Top Social

Breakfast at Glamour's / Reggeli a Glamour-nál

Sunday, April 3, 2011
I was invited for a breakfast to the editorial office of the hungarian Glamour magazine with a couple of other bloggers. It was a lot of fun and I've brought you a lot of pictures from the event. You can also get to know other hungarian fashion and beauty bloggers with who I met here for the first time.

A Glamour magazin reggelit szervezett bloggereknek, ahová többek között engem is meghívtak. :) Nagyon jól éreztem magam és meg is mutatok nektek pár képet az eseményről. Így ti is megismerhettek más magyar divat- és beauty bloggert akikkel én itt találkoztam személyesen először.The breakfast
/ A reggeli

First of all everyone had to say a few words about themselves, me too. I felt so weird, we were around 25 and to tell you the truth I never liked speaking in front of a lot of people. I didn't like the first days at school (I had a few school so I could experience it quite often) when everyone presented themselves, I was so nervous! But it turned out that I didn't have to fear of anything, everyone was so nice from the office and the bloggers too.
After it we could taste delicious cakes from Sugar! Shop, what a coincidence, I was there a few days ago too. Bloggers ♥ Sugar! :)

Először is mindenki mondott pár szót magáról, én is. Olyan fura volt, kb. 25-en voltunk és az igazat megvallva sosem szerettem sok ember előtt beszélni. Az iskolában sem szerettem az első napokat (több iskolám volt szóval kijutott belőle rendesen :D), amikor magunkat kellett bemutatni, mindig úgy izgultam! De aztán rájöttem hogy nem is kell félnem, annyira kedves volt mindenki a szerkesztőségben és a bloggerek közül is.
Bemutatkozás után megkóstolhattuk a finomságokat amik egyenesen a Sugar! Shopból érkeztek és tele volt velük az asztal. Micsoda véletlen hogy én is pont ott voltam pár napja. A bloggerek ♥ a Sugar!-t :)

After this, we made some pictures, so let's see a couple of pictures with other bloggers :)

Ezután következett a fotózkodás, íme tehát pár közös kép a többi bloggerrel :)

From left: Regina, Me, and Dávid (I wrote about him in the Sugar! Shop post too)

Balról: Regina, én és Dávid (róla már írtam nektek a Sugar! Shop posztban is)

With Judit, Chaby, and Festy

Judittal, Chaby-val és Festy-vel

TopankaPanka: she is writing about shoes, so if you are a shoe addict too, you must visit her blog :)

TopankaPanka: ő cipőkről ír, úgyhogy ha te is cipőmániás vagy, látnod kell a blogját :)

With my 2 favourite beauty bloggers: Maggie and Andi

2 kedvenc beauty-bloggeremmel: Magdival és Andival

With the editor-in-chief of the hungarian Glamour magazine: Krisztina Maroy - thank you for the invitation once again, I feel so honored!

A Glamour magazin főszerkesztőjével, Maroy Krisztinával - még egyszer köszönöm hogy részt vehettem a reggelin!

Twitter-cookies (Follow me, post it, right now, best tweet :) )

Twitter sütik (Kövess, Posztolj, Most, Legjobb csirip :) )

The table after the bloggers fleeced it

Az asztal, miután leraboltuk

And another picture featuring the bloggers

És még egy közös kép a bloggerekkel

Articles / Cikkek

If you want to see more articles and pictures about the event, just check out the fellow bloggers page for it, I tried to list everyone's report about it, but you can leave a comment too if you have found other ones!

Ha szeretnétek még több cikket és képet látni az eseményről, nézzétek meg a többi blogger oldalát, megpróbáltam itt listázni az összes beszámolót, de kommentben megírhatjátok ha valamit kihagytam!My outfit / A szettem

Of course I can't leave you without outfit pictures for today, here is what I wore at the event.

Természetesen ma sem hagylak titeket outfit-képek nélkül, ezt viseltem az eseményen.


Hat / Sapi: Takko
T-shirt / Póló: F&F
Scarf: from my Grandma / Sál: Nagymamámtól
Jacket / Dzseki: Orsay
Jeans / Farmer: Bershka
Bag / Táska: Pimkie
Shoes / Cipő: Mango
7 comments on "Breakfast at Glamour's / Reggeli a Glamour-nál"
 1. Gratulálok neked is meghíváshoz!=)Biztosan nagyon jól éreztétek magatokat.
  A szetted nagyon-nagyon tetszik, újabban odavagyok a színekért, szépen összepasszol a nadrág és a táska, a cipő és a sál, a fekete-fehér részletek pedig finomítják a hatást.
  Egy ilyen bokáig érő nadrágot én is szeretnék, csak bézsben, a H&M-ben láttam olyat. Úgyis tervezek egy Glamour-napos beszámolót, ha sikerül beszereznem, láthatod is.=)

  ReplyDelete
 2. szia, szép ez a rózsaszín cipő!
  ..építő kritika: tudom/gondolom, hogy a jobb klikkelés tiltása a fotók lementésének akadályozására van, de ha több link is van a bejegyzésben, nagyon bosszantó, hogy nem tudom új lapon megnyitni.. illetve ha rákattintok, nem új ablakban nyitja meg, hanem elnavigál a blogról.
  szerintem ezzel csinálj valamit-ha valaki le akar menteni egy fotót, akkor jobb klikk nélkül is meg tudja oldani, szóval alapból felesleges.. vagy legalább azt állítsd be, hogy új ablakot nyisson neki! köszi

  ReplyDelete
 3. Úriiisten! Annyira imádom a ezeket a képeket, a pink cipőd a kék táskád az aranyesőbokor előtt, a kék nacidat! Feldobták a napomat ezek a színes képek! :)))Gratulálok a meghíváshoz a reggelire!
  Amit még el kell mondjak hogy végignéztem az élő adást ahol válaszoltál a kérdésekre, nagyon szimpatikus leányzó vagy!Na ezért sem szeretem a felszínes, első benyomásra (el)ítélő embereket...pedig igazán kedves vagy, beláthatnák már :)

  ReplyDelete
 4. Nekem engedi a jobb klikket, de amúgy jobb klikk nélkül új lapon: ctrl-t lenyomva tart és bal klikk:)
  Ez a cipőd egy igazi jolly joker, gyönyörű:) A képek meg tényleg egyre jobbak, meg kezdesz magadra találni pózolás ügyileg is, örülök, hogy mostmár nem próbálsz kihívó lenni:)

  ReplyDelete
 5. You were definitely the cutest one there! And your shoes are amazing.

  ReplyDelete
 6. Apolka: köszönöm :) Éljenek a színek, most hogy itt a tavasz, én is bátrabb vagyok velük. Nagyon kíváncsi leszek az új szerzeményeidre! Puszi!

  Adri: Már többen mondták ezt a jobb klikkes dolgot, szerintem megoldható anélkül is, én szinte nem is használom: forrás helyről kijelölés +ctrl c aztán a célhelyre ctrl v, ez a kimásolás jobb klikk nélkül, ha pedig azt szeretnéd h új ablakban nyíljon meg, akkor egyszerűen ctrl + kattintás a sima bal egér gombbal, és új lapon nyílik meg. Tehát a jobb klikk tényleg azoknak van tiltva akik a képeket akarják lementeni, de az ügyesebbje azt is meg tudja oldani, szóval levettem a tiltást, mostmár tudsz használni jobb klikket is!
  Örülök hogy tetszik a cipő :)
  Puszi!

  Niki: A szerkesztőségbe egyedül mentem, a Párom szerintem unta volna magát egy kicsit, ott a sok blogger között akik mind a divatról meg a blogról csacsogtak, ezért ő addig elfoglalta magát. Nem kértem meg senkit hogy a szerkesztőségben csináljon rólam outfites képeket, ezért külön kellett lefotózni a szettet. Mivel itt a tavasz, az aranyeső bokor tökéletes háttérválasztásnak tűnt :)
  Örülök hogy tetszett a ustream és hogy jó benyomást tettem, meg kell hogy mondjam kicsit izgultam :D Kár hogy sokan még mindig elítélnek, de úgysem lehet mindenkinek tetszeni :) Puszi!

  Sunnysideup: A ustreamhez írtál kommentet, úgyhogy ha írsz nekem egy emailt a lidiasfashionmask@gmail.com-ra, szívesen elküldöm neked a linket ;)
  Örülök hogy tetszik a cipő neked is, és annak még jobban hogy szerinted is belejöttünk a fotózós-pózolós dologba :) Nem akartam én kihívó lenni soha csak nem tudtam még mi áll jól nekem :)
  Puszi!

  Shybiker: Thank you so much! The shoes have a huge success according to the other comments though when I bought it I was wondering what will I match to them :D

  ReplyDelete
 7. Ja igen, de aztán ráleltem, hogy kell, ezért töröltem a kommentet:) Szóval már megnéztem:) Kíváncsi vagyok az aznapi fotózás eredményére:)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature