbe. :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature