Top Social

Havashalom Park

Thursday, March 31, 2011
I already wrote about this photoshoot on twitter how funny it was :) On the second picture you can see skateboarding kids, they were looking and smiling at me, that I didn't know if my outfit was too much for them or just the posing or they just know me from the blog. Anyways they didn't come towards me to tell me what made them smile so I can just keep guessing. We were at the 16th district of Budapest, the place is called "Havashalom" park. The statue you will see is Saint Stephen's statue, he was the first king of Hungary, he is also the state founder and he made spreaded Christianity in the country. We celebrate him on the 20 August, this is one of the biggest national holidays in Hungary, so if you plan to visit our country, it's worth it around that time because there are lots of interesting programmes.

Már írtam erről a fotósorozatról twitteren hogy milyen vicces volt :) A második képen látszik néhány gördeszkás a háttérben, nagyon néztek meg mosolyogtak, nem tudom hogy a szett volt túl sok, vagy csak a pózolás, esetleg felismertek a blogról. Mindenesetre nem jöttek oda hozzám hogy elmondják miért mosolyogtak úgyhogy csak találgathatok. A helyszín a 16. kerületi Havashalom park. A szobor Szent István szobra, (külföldieknek pár infó róla, de magyarul is leírom a hiteles fordítás kedvéért:) Ő volt Magyarország első királya, az államalapítónk, aki felvetette népével a kereszténységet. Augusztus 20-án őt ünnepeljük, ez az egyik legnagyobb nemzeti ünnep Magyarországon, úgyhogy ha azt tervezitek hogy ellátogattok ide, érdemes ilyenkorra időzíteni, mert nagyon sokféle programot szerveznek.The outfit is very daring with the statement heels, ruffle cardigan and the minidress. If you want to bring out your sexy side, wear something like this. I don't recommend it if you go somewhere alone, only with friends or with your boyfriend. Don't wear this to a first date: you may scare your date away with the strong shades of red details.
I'm dressing according to a classic rule: try to only accentuate one thing on yourself at once. Now I'm wearing a minidress, so I chose to accentuate legs. If you show too much skin and curves, the result may seem a bit tacky and low. You will never see me show decolletage AND thighs. Because this dress is really short, I chose black tights to compensate and to make it more moderate.
What do you think? Where would you wear this outfit?
XOXO,
Lidia.
PS: Are you preparing for tomorrow's post? It will be April fools day, so I'll show you never-before seen outfits, never-before read comments and links! Are you looking forward to it? And don't forget ustream on saturday, from 12:00 pm till 12:30 pm Hungary time (GMT+1).

Ez a szett elég merész a feltűnő magassarkúval, fodros kardigánnal és a miniruhával. Ha szeretnéd kihozni a nőies oldalad, viselj valami ilyesmit. Nem javaslom viszont hogy egyedül így menj ki az utcára, csakis baráti társasággal vagy pasival. Ne viselj ilyet első randira: elijesztheted a srácot az erős, vörös árnyalatokkal.
Egy klasszikus szabályt szem előtt tartva szoktam kiválasztani a napi ruhám: egyszerre csak egy dolgot hangsúlyozz magadon. Én ezúttal egy miniruhát hordok, tehát a lábaim hangsúlyozom. Ha ugyanis túl sokat mutatunk magunkból, a végeredmény könnyen tűnhet közönségesnek vagy ízléstelennek. Engem soha nem fogtok látni úgy hogy dekoltázst ÉS combot mutatok. Mivel a ruha elég rövid, fekete harisnyát választottam hogy kompenzáljam és kicsit visszafogottabbá tegyem.
Ti mit gondoltok? Hová vennétek fel egy ilyen szettet?
XOXO,
Lídia.
UI: Készültök a holnapi bejegyzésre? Április 1. lesz és eddig még soha nem látott (félresikerült) szetteket fogok megmutatni, eddig nem közzétett kommentekkel és linkekkel! Várjátok már? Plusz ne felejtsétek a szombati ustreamet déltől fél 1ig magyar idő szerint.

Headband/ Hajpánt: Bershka
Grey dress / Szürke ruha: Mango
Pullover: From my Grandma / Pulcsi: Nagymamámtól
Shoes / Cipő: Zara
10 comments on "Havashalom Park"
 1. Very cute sequined heart headband :)Lovely post.
  Dora

  ReplyDelete
 2. Nagyon tetszik a szetted, csinos, és nagyon szépek a lábaid! :) Egyedül nekem a táska nem passzol valamiért, túl fényes anyag, vagy én nem is tudom... De azt leszámítva szuper! :)

  ReplyDelete
 3. I love this outfit. It's perfectly-constructed and very, very beautiful. You look great. :)

  ReplyDelete
 4. nagyon jóóóóóóó! csak a táskát skippelném, de ez csak nekem nem, az meg ugye nem számít.

  A szett hibátlan, és te is szép vagy. :)

  ReplyDelete
 5. nagyon tetszik, szépen összeraktad, a cipődet imádom, egyedül a táska nem jön be nekem sem, valahogy nem illik bele a képbe. jobban tetszene egy fekete bőrtáskával, de te tudod.=) a vörös rúzs nagyon jól áll, többször is viseld bátran!;)

  ReplyDelete
 6. Dora & Shybiker: thank you so much!

  Zsófi, Hana és Apolka: ezek szerint a táska nem jött be :( Úgy éreztem ennél nem passzinthatnék jobb táskát ehhez a cucchoz, az arany részletek és a fényes fekete anyag tökéletesen kiegészíti a cipőt. De megértem azért hogy ez nem a szívetek csücske. Azért más szettel működik, vagy alapból a táska felejtős?
  Amúgy örülök hogy összességében jó lett a szett és tetszik nektek! Sok puszi!

  ReplyDelete
 7. Nekem ritkán tetszik a szettedben a táska, de ez most nagyon jó és szerintem is passzol a szetthez. Az egész egyben nagyon tetszik és a vörös rúzs tényleg jól áll :)

  ReplyDelete
 8. Nagyon csinos összeállítás! Imádom a pirosat, nekem is kéne egy ilyen kardigán!

  ReplyDelete
 9. HoneyBee: ugye? Jó kis táska ez, ugyan mindenki azt írja hogy mellélőttem vele, de örülök hogy Te egyetértesz velem :) Puszi!

  Bog-Bog: Köszönöm! Én is odavagyok a fodros kardigánokért, csinos piros pulcsim még nem is volt, szóval nagyon jól jött hogy ezt kaptam! :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature