Top Social

Sugar! Shop

Tuesday, March 29, 2011
Today we went to Sugar! Shop that is one of the most famous confectionaries in Budapest. In the building there are actually 2 confectionaries: "Horváth cukrászda" and "Sugar!. The "Horváth" is more traditional and offers regular but very tasty looking delicacies while Sugar! is more about design: they have the most amazing shaped fantasy-cakes you have ever seen. If you ever come to Budapest, this is really a must to see and eat :) Yesterday my Boyfriend told me he saw a friends picture on facebook that they were in Sugar! and that we should visit it too, taste something there, and make a blog post about it. Today I read it on twitter that some fellow bloggers are going there, so I replied to them that we wanted to go there too. We organised it, and here are the picture results of this afternoon :)

Ma a Sugar! Shop-ban jártunk ami Budapest egyik leghíresebb cukrászdája. Az épületben igazából 2 cukrászda is van: a Horváth cuki és a Sugar!. A Horváth inkább hagyományos ám annál csábítóbb finomságokat kínál, míg a Sugar! a design-ra megy rá: nekik vannak a legszuperebb fantázia-sütijeik amiket el lehet képzelni. Ha Budapesten keresnétek kikapcsolódást, ez szinte kötelező, nem csak a látvány de az ízek miatt is :)
Tegnap a Párom mondta hogy látta egy ismerőse facebook képeit hogy az illető a Sugar!-ben járt és nekünk is el kéne menni, megkóstolni ott valamit és csinálni róla egy blogbejegyzést. Ma pedig twitteren olvastam hogy néhány blogger ismerősöm is megy oda, úgyhogy írtam nekik hogy mi is pont ma akartunk menni. Megszerveztük, és íme a ma délután eredménye képekben :)


I follow David's blog (http://zoldhegyi.hu/blog/) for a long time now and he has a good sense for fashion, so boys, check out his page for a couple of good advices. I got a question if we want to start a fashion blog with my boyfriend, with his clothes, but I had to answer no, because he doesn't really follow fashion, he just wears what he likes whether it's fashionable or not. Plus even my blog needs  a lot of time, if we both were bloggers, we wouldn't have a life :D I wrote this because as I see there is a need for a fashion blog for men, so my message to all my male readers is to follow David. Sometimes he posts his daily outfit but he has other interesting articles too in connection with men's fashion, so it's totally worth it to follow him guys ;)
The brunette girl is Viki, she has a fashionblog too, check her out here: http://glamorousplus.blog.hu/
The blonde girl is Anita, she has a tumblr. Tumblr is getting more and more popular these days and though I don't intend to registrate, I really like what she does, so I recommend it to you too because she posts really nice pictures: http://pinkcandypop.tumblr.com/
I don't have a problem with tumblr, but nowadays I'm often mocked there by some people. There are certain ones who don't have a better topic and don't find anything more interesting than my blog, so they are posting things about me while making mean comments. Anyways this just came to my mind because of the tumblr thing, so I thought I'd share it with you how interesting things you can find there. Oh just let me tell you: feel free to share this too, and you can prepare for yourselves for the saturday ustream, it will be from 12:00-13:00 and you can create a facebook event for it too "rite now". They now what I mean.
So the meeting at Sugar! was such a nice experience and I'm so happy I could get to know you bloggers! I hope this wasn't the last time and that I can meet other bloggers too, but I don't want to tell more yet ;)
Be good,
XOXO,
Lidia.

Dávid blogját (http://zoldhegyi.hu/blog/) már régóta követem, nagyon hasznos tanácsokat ad a fiúknak. Kérdezték már tőlem is hogy nem akarok-e indítani egy olyan blogot mint az enyém csak a Párom főszereplésével és ruháival, de erre nemleges választ kellett adnom, hiszen ő nem az a tipikus divatkövető férfi, azt veszi meg ami tetszik neki, függetlenül attól hogy divatos-e vagy sem. Az én blogom is sok időt elvesz, akkor már kb. nem lenne életünk ha mindketten blogolnánk. Ezt azért írtam le, mert látom hogy van igény divatblogra férfiak körében is, így ezúton üzenem nekik hogy kövessék Dávidot. Ő néha a saját napi szettjét is le szokta fotózni és feltenni, de egyéb férfidivattal kapcsolatos érdekes cikkei is vannak, tehát szerintem érdemes bekövetnetek srácok ;)
A barna hajú lány Viki, neki is divatblogja van, kukkantsatok be hozzá itt: http://glamorousplus.blog.hu/
A szőke lány Anita, neki tumblr-e van. Nagyon népszerű lett mostanság a tumblr, én nem tervezem hogy csinálok, de tetszik, amit ő csinál és nektek is ajánlom figyelmetekbe, szuper képeket szokott posztolni: http://pinkcandypop.tumblr.com/
A tumblr-rel egyébként nincs bajom, csak mostanában előszeretettel vagyok ott céltábla az embereknek. Van akinek nincs jobb témája és nem talál sajnos elég fantáziadús képet, így az én blogomat linkelgeti különböző epés megjegyzésekkel együtt. Na mindegy, ez csak a tumblr kapcsán jutott eszembe, gondoltam megosztom veletek, hogy mostanában milyen gyöngyszemekre bukkanni ott is. Ja ezt is nyugodtan megoszthatjátok ám, és megvan a ustream időpont, szombat déltől 1-ig leszek fenn, már kreálhattok is neki facebook event-et rite nao. Érti aki érti.
Szóval a Sugar nagyon jól sikerült, örülök hogy megismerhettelek titeket személyesen is! Remélem nem utoljára hoztunk össze ilyen talit és remélem hamarosan megismerhetek még más bloggereket is, na de nem lövöm le a poént ;)
Legyetek jók,
XOXO,
Lídia.Headband, cardigan / Hajpánt, kardigán: H&M
Dress / Ruha: Promod
Coat / Kabát: Topshop
Bag / Táska: Zara
Shoes / Cipő: Ebay
10 comments on "Sugar! Shop"
 1. Nagyon csinos! Tök összhangban volt az öltözéked a hellyel^^

  ReplyDelete
 2. nici: Örülök hogy tetszik!

  Biu: juj köszi, azt el is felejtettem beleírni a cikkbe hogy még Dávid írta nekem twitteren hogy nehogy feketében menjek, hanem feltétlenül valami színesben, mert Szivárványországba kár lenne belépni feketében :)

  ReplyDelete
 3. Jajj, de kár, hogy nem írtad, mire készülsz, akkor javasoltam volna a Paulay utcában lévő Sugar! -t, az nagyobb és még elvarázsoltabb, két szintnyi tömény szín (és íz)orgia!
  De azért így is nagyon jó képek készültek!:)

  ReplyDelete
 4. Ez a szett úgy van jól ahogy van. Semmi apróságot nem lehet benne kifogásolni.
  Annyira jó, hogy Mo-on már ilyen nyárias ruhákat lehet hordani, itt meg örülök, ha kisüt a nap. AAAA jó időt akarok!!!!!!!
  A RAF-ba úgy jutottam el, hogy mikor Londonban dolgoztam a nyáron egy családnál, az ottaniak kitatálták, hogy menjünk el oda, mert jó móka lesz. És tényleg!!!! :D. Ha teheted, te is menj el! Ott szerintem mindenki beleszeret a pilótákba! :)

  ReplyDelete
 5. aranyos a ruhád, a szetted pedig nagyon egyben van, jól áll! a Sugar!-ba én is szeretnék elmenni.=)
  kérdezted, milyen fényképezőgépem van. kompakt Fujifilm, 12 pixeles kamerával, 3x-os optikai zoommal. nagyon egyszerű kezelni, imádok fotózni most már!=)

  ReplyDelete
 6. lidercke: Voltam már a Paulayban de ott van parkolási díj az újpestiben viszont nincs. Azért ez is elég tömény ízekben és színekben és örülök hogy végre ezt is láthattam :)

  Sári: még nem voltam Londonban, de ha egyszer eljutok, mindenképp megnézem, imádok mindent ami a repüléssel kapcsolatos!
  Igen itt végre beköszöntött a tavasz, olyan jó hogy átrendezhetem a szekrényem és elővehetem a lenge ruhákat! Nem is beszélve arról mennyire utáltam hogy a hidegben fagyoskodva kell pózolni, mostmár csakis móka és kacagás lesz a blog :P

  Cicalány, iwiiiii: köszönöm! :)

  Apolka: Köszönöm! Sugarba el kell menned! Aki szereti az édességet annak ez maga a Paradicsom :D
  Örülök hogy klassz fényképeződ lett, emlékszem én is mennyire vágytam már egyre, azóta igazi sikerélmény minden egyes fotózás. Azelőtt sok olyan volt ami túl homályos lett és a rossz minőség lerontotta az összhatást. De mostmár semmilyen fényviszony nem akadály, hiszen van zoom, vaku, állvány, minden ami kell :D Kíváncsi leszek majd a ruhás bejegyzésedre ami az új géppel készült!
  Puszi!

  ReplyDelete
 7. Oh, bocsánat, a belvárosi lét hátránya (előnye?) hogy az ember hajlamos elfelejtkezni arról, hogy nem lehet mindenhova 5 perc sétával eljutni. Figyelmetlen vagyok. :/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature