Top Social

Riverside / Kis-Duna

Saturday, March 26, 2011
For those who want to critisize the pictures and tell me that they are overphotoshopped, I can only say that it's not my work, my photographer made them, and they are just perfect. They have a certain romantic feeling, the colours are beautiful and looking at the photos you can totally feel the happiness I felt when we were shooting in the fabulous sunset. (Check out the previous works of my photographer by clicking on the titles: March 15th, "Tamariska domb", National Theatre, Palace of Arts, Boráros Square.)

Azoknak akik a képeket akarják kritizálni és azt mondani hogy túl vannak photoshoppolva, annyit tudok mondani hogy nem én csináltam, hanem a fotósom, ezen kívül pedig tökéletesek. Van egyfajta romantikus hangulatuk, a színek gyönyörűek és ha ránézel a képekre, szinte érezheted a boldogságot amit én éreztem amikor a mesés naplementében fotóztunk. (Emlékeztetőül íme ennek a fotósomnak az előző munkái: Naplás-tó, Tamariska domb, Nemzeti Színház, Művészetek Palotája, Boráros tér.)


My photographer said he liked me because I'm so crazy that there is nothing I wouldn't try and I'm not afraid to climb anywhere and even high heels can't hold me back :) Okay here I'm wearing rain boots, but anyways it's true, I can climb on rocks and trees in any kind of shoes. When I was a little kid, I just loved to explore new places and climb on anything, then shout "Mum, look! Can you do this?" And got thrilled when she said no and how skilled I am :)
If I should think about a place where this outfit is great, then I'd say a summer festival, but with socks made from a light material. Here it was still a bit chilly, so if you want to wear something like this in the 40 celsius degrees, choose an unwadded jacket and thin socks.
Let me know what you think about the outfit - and once again no complaining about the pictures and photoshopping, or else I bite! Seriously I adore my photographers pictures so I don't accept critisizing him. This is my blog, so all you can critisize is me :)
XOXO,
Lídia


A fotósom azt mondta, azért kedvel, mert annyira őrült vagyok hogy nincs semmi amit ne próbálnék ki és nem félek felmászni bárhová sőt még a magassarkú sem tart vissza ettől :) Nos ezúttal gumicsizma van rajtam, de nem baj, mert ez akkor is igaz, bármilyen cipőben felmászom sziklára, fára stb. Amikor kicsi voltam, imádtam felfedezni új helyeket és felmászni mindenre, majd elkiáltani magam: "Anyu, nézd! Te meg tudod ezt csinálni?" Aztán teljesen odáig voltam mikor ő azt mondta nem és megdicsért hogy milyen ügyes vagyok :)
Ha mondanom kéne egy helyet ahová nagyszerű ez a szett, akkor talán egy nyári fesztiválra tippelnék, de vékony zoknival. Itt egy kicsit még hűvös volt, úgyhogy ha ti majd a 40 fokban ilyesmit választanátok, mindenképp béleletlen bőrdzsekit és vékony zoknit válasszatok.
Írjátok meg mit gondoltok a szettről - és még egyszer: nincs panasz a képekre és a photoshoppolásra, különben harapok! Én komolyan imádom a fotósom képeit úgyhogy nem fogadom el ha őt kritizáljátok. Ez az én blogom, szóval csak engem kritizálhattok :)
XOXO,
Lídia.

T-shirt: From Grandma / Póló: Nagymamámtól
Jacket / Dzseki: Orsay
Shorts / Short: Cherokee
Boots / Csizma: Burberry
10 comments on "Riverside / Kis-Duna"
 1. az utolsó kép mennyire jó! jó a fotósod :)

  ReplyDelete
 2. Nekem tetszik. Igazán kellemes összeállítás. A hajráf most valahogy nem jön be. Pedig imádom őket. :) Egy kalappal, sapkával lehet, hogy jobban tetszene. De az is lehet, hogy az állatos mintától való ódzkodás teszi. Kíváncsi vagyok a Te és a többiek véleményére.
  A photoshoppal nincs semmi gond. Szerintem sokkal összeszedettebbé teszi az összképet. Üzenem a fotósodnak, hogy hajrá!
  És kérlek hívj Sárinak! :D

  ReplyDelete
 3. lora: köszönöm :) puszi :)

  Sári: rendben, úgy lesz :) Én személy szerint nem szeretem ha engem Lidinek becéznek (vagy bárhogy :D) , ezért csak akkor becézek másokat ha erre külön megkérnek :)
  Örülök hogy tetszik a szett, a masnit egyébként azért választottam, mert nélküle semmi különös nem lenne ez a cucc, semleges színű dolgok vannak rajtam, amiknek a fazonja sem különösebben extra, inkább alapdarabok. Az összhatás sokkal poénosabb lesz egy ilyen hajpánttól ami árnyalatban passzol az outfithez. Az állatminta pedig örök divat :)
  És én is remélem hogy lesznek még közös képeink a fotósommal, bár azt hiszem nem rajtam múlik...

  ReplyDelete
 4. Köszi. Igazából csak anyám hív Sárának, és ő is csak akkor, amikor vmi rossz fát tettem a tűzre. De megértelek, a Sárikától a falra tudnék mászni. Miután elküldtem a posztot végignéztem a képeket és tényleg feldobja a masni. Lehet, hogy túl sokszor néztem meg a 101 kiskutyát és öltöztem be Szörnyellának, hogy nem jön be az állatminta magamon. Olyan szemmel szoktam nézni a ruha-összeállításaidat (remélem nem haragszol, hogy én felvenném-e.

  ReplyDelete
 5. Húú, ez a szett! Nagyon tetszik! 0.0 Nem bonyolult, semmi csiricsáré, de nagyon jól áll neked, sőt, még nekem is kedvem lenne egy ilyesmi összeállításhoz, pedig sem állatminta, sem gumicsizma, sem kilógó zokni nem jellemez engem. Azt mondod, az állatminta örök és ne féljek tőle? Olyan sokszor hallom, tőled is, még úgy tűnik, meg kell álmodnom, milyen formában passzinthatom a saját stílusomhoz.
  A fotósorozat tényleg zseniális. Nekem különösen az első kép tetszik, az az igazi naplementés hangulat, a short miatt egészen olyan, mintha már nyár lenne, előhozta a romantikus énem is egy kicsit, és talán a többi még csalódás is volt egy egészen parányit, mert azok világosabbak voltak. Tudod, hogy ezt nem kell komolyan venni, azok is tetszenek. Csak az első, az olyan abszolút szerelem. :)
  Már nagyon régen szeretnék neked egy hosszabb lélegzető kommentet írni, talán a Deep Lake óta, ahol nagyon örültem a szoknyádnak, annak, hogy látok szoknyát. El sem hiszem, hogy lassan eljön az az időszak, hogy akár mindennap hordhatok minit, ha ahhoz lesz kedvem. :) Abban a szettben még a kabátod tetszett nagyon, mert nagyon elegáns volt együtt a két darab. Utána volt egy olyan post, azt hiszem, ahol a második legmelegebb kabátod viselted, ez ragadt meg róla hirtelen, ráfordítható idő szűkében most nem nézek utána, hogy az miért is volt jó. Majd talán később. Most csak tudd, hogy emlékszem, milyen remek volt, nagyon tetszett. :) Aztán meg jött az egyetemi szetted, ami ugyan túl világos volt nekem, meg nem is volt olyan különös, hogy emlékezetes maradjon, csak épp ugyanolyan csizma volt rajtad, ami nekem már második éve tett nagyon jó szolgálatot. Remélem, jövő télen is látom még rajtad sok jó kombinációban! ;)
  A szakadt harisnya, hát az az álom... nyáron, amikor elkap a szabadság heve, biztosan kipróbálom! Épp mostanában szereztem be az első rúzsomat, mert eddig csak szájfényem volt, talán nem voltam hozzá elég bátor. Még rá kell jönnöm a megfelelő használatára, mert néha bizony túllépek a célon de nagyon imádom, és biztos vagyok benne, hogy te is inspiráltál, hogy végre vegyek egyet és ne féljek tőle. Ugye, még a szakadt harisnyán is gondolkodsz és fogjuk még látni valamilyen formában? 0.0 Mennyi időbe telt egyébként legyártani? :D
  És amit még kigondoltam ennyi idő alatt, amíg nem írtam: hogy állsz a derékövekkel? Jól látom, hogy nem sűrűn látni rajtad? Nem olyan rég szereztem be egy olyat is, és be kell valljam, nagyon meglepődtem! Azt hittem, azt olyan könnyű kombinálni, mindenhez passzol, a szekrényem különben is olyan darabokkal van tele...
  Egy fenét! :) Azóta is csak egyszer volt rajtam, ünneplőhöz. Mondjuk akkor jó volt. Szóval neked nem tetszik, vagy rajtad nem áll jól, vagy csak éppen nem hiányzik az életedből és nem szeretnél érte mostanában pénzt adni?
  Végre tényleg tavasz van, kívánom, hogy élvezd, bővítsd a ruhatárad sok szép új darabbal és kiélhesd a kreativitásod minden alkalomra! ^^ Legyél jó! ^^

  ReplyDelete
 6. Sári: a 101 kiskutya nagyon nagy hatással lehetett rád akkor :) De szerintem hacsak nem igazi állatból van az állatmintás cucc, nem kell ódzkodnod tőle.
  Nyilván olyan szemmel nézed, hiszen egy ilyen outfit blognak az a célja hogy inspirációt adjon, hiszen sokan vagyunk úgy hogy reggel állunk a tükör előtt, nem tudjuk mit vegyünk fel, és jól jön pár kreatív tipp. Ezért igyekszem sokféle stílust megmutatni, hogy mindenki meríthessen ihletet a blogról, még ha az egész szettet nem is venné fel az illető, talán pont egy színkombináció vagy egy kiegészítő adja meg a lökést hogy végül mit válasszon a saját szekrényéből :) Nem haragszom, változatlanul várok hideget-meleget. Légy jó, puszi!

  Kitty: De jó, úgy örülök hogy tetszik! És azt hittem hogy sok kritika éri majd ezeket a képeket, mint a Naplás tavas posztot, hogy "megszaladt a kezem a photoshoppal", de örömmel látom hogy nem, és köszönöm hogy megírtad hogy neked is bejön! :) Remélem ezeket a kommenteket látja a fotósom és most büszke :)
  Itt amúgy tényleg az első kép az ami mindent visz, ezért is lett az az első: hogy felkeltse az érdeklődést.
  A deep lake-nél eléggé bénán photoshoppoltam az eget, de a szett nekem is az egyik kedvencem, pláne hogy végre fel tudtam venni utcára is egy ízléses kombinációban azt a szoknyát. És igen, a kabát is, a szoknya is szatén, nagyon kiegészítik egymást :)
  a 2. legmelegebb kabátom a topshop-os leopárdos kabát, úgy látom mégis közel állnak hozzád a leopárdos dolgok, mert pont ebben a 3 mostani posztban van állatminta, és neked is ezek tetszettek meg - ez nem lehet véletlen, feltétlenül szerezz be vmi állatosat :P
  Igen hát a szakadt harisnya nem jött be a kommentelőknek, de ez nem baj, arra inspirál hogy összehozzak majd még egy szettet vele, hátha annak nagyobb sikere lesz, ez az új kihívás: megkedveltetni az olvasókkal ezt a megosztó ruhadarabot. Mindenképp lesz még poszt vele, ígérem. Hát nem merem leírni mennyi időbe telt, ugyan nem mértem, de kb. fél óra lehetett, nem szabad elsietni, jó munkához idő kell.
  Örülök hogy az én hatásomra bátrabb leszel a rúzzsal, bár én sem vagyok még vele annyira bátor, de pl. a hétvégén is fotóztunk és vörös rúzs volt rajtam, amikor annyira bámultak a gördeszkások, írtam is twitteren, vajon a smink, a ruha, a fotózás volt ami miatt mosolyogtak vagy felismertek a blogról? Hát nem tudom :)
  Deréköv: van 3, két fekete, az egyik csupa szegecs, a másikon pedig van egy szívecskés csatt. Illetve van egy picit vékonyabb sötétbarna. Biztos láttad már őket, de alapból kevés övem van, ezért van ritkán öves poszt. Szeretnék egy világosbarna övet, derék vagy sima, vékony vagy vastag, mindegy, lehetőleg legyen bőrből, ha tudsz lelőhelyet ahol ilyen kapható olcsón, feltétlenül írd meg.
  Bizony itt a tavasz, és nemsokára Glamour napok, szóval én is jó vásárlást kívánok neked, remélem Te is találsz jól variálható darabokat, talán még állatmintásat is :)
  Puszi!

  ReplyDelete
 7. Szia! Hát én is elég rég írtam neked...Sebaj, most bepótolom!;)
  A szettről: nagyon tetszik, egyben van, illik hozzád, bár az állatminta és a gumicsizma nekem sem a szívem csücskei, csak egy leopárdos fülbevalóm van, azt se nagyon hordom, egyszerűen nincs ötletem, mivel kombináljam. Te mivel viselnéd? Egy szürkéslila, lógós darabról van szó.
  Az új fotósod, fotósaid képei lenyűgözőek, igényes képek, a photoshoppal sincs baj, mert minden fotós meg szokta retusálni általában a képeit. És képzeld, megkaptam a családi, nagyon jó fényképezőgépet, úgyhogy az én blogomat is elérte a fényképezési reform!=) Egész hétvégén gyakorolgattam, a képszerkesztést is, szerintem még ma felkerül egy új kép.
  Ami kérdésem lenne, hogy kihasználod-e a Glamour-napokat, és miket szeretnél venni? Esetleg konkrét listád van? Mert én kitettem egy ilyen listát a blogomba, nem tudom, neked vannak-e konkrét terveid. Pont egy éve teljesen tervmentesen indultam el, végül is nagyon jókat sikerült beszereznem, de mostanra változtam, és nekem szükségem van tervekre!=D
  Huhh, most elég hosszút sikerült írnom, remélem, nem bánod!=)
  Puszi!

  ReplyDelete
 8. Apolka: A gumicsizmák alapból nekem sem a szívem csücskei, nem is véletlen hogy nem volt még eddig, vártam hogy majd rátalálok a tökéletesre. Ez végre az, annyira szeretem hogy legszívesebben állandóan hordanám.
  Leopárdos fülbevalóm nekem is van, linkelek neked posztot amiben láthattad:
  http://www.thegirlbehindthefashionmask.com/2010/11/outfit-for-shopping-on-warm-autumn-day.html
  illetve itt nem olyan a fülbevalóm de pl. egy ilyesmi szetthez is illik : http://www.thegirlbehindthefashionmask.com/2010/12/home-otthon.html
  A lényeg hogy olyan színek legyenek rajtad mint a fülbevalón. Kétféle állatmintát pedig ne párosíts, pl. bézs-barnát és ezüstös-szürkét. De ez alap :)
  Ha lógós a fülbevaló, akkor szerintem jó ha feltűzöd a hajad és egy csónaknyakú felsőt viselsz hozzá, ez kiemeli a nyakad és a vállad ami szerintem nagyon szexi tud lenni és hangsúlyt kap a szép fülbevaló is. Többet akkor tudnék mondani ha jobban ismerném a ruhatárad és látnám a fülbevalót :)
  Milyen géped van amúgy? Nagyon kíváncsi leszek az új képekre, feltétlenül csekkolni fogom.
  Igen, megyek Glamour napokra, minden évben ott voltam eddig és szuper dolgokat szoktam zsákmányolni. Nincs egyébként listám, azt szoktam hogy előtte pár nappal elmegyek nézelődni, kinézem ami tetszik aztán kuponnal megveszem. Jobb nem túlságosan rápörögni az ilyesmire, mert aztán csalódok ha elviszik előlem. A lista egyébként jó ötlet, segít abban hogy ne költekezz túl, bár velem ilyen nem szokott előfordulni, a keretet nem léphetem túl hiszen fenn kell tartanom egy lakást is :D
  És köszönöm hogy írtál, 2 szó vagy 2 oldal - én egyformán örülök a visszajelzésnek :)
  Pussz!

  ReplyDelete
 9. apolka: Ahol most élek ott a lányok a piros/rózsaszín/fekete... gumicsizmát miniszoknyával hordják mindennapi viseletként, BÁRMIHEZ. És én is beszereztem egyet! :)

  ReplyDelete
 10. huh, most nincs erőm ezeket a szép, hosszú kommenteket elolvasni. A fotók jók, a szett jó, minden jó, kivéve azt a hajpántot. Az nekem nagyon nem. De ez csak ízlés kérdése, amin, ugyebár, nincs értelme vitatkozni. :)

  Szólj, ha vagy gmailen. Pussz.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature