Top Social

Mély tó / Deep lake

Tuesday, March 8, 2011
The place is in the 10th district of Budapest, the lake is for anglers. The weather was quite grey and chilly (photoshop is my friend :D) so it was quite desolate around there. Another good location to visit if you like leafy areas like me. Can't wait to come back here for a picnic this summer :)
These pictures and the ones in the previous post were made by MY NEW CAMERA! What do you think about the quality? :)

A helyszín a Mély tó Kőbányán, ami egy horgásztó. Az idő elég szürke és hűvös volt (de a photoshop a barátom :D) így elég elhagyatott volt a környék. Egy újabb jó ötlet azoknak, akik hozzám hasonlóan imádják a zöld, parkos helyeket. Már alig várom hogy újra eljöhessek ide piknikezni a nyáron :)
Ezek a képek illetve az előző bejegyzésben szereplőek már AZ ÉN ÚJ FÉNYKÉPEZŐMMEL készültek! Mit gondoltok a jelentős minőségi változásról? :)
I have this skirt for about 3 years now, but haven't wore it since. I saw that it was on sale, so I bought it in 2 colours: this and in purple. I wore the purple one a couple of times, but not as much as I planned it. All the options I thought would look good on me seemed horrible when I checked it out in the mirror. Why? I thought they were so cheap-looking. Until this time. I made up my mind that I don't go out today if I don't make up an outfit that's acceptable. Well, let me tell you, mission completed because this became one of my favourite outfits, so I'm proud to present it to you :) What do you think about it? Let me know in comments!
XOXO,
Lidia.
PS: I've put a Formspring widget to the right side of the blog, check it out! If you have any questions for me, just write it in the gap and send it. You can check out my answers here: http://www.formspring.me/FashionMaskBlog

Ez a szoknyám már 3 éve megvan, de egyszer sem hordtam még. Le volt értékelve, úgyhogy egyből 2 színben is megvettem: ezt és még egy lilát. A lila már volt rajtam párszor, de az sem annyiszor, ahányszor terveztem, mikor megvettem. Minden megoldás amire úgy gondoltam jól fog kinézni, szörnyen állt mikor lecsekkoltam a tükörben. Miért? Mert olcsó hatást keltett. Egészen mostanáig. Elhatároztam hogy ma addig nem megyek ki a lakásból, amíg nem találok ki egy elfogadható szettet ezzel a szoknyával. Nos, jelentem, küldetés teljesítve mert szerintem nagyon jól sikerült, és egyike lett a kedvenc szettjeimnek, így büszkén mutatom meg nektek is :) Ti mit gondoltok róla? Írjátok meg kommentben!
XOXO,
Lídia.
UI: Tettem egy Formspring mütyűrt a blog jobb oldalára, nézzétek meg! ;) Ha bármire kíváncsiak vagytok velem kapcsolatban, csak írjátok be a kérdést a rubrikába és nyomjatok rá a küldés gombra. A válaszokat itt tudjátok nyomon követni: http://www.formspring.me/FashionMaskBlog
Headband, shirt / Hajpánt, ing: Zara
Coat, bag / Kabát, táska: Mango
Skirt / Szoknya: Tally Weijl
Belt: Chinese shop / Öv: Kínai üzlet
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
11 comments on "Mély tó / Deep lake"
 1. Hello again!

  The skirt is really cute. :) Nice outfit!

  Xoxo,
  Victoria
  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. szia!
  nem rossz a szett, sőt a kabát tök jó, a fotók minőségén is látszik, hogy jó géppel készültek, de biztos lesznek még jobbak is, ha kitapasztalja a fotósod, hogy mit hogy kell, szóval eddig grat, fejlődés meg minden, de BASSZUS!! olyat nem csinálunk, hogy szürke az idő és fogjuk az eget photoshopban és kékre festjük! hogy néznek már ki azok a fák!!!!!!

  illetve helyesbítek, lehet olyat csinálni, csak akkor normálisan ki kell jelölni mindent, mert így nagyon hülyén néz ki =s
  nézegessél photoshop tutorialokat előtte.... de legjobb, ha úgy hagyod, vagy simán az egész kép színeivel játszol, ha már nem megy a kijelölés.

  de egyébként tényleg jobbak ezek a postok az eddigiekhez képest.

  ReplyDelete
 3. Adri: igen, nem sikerült a legjobban :( De annyira be volt égve a kép, és azzal nem lehet mit csinálni, akárhogy állítjuk a képet, akár a fényképezőn, akár a gépen a színekkel játszva, szóval valamit muszáj volt kezdenem az éggel. Amúgy ott ahol nem látszanak fák, csak épületek, szerintem kifejezetten jól mutat az ég :)
  Természetesen folyamatosan tanulgatom a photoshopolást, tudom én is h kezdő vagyok benne.

  ReplyDelete
 4. annyira tetszik a szoknyád (L)

  ReplyDelete
 5. Tetszik a szett, bár hiányzik belőle egy kis szín. Mondjuk egy piros harisnyával is megnéztem volna meg egy sárga táskával. Bár lehet h tévedek.

  ReplyDelete
 6. Tetszik a szett, diszkrét és ízléses. Bevallom őszintén, az állatminta nem a szívem csücske, de ebben a kombinációban viselném is!=)

  ReplyDelete
 7. Jó lett az összeállítás végül, legközelebb szerintem próbáld ki egy fehér harisnyával (tudom, kényes téma, ebben a színben nehéz szépet és elegánsat választani) én ezzel szoktam játszani hogy pl.: fekete-fehér ing, fekete szoknya fehér harisnya fekete cipő. Egyszerűnek hangzik, de ugye a felvett darabok hosszúságától, formájától stb. függően nagyon jókat ki lehet hozni ebből a struktúrából, bármilyen színkombinációval.

  Rossz idő esetén még nagyon jó poén, meg fel is dobja az ember kedvét, ha élénk színeket vesz fel. Van egy citromsárga harim, tényleg nagyon szép színe van, de semmi extra amúgy, na azért már többen leszólítottak, hogy hol vettem. :D

  Legközelebb borongós idő lesz, vegyél fel színes szettet és olyan képeket csináljatok, azok tuti jók lennének! :)

  ReplyDelete
 8. Ne photoshoppoljatok kék eget.:) Az ilyen éggel nem tudsz mit tenni, vakuval lehetne deríteni, és akkor nem égne ki az ég ennyire, de ez a helyzet alpvetően menthetetlen. Próbálja meg a párod ilyenkor nem belevenni az eget, vagy leszarni, kiég kiég ez van.:)))

  ReplyDelete
 9. Tündérke: köszönöm :) Nekem is megtetszett nagyon, bár nem könnyű ízlésesen variálni hozzá a többi darabot :/
  Sára Dalma: nincsenek igazán színes harisnyáim. Ha lennének, biztos hordanám őket sűrűn, plusz szerintem is feldobná egy sárga táska az összeállítást, de sajnos olyanom sincs :( Piros táskám viszont van, esetleg az :) Szóval köszönöm az ötletet, a tavaszra már nem csak a szép zoknik, de színes harisnyák beszerzése is házi feladat számomra :)
  Apolka: bizony, állatmintával vigyázni kell, könnyen közönségessé válhat vele az ember. Ezért sem hordtam még ezt a szoknyát, nem voltam elég bátor illetve kreatív.
  Hana: Hát már megint a harisnya :D Fehér harisnyám sincs, valahol még régebben olvastam hogy hacsak nem 6 éves vagy vagy jelmezhez veszed fel, divatbűnnek számít a fehér harisnya. Ennek ellenére tervezem hogy beszerzek, mert lookbookon is sok lány hordja már, úgy látszik most visszajött a divatba. Bár ehhez a szetthez nem vennék fehér harisnyát akkor sem, de egy virágos rucit pl. tuti feldobna. Az időjárással meg kicsit úgy vagyok hogy befolyásolja a hangulatomat, és hajlamosabb vagyok rossz időben én is beszürkülni, már ami a színeket illeti, az extrém stílus akkor is marad :P Legközelebb viszont megfogadom a tanácsod és színes leszek - beintek a rossz időnek! :P
  Andi: Rendben, megfogadom a tanácsot :) Az új bejegyzésben már nem photoshopoltam az eget, habár azzal is úgy voltam hogy fogom, de mivel ennyire nem volt sikere, hát nem erőltetem :) Páromnak is megmondom hogy hagyja ki az eget ha fotózunk.

  ReplyDelete
 10. Tetszenek a posztjaid, jó tippeket adsz, jó izlésed van az öltözködéshez, a színekhez stb.
  csak így tovább.
  u.i.: imádom a szoknyád <3

  ReplyDelete
 11. felderengőelmerengő: aranyos vagy, köszönöm a bíztatást! Tallyban amúgy mindig vannak hasonló szoknyák, mindenképpen nézz majd ott szét :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature