Top Social

Kós Károly tér

Saturday, March 19, 2011
The place may be familiar to all the hungarian readers who watch tv :) One famous tv series take place here. If you want to visit it, you should search for Kós Károly Square in the 19th district in Budapest. The white house with the orange roof is the house that's always featured in it. I don't name the series because this is not a place for advertising :) Plus I don't watch tv because I don't have one and anyways: there are too much commercials, so no thanks :P

A hely ismerős lehet a magyar olvasóknak akik szoktak tv-t nézni :) Egy híres tv sorozat ugyanis itt játszódik. Ha szeretnétek elmenni ide, keressétek a Kós Károly teret a 19. kerületben Budapesten. A fehér ház a narancsszínű tetővel mögöttem a ház amit mindig mutatnak, utalva rá, hogy a házban laknak a szereplők. Nem nevezem meg a sorozatot mert ez nem a reklám helye :) Ráadásul nem is nézek tv-t mert egyrészt nincs, de nem is lenne rá szükségem: túl sok reklám megy, szóval köszi, de nem :P


The pictures are made by my Boyfriend with my new camera. He is getting more and more skilled in taking photographs, don't you think? He can start anything and he'll be good at it - I'm so proud I'm her girlfriend :P
I thought that I won't wear this coat until at least November because it's my second warmest coat, and spring is almost here, but I was so wrong: it was so cold and rainy today that I needed to wrap up myself in something furry, soft and warm. Lace and leopard print is a hit - I advise it to all the ladies who like to dress in a feminine way - you will be a real catwoman in a coat like this.
Let me know what you think!
XOXO,
Lidia.

A képeket a Párom készítette az új fényképezőmmel. Egyre ügyesebb és ügyesebb lesz a fényképezésben, nem gondoljátok? Bármibe belefog, abban jó - olyan büszke vagyok hogy a barátnője lehetek :P
Arra gondoltam hogy ezt a kabátot idén már csak novemberben fogom felvenni, mert ez a második legmelegebb kabátom és már nemsokára itt a tavasz, de nagyot tévedtem: annyira hideg és esős idő volt hogy kénytelen voltam egy puha és meleg bundás kabit választani mára. A csipke és a leopárdminta amúgy nagy sláger - javaslom azoknak a hölgyeknek akik szeretnének nőiesen öltözködni - egy ilyen kabátban mindenki igazi macskanőnek érezheti magát.
Írjátok meg mit gondoltok!
XOXO,
Lídia.


Hat: From my Boyfriend's Grandma / Kalap: Párom Nagymamájától
Coat / Kabát: Topshop
Top / Felső: Mango
Tights / Harisnya: Calzedonia
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Scarf / Sál: Stradivarius
3 comments on "Kós Károly tér"
 1. Íííí, hát a leopárd mintás kabát: szép, pedig nekem ált. nem tetszenek ezek a cuccok, semmilyen macskamintás cucc. De a csipkével együtt: nem. Csipke csipkével az nagyon dögös tud lenni, nekem van egy promodos csipkés rövid nacim, ahhoz szoktam csipkeharit venni, meg egy sötétlila pulcsit fekete csipke szegéllyel, nagyon dögi szerintem.

  És ez a felső is, úgy látom gyakran bele futsz ebbe, hogy a felső anyaga és/vagy mintája nem megy az egészhez (nekem).

  Én minta nélküli dolgokat vettem volna fel hozzá, és a kabát színeivel játszottam volna, ez kiemeli a mintát és a hangsúlyt a kabátra helyezi.

  Csak a harisnyát meg a felsőt cserélném le másra. A csizma nagyon jó, a hari nagyon jó, a szoknya ultra jó, és a kalapos képedért nagyon csókold körbe a zembert, mert az is nagyon jó. :)

  Meg írjál nekem, mert várom nagyon Roxy miatt. :)

  ReplyDelete
 2. A leopárdmintával bizony vigyázni kell, könnyen közönséges lehetsz vele, ezért nem is próbáltam játszani a mintájával, úgy gondoltam elég egy feltűnő darab. Szürke és fekete színnel párosítottam, amik semleges színek, így nem lőhetsz velük mellé, akkor sem ha egy ilyen durva kabáthoz veszed fel. Én úgy érzem változatlanul hogy harmonikus az összkép, de nem baj hogy megírtad, mert adtál jó ötleteket :)
  Örülök hogy tetszik a kalapos kép, mondtam a Zembernek, örült :D
  Írtam neked levelet is :)
  Légy jó, puszi!

  ReplyDelete
 3. a harisnya és a szoknya nekem túl sok. a kalap telitalálat ehhez a kabáthoz. sztem elég lett volna egy fekete leggings vmi laza tunikával. a kabátot imádom, de elég ha csak ez az egy feltűnő van rajtad.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature