Top Social

Csepel Művek / "Csepel" Industries

Wednesday, April 20, 2011
In the 21st district of Budapest there is a factory called "Csepel" Industries. It is not really an active factory, nowadays it's mostly used by bands for rehearsing or other companies are renting it's halls. I really like the atmosphere of the place, I thought it would be fun to take a few pictures here. I came here with my photographer, so the pictures are made by him. Enjoy!

Budapest 21. kerületében, Csepelen van egy gyár, a Csepel Művek. Már nem igazán aktív gyárként funkcionál, inkább zenekarok használják próbateremként vagy kisebb cégek bérlik a helyiségeit. Nagyon tetszik a hely sajátos hangulata, gondoltam mókás lesz majd itt készíteni pár képet. A fotósom is elkísért, tehát ismét ő készítette a képeket. Remélem tetszeni fog! :)


Dear Diary!
Since Saturday, I felt like my carefully-built little world will collapse and fall into little pieces. I was making plans for weeks and I felt that that I will reach my target. I told about it to everyone who was close to my heart since september. You know, I nearly succeeded then, but in the end, I failed miserably. I didn't give it up, I was preparing with an even bigger enthusiasm, I didn't let anything drive my attention away from focusing the aim. So after I failed for the second time it completely distressed me. Even at that point, I was optimistic and I thought about something that could really cheer me up, but superior forces had other intentions and didn't let that happen. I tried to be positive and wanted to see the good side of everything, but things always turned out wrong somehow. Since saturday my life became a real nose-down.
Today, I think I figured it out that I have to accept that it's not the time for my dreams to come true, because there is something else, something so much better waiting for me. It was also today that the superior forces let me to be a little happy. So if you felt through my texts that there is something that's not right and that I'm feeling sad and I'm not being myself, then I have good news: this ends here. I will be the ever-smiling, happy Lidia you love so much :) Thank you for being here for me and that I can tell anything to you, it really means a lot. Actually, I don't need much to be happy now: just creating pictures and You, this is enough :) I know I'm the one sometimes who is against my happiness: I'm impatient and selfish. And though New Year has passed, but it's never too late to swear you will be a better person. So I write it down and for the record: I want to be a better person who stays calm even if things don't turn out how I expected. I know I don't have to wait much now and everything will be perfect!Hugs & Kisses (XOXO :) ),
Lidia.

Kedves Naplóm!

Szombat óta a gondosan felépített kis világom kezdett széthullani darabjaira. Hetek óta lázas tervezgetésben voltam, úgy éreztem már olyan közel van a cél. Erről beszéltem mindenkinek, aki csak igazán közel állt hozzám, már szeptember óta. Akkor már majdnem sikerült ugyanis, de végül mégis kudarcot vallottam. Nem adtam fel, még nagyobb hévvel készültem, nem bíztam semmit a véletlenre. Így aztán még lesújtóbb volt amikor másodszorra is sikertelen voltam. Ráadásul amikor erre a mélypontra kerültem, és arra gondoltam, valami azért mégis van ami talán felvidíthat, az égiek összeesküdtek ellenem és még ezt sem hagyták megvalósulni. Próbáltam töretlenül optimista maradni és csak a jót látni és a boldogságra összepontosítani, de valahogy csak nem akartak jóra fordulni a dolgaim. Szombat óta igazi zuhanórepülést éltem meg minden szinten.
Mára azt hiszem átlátom, hogy el kell hogy fogadjam, hogy az álmom megvalósulásának nem jött még el az ideje, mert valami más, sokkal jobb dolog vár itt rám. Ma pedig végre az égiek is hagyták hogy egy kicsit boldog lehessek. Szóval ha úgy érezted az írásaimon keresztül hogy valami nincs rendben és szomorkodom, nem vagyok önmagam, az mostantól véget ér. Újra az a vidám, mosolygós Lídia leszek akit szeretsz :) Köszönöm hogy Neked mindent elmondhatok, mert ez sokat jelent hogy vagy nekem. Igazából egészen kevéssel beérem hogy boldog legyek most: fotózás és Te, hát kell ennél több? :) Tudom hogy néha én vagyok az aki a saját boldogságom útjába áll: türelmetlen vagyok és önző. És bár elmúlt már Újév, de sosem késő megfogadni hogy jobb ember leszel. Ezért aztán írásba is foglalom neked, hogy számon kérhess ;) - szeretnék jobb emberré válni, aki akkor is higgadt marad, ha valami nem úgy sül el ahogy azt elképzelte. Tudom hogy már nem kell sokat várnom és minden mesés lesz!
Csók, ölelés (XOXO :) ),
Lídia.

Hat / Kalap: Bershka
Lace top, skirt: from my Grandma / Csipkés felső, szoknya: Nagymamámtól
Ruffle top / Fodros felső: Dorothy Perkins
Bag / Táska: Mango
Shoes / Cipő: Ebay
12 comments on "Csepel Művek / "Csepel" Industries"
 1. Lídia, azt kell mondanom, egyre kifinomultabb az ízlésed, de tényleg, egyre jobb szetteket dobsz össze, ebbe konkrétan beleszerettem, az egészet felvenném, így ahogy van. <3

  ReplyDelete
 2. Csini. :)

  (Hamarosan "lopok" fényképezőgépet a húgomtól és küldöm a képet a szoknyáról.)

  ReplyDelete
 3. jujj ez de telibe talált! nagyon nagyon bájos, kifinomult, stílusos, csinos és még sorolhatnám. maradj továbbra is ilyen gyönyörű, csinos és vidám, irigylem a pozitív életszemléleted:) ja és ez a naplóbejegyzés nagyon édes volt, kívánom, hogy egyszer majd ezek az álmaid valóra váljanak és fel a fejjel:) puszi<3

  ReplyDelete
 4. valamiért a "franciás" szó jutott eszembe a szettedről, olyan kifinomult, a kalap pedig nagyon cuki!=) a táskád is tetszik, a háttér is... nagyon jó ez, na!=D

  ReplyDelete
 5. Hú, ez a szetted nagyon szuper, a sárga fodros felsőbe meg egyből beleszerettem! :)
  Egyet kell hogy értsek a többiekkel, tényleg egyre jobb összeállításokat posztolsz mostanában, csak így tovább és fel a fejjel! :)

  ReplyDelete
 6. Szia,

  Engem nagyon kiváncsivá tettél, mi az álmod? Nekem épp a héten derült ki, hogy valami nagyon jó dolog történik velem, olyasmi, amire nagyon nagyon vágytam.
  A szetted pedig jóóóó, mostanában nagyon jókat veszel fel, nekem nagyon tetszik, hogy elhagytad a bizsukat, a felesleges övnek használt masnikat...

  ReplyDelete
 7. Ez most egy nagyon jól sikerült összeállítás, és nagyon jól áll a citromsárga kardigán, viselj ilyen élénk színeket, mert nem csak szépek de a lélekre is jó hatással vannak!

  ReplyDelete
 8. Örülök, hogy jobban vagy.
  Tetszik ez a szetted. A szoknya különösen. A kardigán színe is bejön. Csak én nem szeretem a fodrokat.
  Jelenleg Dániában élek, de nem soká megyek haza, sajnos. :(

  ReplyDelete
 9. Biu: köszönöm, aranyos vagy! Örülök hogy így látod :)

  Cicalány: Óóó akkor Te küldted formspringen a szoknyás kérdést? Már nagyon kíváncsi vagyok amúgy rá!
  Köszönöm :)

  Sophie: köszönöm! Azért nálam is vannak napok (igaz ritkán, de akkor nagyon :D) hogy eltörik a mécses, de pozitív gondolkodással hamar túl lehet jutni ezeken a rossz napokon is :) És jó hogy van ez a blog, annyira illik rá az idézet hogy "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" :D Kb. 4 évesen kaptam az első naplóm, de már papíralapút nem írok mióta van ez a blog, az a jó hogy itt kiírhatom magamból örömöm-bánatom. És örülök hogy tetszik a szett! Puszi!

  Apolka: Köszönöm! Jaj hát a kalap, annyira imádom hogy legszívesebben mindenhez ezt hordanám, most is van egy szett amit összedobtam vele, úgy fel tud dobni bármilyen szettet!

  Zsófia: Köszönöm! Hát annyi aranyos kommentet írtok, hogy esélyem sincs szomorkodni, egyből fevidítotok! :D

  cherrydarling: van egy állás, amiről gyerekkorom óta ábrándozom. Nem akarok róla többet mondani, mert annál nagyobbat szól majd, ha végre megkapom és bejelenthetem hogy mostantól ez lesz a munkahelyem! :) Veled mi jó történt? Úgy szeretek hallani ilyen sikersztorikat! Mivel az enyém még nem teljesült be, nem is firtatom, de tudom hogy ami késik nem múlik!

  Lilla: Köszönöm! Ma pl. lila napot tartok: 2 féle lila van rajtam, olyan jó színekbe öltözni amikor ilyen borús az idő! :)

  Sári: Nekem a fodrok minden mennyiségben jöhetnek, különösen így tavasszal, nyári ruhákon imádom őket. Mi jót csinálsz Dániában? Még sosem voltam, de biztosan jó lehet ott élni, az emberek jól élnek és divat terén is biztosan nyitottak :)

  ReplyDelete
 10. Köszi, hogy elmondtad, nagyjából azért így lehet sejteni, hogy miről van szó, sok sok kitartást és sikert kívánok. Köszi a kérdésed, nekem egy külföldi ösztöndíj sikerült, már éltem Olaszországban diákként, most egy gyakornoki programban vehetek részt egy európai országban... Még nem tudok konkrétumokat, de abban már biztos vagyok, hogy majd elkezdek egy blogot, amiben lesz divat, beauty és utazós kalandok, tapasztalatok:)

  ReplyDelete
 11. ez a szett nagyon tetszik,főleg a cipő

  ReplyDelete
 12. cherrydarling: Hát nem tudom lehet-e sejteni, azért remélem nem, szerintem az olvasóim közül nem igazán tudnák elképzelni rólam hogy ez a vágyam, de ha beteljesül, elsőként fogok róla itt beszámolni. A blogodra nagyon kíváncsi vagyok, jól hangzik az alapján amit leírtál róla :) Feltétlenül linkeld be ha megvan!

  clementinekruczynski: Köszönöm! :o)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature