Top Social

Az én házam az én váram :) / My house is my castle :)

Monday, April 25, 2011
Today's look matches perfectly with the place where we took the photos. I was wearing a comfortable, playing outfit because that day we didn't go anywhere special. Well this was the last day the shops were open before the holidays, and we went on a shopping spree too, so I felt this is a suitable look for this occasion. I didn't want to pop out of the crowd, just take my favourite jeans with a white top and there you go. On the way to the supermarket we noticed this playground, that is a huge wooden castle, and of course I had to try it and climb on it, I'm still a child at my soul :P

A mai outfit tökéletesen illik a helyszínhez ahol fotóztunk. Egy kényelmes, ha úgy tetszik játszóruha van rajtam, mert aznap nem igazán mentünk sehová. Igazából ezen a napon voltak utoljára nyitva a boltok az ünnepek előtt, mi is ekkor intéztük a nagybevásárlást és úgy éreztem ez egy megfelelő szett lesz erre az alkalomra. Nem akartam kitűnni a tömegből, csak felvenni a kedvenc farmerom egy fehér felsővel és már kész is az egyszerű de nagyszerű összeállítás. A szupermarket felé menet észrevettük ezt a játszóteret, aminek a középpontjában egy fa kastély áll. Nekem pedig muszáj volt felmászni rá, hiszen a lelkem mélyén még mindig gyerek vagyok :PIt's really funny that almost everything I wear here was a present and all from a different person! :) And I didn't match the pieces like this on purpose, I just noticed it now that I'm writing this. I can really thank a lot to my family and friends that they always surprise me with a piece of clothing or accessorie because they know how much I love to dress up. This way I have so many stuff in my warderobe that I rarely need to buy new ones. I'm really lucky and grateful for that, this blog would be nothing without my loving and supportive family. So I'd like to dedicate this one for them.
On this playground, I found a pole again, I couldn't keep myself back from striking a few poses on it, so you can see what I can do :) Of course I have a lot more moves, but in long trousers and top, I can't stick on the pole, so these are the only ones I could show you. Hope you had a fun Easter, I spent mine with baking and then chilling, meeting with my loved ones, editing pictures and writing my posts :) And you?
XOXO,
Lidia.

Vicces, hogy szinte minden amit itt láttok rajtam ajándék volt és mind más embertől kaptam! :) És nem szándékosan válogattam így a darabokat, csak most tűnt fel, posztírás közben. Tényleg nagyon sokat köszönhetek a családnak és barátoknak hogy mindig meglepnek egy új ruhadarabbal vagy kiegészítővel mert tudják mennyire imádok öltözködni. Így aztán annyi cucc van a szekrényemben, hogy alig van szükségem rá hogy vásároljak újakat. Annyira szerencsés vagyok és nagyon hálás, ez a blog nem létezhetne a szerető és támogató családom nélkül. Úgyhogy ezt a bejegyzést most nekik dedikálom.
A játszótéren találtunk egy rudat is, nem tudtam megállni hogy ne próbáljak ki rajta pár mozdulatot, így láthatjátok ti is miket tudok :) Na jó, azért nem csak ennyit, de mivel hosszú nadrág és felső van rajtam, nem használhatom ki a bőröm és a fém közötti tapadást, tehát most csak ezeket tudtam kivitelezni. Remélem jól telt a Húsvétotok, én sütöttem, aztán pihentem sokat, találkoztam a Szeretteimmel, képeket szerkesztettem és posztot is írtam :) És ti?
XOXO,Lidia.

Flower: from my Mum / Virág: Anyukámtól
Necklace: from my Sister for Christmas / Nyaklánc: Nővéremtől Karácsonyra
Top: from my Boyfriend's Mum / Felső: Párom Anyukájáé volt
Bag: from my Grandma / Táska: Nagymamámtól
Jeans / Farmer: Retro
Sandals / Szandál: Deichmann
8 comments on "Az én házam az én váram :) / My house is my castle :)"
 1. Such fun pics! I'm very impressed by your acrobatic skills! XX

  ReplyDelete
 2. Ilyen szandálom van, és imádom, és bár nagyon hamar tönkremennek a lábbelijeim, de ez már a 3. nyaramat tölti velem idén. Nagyon jók a képek, főleg az tetszik, amin fejjel lefelé kapaszkodsz. :)

  ReplyDelete
 3. végre, végre, végre valaki, aki már elkezdett szandált hordani!=) én a minap vettem fel először az enyémet, hihetetlen jó érzés volt rövidnadrágban-szandálban sétálni. ami még nagyon tetszik, az a virág a hajadban.

  ReplyDelete
 4. wow ezeket a mozdulatokat hol tanultad?

  ReplyDelete
 5. Tetszik a szerkód! Mintha csak összebeszéltünk volna, mert ma én is nagyon hasonlóan voltam öltözve és a játszótér élmény is megvolt: egy gumiházban ugráltam vidáman 31 éves létemre :)

  A 12-es és 13-as kép egyébként WOW!!!

  ReplyDelete
 6. What a fun place to shoot! Love your bag!
  xx
  Hot Pink Day

  ReplyDelete
 7. Jók a Strip aerobicos pózok, egy időben én is kacérkodtam a gondolattal, de hely szűkében nem tudtam volna sehová se letalpalni a rudat, állandó órákra járni pedig nagyon költséges lett volna hobbinak :/

  ReplyDelete
 8. Gawgus things: thank you! I'm glad you like them, it was so fun shooting the pictures! :)

  citromhab: én tavaly vettem, de sokat hordtam és tényleg nagyon jól tart! Örülök hogy tetszenek a képek :)

  Apolka: Hát olyan meleg volt, hogy kb a hosszú nadrág is túlzás volt :D Pedig én fázós vagyok, de most ideje volt elővenni a szandit :)

  Sophie: Jártam rúdtáncolni és ott :)

  Kata: Hihi az poén :D Trambulinom nekem is van, én azon szoktam kitombolni magam :)

  BlueVanilla: Thank you so much! XX

  Anita: ha strip aerobicozni akarsz, ahhoz nem kell hely, de ez rúdtánc avagy poledance :D A strip aerobic szerintem elég kis tinglitangli, én azt nem tanultam. Amúgy tényleg nem olcsó mulatság, de legalább nem egy szokványos kardioedzés amin szétunja magát az ember :/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature