Top Social

Tracks / Sínek

Thursday, March 17, 2011
To take photos on the tracks was actually my Boyfriend's idea, who came here often with his friends when they were kids. At first I found it weird to shoot here, but then I was like: why not - I have seen famous editorials too with models posing on the rails.

A síneken fotózás igazából a Párom ötlete volt, aki sokat járt ide a barátaival mikor gyerekek voltak. Először furcsának tartottam hogy itt készítsünk képeket, de aztán úgy voltam vele: miért ne - elvégre láttam már több editorialt is, ahol a modell a síneken pózolt.


This outfit can be a good solution for traveling (by train, by plane - whatever you like :) ) because it is very comfortable with the flat boots and the cosy pieces. There was already a post on my blog showing one for warmer days, now this is something for colder days. I really love the pullover: it's so soft and the colour is so fresh too, I was more than delighted when my Grandma showed it to me!
I'm so happy now that it's March, the good weather is coming, I can't wait to create some real cool outfits for the spring and to put away all the warm clothes to make room for the light ones! What about you?
Write your opinion in comments!
XOXO,
Lidia.

Ez a szett jó megoldás lehet utazásra (vonattal, repülővel - ahogy tetszik :) ) mert nagyon kényelmes a lapostalpú csizmával és a komfortos ruhadarabokkal. Már volt egy bejegyzésem a blogon ami meleg napokra javasol egy ilyen alkalomra való szettet, ez most a párja, ami hűvösebb napokra való. Úgy imádom ezt a pulóvert: olyan puha és a színe is kellemes, nagyon feldobódtam amikor a Nagymamám megmutatta!
Én személy szerint nagyon örülök hogy már március van és jön a jó idő, alig várom hogy kreáljak pár igazán klassz szettet tavaszra és végre eltehessem a meleg ruháimat hogy helyet szorítsak a könnyű daraboknak! Ti hogy vagytok vele?
Írjátok meg a véleményeteket kommentben!
XOXO,
Lídia.
Coat / Kabát: Topshop
Pullover: from Grandma / Pulcsi: Nagymamámtól
Jeans / Farmer: Retro
Boots / Csizma: Burberry
Gloves / Kesztyű: F&F
2 comments on "Tracks / Sínek"
  1. holnap pont fogok vonattal utazni, úgyhogy nagyon jól jött ez a post, köszönöm!=) a pulcsid nagyon jó, ötletes volt övvel feldobni. a táskád is szép, gondolkozom hasonló postástáska beszerzésén. úgyis nemsokára Glamour-napok!=)

    ReplyDelete
  2. Apolka: juj örülök hogy aktuálisat tudtam akkor mutatni :) A táskámat meg el is felejtettem odaírni honnan van, szóval most gyorsan beírom :) A Glamour napokat pedig már én is nagyon várom :P

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature