Top Social

April fools! / Április 1. - Bolondok napi különkiadás :D

Friday, April 1, 2011
I was thinking about this post for a long time now, just there wasn't a good occasion for it. Until this time, because it's April fools day, so today I'm ready to make fun of myself and to show pictures I'm not really proud of. You will see photos of me where I'm wearing outfits that didn't worth showing or creating a post. As a bonus, I show some comments also I haven't posted because they were so mean. Note: you don't have to analyse these pictures why do you think they don't look good, because this time I know EXACTLY what's wrong. So just take this as a fun post when you are free to laugh and smile at my mistakes :) In my other posts you are free to tell your opinion but this time try to be really nice :D

Már régóta gondolkoztam egy ilyen poszton, csak még nem kínálkozott rá jó alkalom. Egészen mostanáig, hiszen ma bolondok napja van, úgyhogy kész vagyok magamat is kifigurázni és megmutatni pár olyan képet amire nem igazán vagyok büszke. Olyan szetteket mutatok most be amik nem érték meg hogy bejegyzést csináljak belőlük, mert annyira bénán sikerültek. Bónuszként kiteszek pár kommentet amit eddig nem tettem közzé mert hihetetlenül bunkók voltak. Megjegyzés: ezúttal nem kell analizálni a képeket hogy miért gondoljátok hogy elrontottam egy szettet, mert ezúttal PONTOSAN tudom mit rontottam el. Ne vegyétek komolyan, nyugodtan lehet rajta nevetni meg mosolyogni, ez most tényleg azért készült :) A többi bejegyzésembe változatlanul várom a pozitív-negatív kritikákat egyaránt, de ebben próbáljatok nagyon kedvesek lenni :DOutfits I'm not proud of / Szettek amikre nem vagyok büszke


First of all here are the pictures you have seen already because I've posted them on the blog, but looking back at them I'm like: "What the hell was I thinking?" :D

Először íme pár olyan kép amit már biztosan láttatok mert van róluk bejegyzés a blogon, de én speciel ha rájuk nézek, azt mondom magamnak: "Vajon mi a fenét képzeltem?" :D

I just don't like this one, too simple. The combination of the colours is dull, plus everything on me belongs to a different style. You just look on the picture and feel that something is not right.

Ez csak simán nem tetszik, túl egyszerű. Nem jó a színek kombinációja ráadásul a rajtam lévő darabok teljesen különböző stílusba tartoznak. Egyszerűen ránézel a képre és azt érzed hogy valami nincs rendben.


Blazer and a see-through top? In the minus 10 celsius degrees? No comment.

Blézer és hálós felső mínusz 10 fokban? No komment.


We were in the middle of winter. I could have given some more useful tips then dressing in summer clothes in the kitchen :D Well, it was so cold outside that I couldn't go out, so this seemed a good idea.

Tél közepén jártunk. Adhattam volna hasznosabb tanácsot is mint nyári cuccba öltözni a konyhában :D Végülis elég hideg volt kint úgyhogy képtelen voltam rávenni magam hogy kimenjek pózolni, így akkor jó ötletnek tűnt.


Everyone was looking at me so weird when we entered the high-fashion shops. I think I know why, someone who has taste doesn't wear a combination like this. Too much.

Mindenki olyan furcsán bámult rám mikor bementünk a high fashion márkák boltjaiba. Tudom is miért: akinek van ízlése, nem vesz fel egy ilyen ruha-összeállítást. Túl sok.Someone said to this outfit on the street: isn't Halloween over yet? Yeah, they were right.

Valaki beszólt az utcán erre a szettre: már vége a Halloweennek nem? De. Igaza volt.


I'm not lucky with the purple pants. Somebody help me. And shoot me when I want to wear something like this again :D

Nem vagyok valami szerencsés ezzel a lila nadrággal. Valaki segítsen! És lőjön le ha még egyszer ilyet akarok felvenni :D


This is something I'd like to forget :D

Na ez az amit szeretnék elfelejteni :D

The stupid faces / A buta arcok

I tried to find some funny-face pictures for you, unfortunately there aren't too much, but I hope you like them :)

Megpróbáltam keresni nektek vicces fejeket, de sajnos nincs belőlük sok. Azért remélem értékelitek :)

My style-mistakes / A stílus-bakik

Awkward outfits you have never seen before :)

Béna szettek amiket nem tettem közzé - egészen mostanáig :)

The hair, the combination of clothes, the weather... totally fail.

A haj, a ruhakombináció, az időjárás... teljes kudarc.

This is where I've learnt that my aviator jacket and my leather fedora hat won't be good friends.

Itt tanultam meg hogy az aviátor dzsekim és a bőr fedora kalapom nem lesznek jó barátságban.

There are no words for this outfit :D FAIL :D

Erre már nincsenek is szavak :D FAIL :D

Captured with a mobile phone, I tried to represent office fashion. Don't follow my example, please :)

Telefonnal fényképezve, megpróbáltam bemutatni az irodai divatot. Kérlek titeket, ne kövessétek a példámat :)

You may find this a bit familiar, because this was the outfit I made up for traveling by train, but it just doesn't work. I recreated it for a second time, and that one is on the blog. Can you find it? :)

Ez lehet hogy kicsit ismerős, mert ezt találtam ki vonatútra, de nem működik az összhatás. Másodszorra is megpróbálkoztam vele, akkor már jó lett, fenn is van a blogon. Megtaláljátok? :)

Another outfit that we had to capture inside because it was terribly cold outside, but the pieces are so far from eachother in style that I couldn't make a worse combination.

Ismét egy szett amit bent kellett fotóznunk mert szörnyen hideg volt odakint, de az egyes darabok annyira messze állnak egymástól stílusban hogy nem is rakhattam volna össze rosszabb kombinációt.

Captured with mobile phone, the place is lame, the outfit... no comment.

Telefonnal fényképezve, unalmas a helyszín is, a szett pedig... no komment.

Aviator jacket and elegant flare trousers? Doesn't work well together, I had to learn.

Pilótadzseki és elegáns trapéznadrág? Nem illenek össze, rá kellett hogy jöjjek.

This outfit is recreated too, you can find a post with it with other trousers, shoes and different hairstyle. The jeans look tacky on me because it was very very cold and the jeans are one size bigger so I could wear 2 other pants under them. They don't look too good on me...

Ezt a szettet is újragondoltam, másik nadrággal, cipővel és hajviselettel megtaláljátok a blogon. A farmer elég előnytelenül áll mert nagyon nagyon hideg volt kint, ez a farmer pedig 1 számmal nagyobb így alá lehet venni két nadrágot is. Így aztán nem csoda hogy így áll rajtam...

This one is recreated too and thank God I did it because according to the comments, you really liked it!

Ezt a szettet is újragondoltam és más formában kiposztoltam, és milyen jól tettem, mert a kommentek szerint másodszorra már nagyon jól sikerült!

The mean comments / A szemét kommentek

Please forgive me, I don't want to translate these, it's displayed in original - in hungarian.

Külföldiektől elnézést kértem, mert ezt most nem fordítanám le :)

Szia! Már egy ideje nézzük a fotóidat, a divat részéhez nem szeretnék hozzászólni, ahhoz nem értek (nem hiszem, hogy egyedül lennék e téren). Mi itt a képernyő előtt őszintén aggódunk érted, ezért félve teszem fel a kérdést, hogy történt-e valami a jobb orcáddal? Megégett-e, vagy netán rákos? Esetleg egy veszett vad karmai által ejtett rusnya hegek éktelenkednek ott, hogy ennyire takargatod? Jóformán minden képen jobbra nézel, még azon is picit, amin szemből látszol. Nem tudom, ennek van oka? Ezt így megbeszélitek? Minden egyes kép előtt a fotós elmondja neked, hogy mit szeretne látni, aztán mielőtt elsütné a fényképezőt, felkiált, hogy "jó, és most nézz jobbra"? Mi tényleg, őszintén aggódunk érted. Ismerek egy jó kiropraktort, ha esetleg a nyakad rándult volna meg még csecsemőkorodban. Avagy egyik ismerősöm apja plasztikai sebész (de tényleg), ő esetleg némi jelképes összegért képes lenne eltüntetni azokat a szörnyű-szörnyű hegeket. Mit szólsz?

ez mekkora szanalmassag... :))) buta arc,ostoba-kozhelyes beallasok,nivotlan-gyerekes szohasznalat... neked az okoz oromet,hogy elmesz egy boltba es felprobalsz egy ruhat??? gratulalok... mas,ennyi idosen talal maganak partnert,hobbyt,ertelmes elfoglaltsagot... persze,ez nem mehet mindenkinek... kell hozza nemi esz... bezzeg a buszon "pozolashoz"... gratulalok,szuleid buszkek lehetnek... :DDD igazi szerencsetlen vagy...

Hogy teljesen őszinte legyek, ilyen vérfagyasztó látvány még sohasem "tárult" elém. Szeretnélek tájékoztatni, hogy a stílusos öltözködés nem azt jelenti, hogy minden eléd akadó darabot magadra kell aggatni úgy mint egy 12 éves korlátozottan cselekvőképes imbecil. Tehát a fotódról: Az, hogy egy tavaly karácsonyi ajándék szalagot a torkodra kötsz, csupáncsak azért, mert olyan a színe mint a szoknyádnak mérhetetlenül gyerekes. A velúrcsizma még a proletariátus idején is nevetséges volt, ráadásul egy TESCO gazdaságos 1000 Ft-os szoknyával kifejezetten undorító. A kabátod még csak nem is illik a "szett"-hez, és ez a Szex és New York-os napfényokádó stílusod egyenesen förtelmes. A fejeden lévő "élősködő", ami nagy valószínűséggel még Sztálint is látta, annyira hihetetlenül rossz, hogy nem találok rá szavakat Ez a kép beleégett a retinámba és kiégette a divatrelém. Köszönöm.

Lehet, hogy holnap kimegyek a temetőbe, megkeresem a nagyszüleid sírját, és állatos pornót forgatok majd a márványlapon...

MOSTMAR NAPI MINIMUM HAROM POSTOT KEREK HOGY FENNTARTSAM A NAPI ROHOGESI SZINTET, MIVEL FUGGO LETTEM ES MUSZALY MINDEN NAP VALAKI IRANT SZANALMAT EREZNEM. KOSZI HOGY NEKUNK! A VILAG.

Ritka ostoba kis kurva lehetsz drágaságom. Ha nem reklámoztad volna magad az indexen, nem találok rá erre a szemétre, amit te blognak hívsz, szóval ne gyere azzal, hogy akinek nem tetszik, ne nézzen. Anyád remélem boldog, hogy egy ilyen ostoba cafkát nevelt. (bár ki tudja, lehet, hogy ő is ugyanolyan seggfej, mint a lánykája)

"A magyar az anyanyelvem, és az ok amiért nem csak angolul írok,..." és mi a faszért írsz egyáltalán angolul? a másik: "rengeteg lány itt Magyarországon nincs tisztában az egyedi öltözködés fogalmával, még mindig azt hiszik hogy divat=mayo chix." remélem elég egy nyelven leírnom: FAIL.

Szerintem ez elég kotvász úgy ahogy van. Ne csinálj több ilyent légyszi!

Oh és ez az én személyes kedvenc kommentem :D :

Nagy kár, hogy téged senki nem lőtt bele, te üresfejű, kegyeletsértő divatpicsa. 24 órád van, hogy leszedd a fotókat, utána feljelentést teszek.

Utána írt még egyet:

Hiába nem fogadod el a kommentemet, még mindig áll, hogy magyar idő szerint holnap 22:22-ig van időd leszedni a postot, mielőtt feljelentést teszek kegyeletsértésért.

Na ennek van ám története is, mert tényleg elment az unatkozó idiótája feljelenteni :) A probléma csak az volt hogy azért mert a bejegyzés napiszarra valónak ítéltetett, még nem volt jogsértő, ezért nem lett belőle bírósági ügy. Ennek ellenére mikor felhívtam a rendőrkapitányságot, a telefonban gratuláltak a blogomhoz, illetve még további sok sikert is kívántak és azt tanácsolták ne is foglalkozzak az ilyen rosszindulató kommentelőkkel. EPIC FAIL :D És ezúttal nem nekem :D


Tumblr

This will be in hungarian also :(

Néhány link nektek, hogy lássátok ilyen is van, és egyeseknek mennyire nincs életük :D

Paparazzi :D

A megjegyzés ehhez nagyon tetszett :D


Végül pedig a cukiság blog, ahová egyik kedves barátnőm beküldte Roxy képeit. Ezt a kommentek miatt linkelem be, hogy hihetetlen milyen hülye mentalitása van egyeseknek, amiért lepontoznak egy aranyos kutyát csak mert a gazdája öltözteti. Nem tudtam megállni és beregeltem hogy reagáljak (ilyet amúgy sosem szoktam) de azt hiszem fölösleges volt, ahogy mondani szokták: "Ne vitatkozz hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal".Hope you like today's post :) Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

Remélem tetszett a mai poszt :) Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.
14 comments on "April fools! / Április 1. - Bolondok napi különkiadás :D"
 1. Thank you for sharing. Your "bad" pictures aren't so bad. You should see mine! They're truly horrendous. I admire the courage you show in posting this.

  ReplyDelete
 2. Eltaláltad! Tetszett! Jó hangulatú, kedves kis poszt volt. Gratula!

  ReplyDelete
 3. Éljen április bolondja!
  Nem minden kép olyan rossz ám. Az Ooh lalás kép pl teljesen Flashdance!
  Nos én sem értek egyet azzal, hogy állatokra emberi ruhát adunk. Megértem, hogy lakásban élő kutyára kell, de sztem egy teljesen normális vízálló kabát is elég lenne. De ő a te kutyád. Amíg nem bántod fizikailag, addig olyan ruhát adsz rá amilyet csak akarsz. De amúgy egy édes tündérfalat kiskutyád van.
  MuszáJ elmondanom, akárhány negatív poSZTot kapsz, akárhányszor lekurváznak, te csak nevessél. Nem kell foglalkozni a kicsinyes emberekkel.
  Őszintén nagyon is tisztellek, hogy Magyarországon, ahol nagyon kevés az értelmes, nyitott gondolkodás hatalmas bátorság, egy ilyen poSZTot fenntartani, és a nevedet, arcodat adni hozzá. Én nem merném megtenni.
  Gratula és sok sikert a továbbiakhoz!
  UI: én is az indexen akadtam rád!:D

  ReplyDelete
 4. Ez nagyon király lett. A feljelentős sztori nem semmi:-D Még 1 évet kell várni 1 ilyen posztra?:-(

  ReplyDelete
 5. nagyon büszke lehetsz magadra, irtó kevés ember képes belátni, h téved néha, és nevetni magán, és épp ésszel elviselni ilyen kommenteket. rá se ránts,mi nagyon szeretünk úgy ahogy vagy:):)

  ReplyDelete
 6. LOL ez jó kis post volt, a feljelentősön kifeküdtem, nem hittem volna, hogy ekkora időmilliomos balf*szok is vannak. Amúgy a berakott szerelések között nekem van pár ami tetszik, bár nem vagyok hozzáértő :)

  ReplyDelete
 7. Ez nagyon jó lett! Szeretem az ilyen bakis dolgokat. Ha mi egyszer csinálunk egy közös fotózást, azt hiszem felkészülhetünk az évszázad legundorítóbb beszólásaira. http://vaninna.tumblr.com/post/3982198999/puffogovipera-vaninna-plastic-tinkerbell na de most komolyan és még mi unatkozunk? Puszillak

  ReplyDelete
 8. Bírom az olyan embereket, akik gyűlölnek valamit/valakit, de ahelyett, hogy elfelejtenék, és tudomást sem vennének utálatuk tárgyáról, állandóan nyomon követik, és utána rinyálnak tovább, hogy fúúj már. Ennyi mazochista embert... hmm.

  A képeken jót mosolyogtam, kedvencem a Hősök terén lévő "ásítós". xDD

  A nem posztolt/félresikerült darabok közül az első szett szerintem nem vészes, nekem kifejezetten tetszik. :)

  ReplyDelete
 9. Húúú annyira aranyosak vagytok, nem is gondoltam hogy ekkora sikere lesz ennek, most elárulom hogy Szilveszterre gyűjtögettem ezeket a képeket, gondoltam addigra már elég kép összegyűlik a félresikerült szettekből, de a Sugar Shop-os találkozó után döntöttem mégis amellett hogy kiteszem ezeket kis extrákkal a blogra bolondok napja alkalmából. Köszönjétek Anitának, Dávidnak és Vikinek, ők bíztattak hogy tegyem ki ;)

  Qkac: köszönöm, örülök hogy tetszett! :-)

  Sári: igen, olyan táncos feelingje van, nekem mondjuk Jane Fonda ugrik be róla :)
  Roxyt nem bántom, nem lenne szívem hozzá,és amúgy sem lehet rá haragudni. Az öltöztetést pedig nem viszem túlzásba, nyilván 30-40 fokban nem adok rá semmit, nem szeretném hogy hőgutát kapjon szegény :) Amúgy meg minden jól áll neki, nem is tiltakozik, kicsi kora óta öltöztetjük, neki ez természetes.
  Köszönöm a bíztató szavakat, szerencsére sok a pozitív visszajelzés, és ezért bármennyi negatívat képes vagyok elviselni. Nem érdekel ha 100000-en fújolnak is, én csinálni fogom mert ha már 1 embernek tetszik, azért érdemes elviselni a szemét kommenteket. Egyébként már megérte: megismertem a blog révén sok új embert, megtapasztaltam sok klassz dolgot, és tudom hogy még száz és száz ilyen vár rám :) Abszolút optimistán látom a jövőt.
  Ezúton is köszönöm az indexnek hogy szerzett nekem egy ilyen lelkes, új olvasót! Nemsokára amúgy lesz megint indexes (velvetes) cikk velem ;) Amint kikerül, megmutatom!

  Niro: szerintem Szilveszterkor megint lesz! :D

  Sophie: Köszönöm! Tévedni emberi dolog, és nincs is jobb alkalom ezeken nevetni egy jót mint április elsején :D Sok puszi!

  Mice: hihi jaja, én is jól szórakoztam rajta :D Hát örülök ha tetszenek ezek a képek. Én elég maximalista vagyok, és bár az engem kritizálók azt hiszik hogy el vagyok szállva magamtól meg nincs önkritikám, jó tudni rólam hogy én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa és mindig a tökéletesre törekszem, fejlődni akarok és folyton megújulni. Nálam ezek a szettek nem jutottak át a rostán, gondoltam megmutatom, hogy szerintem mi az abszolút "ne tedd" :)

  ReplyDelete
 10. Először is, amikor azt irtad h a bakis meg elrontott outfites képeket fogod bemutatni, sokkal rosszabbra számitottam, szerintem egyáltalán nem vészesek, de nagyon aranyos és nem utolsó sorban bátor dolog, hogy azokat a képeket is közzéteszed amik szerinted nem lettek jók.
  A kommenteken pedig csak röhögni tudtam...simán közzétehetted volna őket, mert annyira szánalmasak, és nevetségesek, hogy az valami katasztrofális...egyáltalán nem is tudom hogy lehet ilyen rosszindulattól fröcsögően, na meg primitíven megnyilvánulni, ne foglalkozz velük :)

  ReplyDelete
 11. Eddig is nagyon szimpatikus voltál, de ezzel a poszttal őszintén nagyot nőttél a szememben. Ahogy fentebb is mondta valaki, nagyon kevés ember képes belátni ha tévedett, hát még mások előtt belátni! Sokaknak még egyedül, egy sötét szobában is nehezen megy...

  És igen, mindig, mindenben azokkal foglalkozz, akik bíztatnak és a te oldaladon állnak, akik a túloldalról kiabálnak... tudod.

  És nem minden szett borzalmas ám, meg addig jó, míg észreveszed, kijavítod a hibáid, bármiről is legyen szó. :)

  A fura arcok viszont hahaha, nekem is az ásítós (nekem inkább kiabálós) a kedvencem.

  Szupi kis poszt volt ez, minden szempontból. :)

  Nagy puszi! :)

  ReplyDelete
 12. Jókat derültem ... ez tényleg jó ötlet volt így Április 1-re!

  A "Szettek amikre nem vagyok büszke" második képéhez: itt Angliában mindenki pont így öltözködik :D:D:D:D

  ReplyDelete
 13. Biu: én meg rosszabb kommentekre számítottam, mert szerintem katasztrofálisak a szettek, nagyon nagyon gondolkoztam rajta hogy ááá ezt ki kéne hagyni, de egyrészt bíztattak hogy tegyek ki minél többet, másrészt így sem volt olyan sok, ezért kiraktam az összeset. Úgy voltam vele hogy még ha le is húznak hogy tényleg milyen bénák a béna szettjeim, akkor sem fogok durvábbakat kapni mint amiket itt tettem közzé :D

  Hana: Köszönöm! Örülök hogy neked is tetszett, reménykedtem hogy tudok egy kis mosolyt csalni vele az emberek arcára :) Igyekszem nem törődni a rosszindulattal, bár most, hogy volt ez a Glamour blogger-találkozó és kirakták a Glamour facebookjára a közös képet, már megint én voltam az egyetlen akire beszóltak kommentben hogy mit keres ott... nem értem miért fáj az embereknek hogy létezem.
  Az ásítós kép valóban kiabálós :D Valami olyasmit mondtam hogy fotózz már mert megfagyok úgy fúj a szél :D Eszméletlen hideg volt ott ugyanis :D
  Köszönöm hogy írtál és puszi!

  JAGMAN: A kép amire gondolsz az melyik, a blézeres-hálós felsős vagy az aviátor dzsekis-kalapos? Mert inkább utóbbit tudnám elképzelni az angolokon :D Az első nem csak nem praktikus de még kommersz is, az angolok pedig egy kicsit egyedibben öltöznek mint az én blézeres képem.
  Örülök hogy tetszett a poszt :) :D

  ReplyDelete
 14. plastictinkerbell: az biztos, én már alig várom a közös fotózást és nagyon kíváncsi leszek milyen indulatokat generálunk majd a neten :D Annyi biztos: lehet minket szeretni, utálni, de közömbösen elmenni mellettünk: na azt nem :D

  iwiiiii: Nekem azon a képen a hajam nagyon nem tetszik, meg a cipő, lehet másik frizurával és lábbelivel még működhetne :)
  Ja a sok mazochista: a kommentelőket nem értem, miért gondolják hogy megengedhetik ezt a stílust, hiszen köztudott hogy az ilyet nem teszem közzé, ez nem a primitívek fóruma, hanem azoké, akik emberi hangnemben képesek véleményt formálni. A tumblr-ösök meg csak unatkozó kockák, a tumblr arról szól, hogy érdekes cikkeket, képeket osztunk meg, amit minél többen adnak tovább, annál inkább elértük vele a célunk, ők pedig rájöttek hogy engem milyen sokan szeretnek továbbítani :D Ez a legszebb bók: hogy továbbposztolásra érdemesnek találnak. Ezt biztos kinevetnék, de abba nem gondolnak bele, mekkora reklámot csinálnak nekem vele :D
  Az ásítós képen igazából kiabálok hogy fotózz már mert megfagyok, mert nagyon hideg volt! Úgy fújt a szél, mondom ha most nem kapok tüdőgyuszit, akkor soha :D

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature