Top Social

A walk in the park with Roxy / Séta a parkban Roxyval

Tuesday, March 8, 2011
Happy Women's day for all the ladies out there! Hope you spent your day good and got lots of compliments from men :) We were in a park, it is Saint Imre square in the 21st district of Budapest, hope you like it.

Boldog Nőnapot minden hölgynek! Remélem jól telt a napotok és sok bókot zsebeltetek be a férfiaktól :) Mi egy parkban voltunk, ez a Szent Imre tér, Csepelen van, remélem tetszeni fog.So the photographer here and in the previous 2 posts was my Boyfriend, he used my new camera. Encourage him in comments if you like his work ;)
About the outfit: I like earth colours in all shades, they go well with my hair. I paired it with knitted materials (hat, belt, socks) but I thought these 2 would be boring together, so for a pop-out colour, I chose dark turquoise, what do you think about the combination? I have new stockings: they are skin-coloured ones, but they have little flower patterns on it. I hope it will be visible on the pictures.
Oh and this time Roxy is included in the post, we wear a matching outfit, her little coat is made by my Boyfriend's Mum. If any of you have little dogs and would like clothes for them, just write me at lidiasfashionmask@gmail.com and we'll organise it ;)
Write your opinions!
XOXO,
Lidia.

A fotós itt és az előző két bejegyzésben is a Párom volt, az új fényképezőmet használta Bátorítsátok kommentben, ha tetszenek a munkái ;)
A szettről: kedvelem a föld színeket, jól mennek a hajszínemhez. Kötött anyagú kiegészítőket vettem fel ezúttal (sapi, öv, zokni) de úgy gondoltam ez a 2 szín még unalmas lenne, úgyhogy sötét-türkizt választottam még pluszban. Mit gondoltok a kombinációról? A harisnyám új: testszínű, de apró virágminta van rajta, remélem azért látszik valamennyire a képeken.
Oh és ezúttal Roxy is szerepel a bejegyzésben: egymáshoz öltöztünk, a kis kabátját Párom Anyukája készítette. Ha nektek is van kiskutyátok és szeretnétek neki ruhát, csak írjatok a lidiasfashionmask@gmail.com-ra és megszervezzük ;)
Írjátok meg a véleményeteket!
XOXO,
Lídia.
Hat / Sapka: Esprit
Shirt / Ing: C&A
Coat / Kabát: Topshop
Skirt: Second hand / Szoknya: Turkáló
Socks / Zokni: Humanic
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Bag / Táska: Zara
9 comments on "A walk in the park with Roxy / Séta a parkban Roxyval"
 1. A kutyus nagyon edes a kabatjaban, biztos nem fazik :) es Te? Ilyen jo ido van pesten? :)
  Egyebkent ez a szett most kifejezetten tetszik, foleg a cipo-zokni-miniszoknya resz. A kabat alol kilogo ovvel viszont kicsit elrontottad szerintem. :/

  ReplyDelete
 2. Az tuti, ő nem fázik :) Hát nekem azért kicsit hűvös volt, de ki lehetett bírni. Örülök hogy tetszik a szett :) Szerintem direkt jó hogy kilóg a kabát alól az öv, mert így látszik hogy van még valami ami megy a sapihoz meg a zoknihoz, én nem változtatnám meg, ha újra lehetne fotózni, akkor sem. Kell bele egy kis lezserség sztem :) Próbáltam amúgy úgy is hogy masnira kötöm, de akkor nem maradt volna belőle lelógó rész, csak egy nagy bumszli masni, úgyhogy akkor már jobb ez a változat :)

  ReplyDelete
 3. Hihetetlenül jó a cipő és a zokni kombinációja! Most nagyon odavagyok ezekért a megoldásokért, a szett többi része is tetszik.=)

  ReplyDelete
 4. Ismét nagyon jó képek lettek, tetszik a helyszín is, de a legjobban azt szeretem benned, hogy soha nem vagy unalmas, vagy hétköznapi, mersz merészen öltözködni, és felvállalod azt ami Neked tetszik! Magyarországon sajnos kevés ilyen ember van, és csak a mutogatás megy! Gratula, és képeket még még!! ;)

  ReplyDelete
 5. A masninal ez biztos jobb, meg ha ki van gombolva a kabat, akkor jo, csak akkor fura, ha nincs. Bar ez lehet mar az en rigolyam, de utalon a kabat alol kilogo dolgokat :D (sal, ov..)

  ReplyDelete
 6. jujjj ez a szett tenyleg zsenialis, kutyus edes, fotok jok. ugyii:) pusz

  ReplyDelete
 7. Oh, I love this! The shoes are tres chic, the stockings are adorable, and the socks are a great touch, especially since they match the belt and hat. Beautiful outfit.

  ReplyDelete
 8. Gratula az új harisnyához! (Bár még mindig nem színes, de már a jó úton haladsz)Tetszik a szett! A cipő-zokni kombináció pláne. És gratula a kutyád szabójához!

  ReplyDelete
 9. Nagyon szép vagy:) annyira jól áll ez a szett is:) a cipőőőőő váááá (L) és a kutyus nagyon cuki és csini:)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature