Top Social

Fuchsia & Black

Friday, April 15, 2011
Did you miss my photographers pictures? Because I did and finally they are ready, so I can show them to you. We were at the river Danube again, though it's not the exact same location as last time, here you can find a little wooden bridge. The place has such a romantic feeling, the dress is elegant too, I cannot help but love the pictures, hope you feel the same way too! ♥

Na hiányoltátok már a fotósom képeit? Mert én nagyon, és most végre elkészültek így nektek is megmutathatom. A Duna parton voltunk ismét, mondjuk ez nem teljesen ugyanaz a helyszín mint a múltkori, itt van egy kis fahíd is. A hely áraszt egyfajta romantikus hangulatot, a ruha olyan elegáns, én csak imádni tudom ezeket a képeket, remélem ti is hasonlóan éreztek! ♥


For those who are curious about my secret photographer, I have good news: He told me he is now feeling like presenting himself, so we will make a facebook page for him. He will post his other works there too and you can "Like" him :P I told him that it may not be a good idea because sometimes I get very rude comments and I don't want him to exasperate if he will get some too because he takes pictures about me, but I encourage him and who knows, maybe there will be fanst too, who are interested in a portfolio.
About the outfit: I recommend this for a date because you don't show much skin, so you won't look too easy, but because of the skirt, the heels and the little bow it is romantic and feminine. If your Date is looking for someone serious, you will catch his eye for sure ;)
XOXO,
Lidia.

Azok számára akik kíváncsiak ki lehet a titokzatos új fotósom (az egyik :P), jó hírem van: Azt mondta hogy úgy érzi most már készenáll arra hogy bemutatkozzon, szóval csinálunk majd neki egy facebook oldalt. Más munkáit is fel fogja tölteni és lehet majd "Like"-olni :P Mondtam neki hogy talán nem annyira jó ötlet amiatt hogy én is elég sok bunkó kommentet kapok és nem szeretném ha ő is elkeseredne mikor kap majd párat, de azért bátorítom is, hiszen ki tudja, így szert tehet új rajongókra akiket érdekelhet egy portfolio.
A szettről: randira javaslom mert nem mutatsz magadból sokat, így nem fogsz könnyűvérűnek tűnni, de a szoknya, magassarkú és a kis masni miatt mégis romantikus és nőies lesz az összkép. Ha a Randipartnerednek komolyak a szándékai, biztosan le sem veszi majd a szemét rólad ;)
XOXO,
Lídia.
Hat / Kalap: Bershka
Shirt, skirt / Ing, szoknya: C&A
Shoes / Cipő: Mango

To view the previous photoshoots from this photographer, click on the titles: Riverside, March 15th, "Tamariska domb", National Theatre, Palace of Arts, Boráros Square.

Ennek a fotósomnak az előző munkáiért katt a címekre: Kis-Duna, Naplás-tó, Tamariska domb, Nemzeti Színház, Művészetek Palotája, Boráros tér.
12 comments on "Fuchsia & Black"
 1. Tudod mit hiányolok? Az új fuchsia színű rúzsod :). Amúgy nagyon passzol minden ^^

  ReplyDelete
 2. Ez egy jó szett, talán a szoknya anyaga kissé fura számomra, de a színek nagyon ütősek így együtt, jól állnak az élénk színek, használj minél többet belőlük, mert vidámmá, élettelivé tesznek.

  ReplyDelete
 3. Nagyon jó képek!
  A szett egyszerűen szuper, a fotósodnak pedig megalájkot küldök :)

  ReplyDelete
 4. I love those colors and they go beautifully together.

  ReplyDelete
 5. Nagyon jól sikerült ez a szett is!
  A cipőd gyönyörű ♥

  ReplyDelete
 6. Az utóbbi időben kezd egyre kifinomultabbá válni a stílusod, jobbak és harmonikusabbak a szettek. Ha befolyásolt a negatív kritika, akkor már megérte.

  ReplyDelete
 7. A két kép ahol forogsz csillagos hatos, elmehetne magazin- fotónak is. Gratu a merész szettért, ami nem jön minden csini lányon szembe! Pozitív értelemben, mintha nem is Te lennél :)

  ReplyDelete
 8. Én is szurkolok a fotósodnak.
  Kicsit fura a szoknya derék része. Ha jól látom gumírozott, így szerintem nem nagyon megy az elegánsabb öltözethez. Bár lehet, hogy csak rosszul látom.
  A cipődet még mindig imádom.

  ReplyDelete
 9. Egy övet én is tennék fel, ha ilyen a dereka a szoknyának, meg ott hordod és nem lentebb egy kicsit.

  És - harisnyaaaaaaa! - csak egy vékony, testszínű nylon, ami nem is látszik, csak közelről, pl. azon a képen, amikor a cipőd mutatod. Harisnya nélkül elég sok szett kicsit, hát nem jó, na.

  És egyébként egyetértek Anitával. :)

  ReplyDelete
 10. Biu: Tökéletesen igazad van! Nekem is már a helyszínre érve jutott eszembe a rúzs :/ De talán nem baj, az már lehet hogy erőltetett lett volna... azért így is egyben van az összkép :)

  Lilla: Köszönöm, szeretem is a színeket, próbálok egyre többet kipróbálni. A szoknya nem mostani kollekcióból való, régi de mégis örök darab. Annyira elegáns az aranyszálakkal és jó a szabása is, most is vadászom tetszetős A-vonalú szoknyákra.

  Kata: Köszönjük, Ő is, nagyon örült ám a kommentednek, ki is írta facebookra hogy "Megalájkot kaptam", olyan jól esett neki :D

  Shybiker: Thank you Dear!

  Eszti: Köszönöm, úgy vaciláltam pedig anno hogy vajon mihez fogom hordani :$

  Anita: Igen, az építő jellegű negatív kritikát mindig figyelembe veszem, elraktározom és próbálok tanulni belőle és fejlődni. Én is tudom hogy egy lelkes, öltözködni szerető amatőr vagyok, de azért igyekszem kihozni a legjobbat magamból :)

  cherrydarling: Juj köszönöm! Nagyon jól esik hogy ezt mondod! :-)

  Sári: Köszönöm, és Ő is, látta a kommenteket, egész meghatódott.
  A szoknya nem gumírozott, de bele van húzva egy kis szál, amit összehúzhatsz szorosabbra vagy meghagyhatsz lazábbra is és masnira megköthető, habár azt nem fotóztam le külön, de végülis megy az ing gallérjánál lévő kis szaténmasnihoz is, szerintem direkt jó :)

  Hana: Hiányom van basic övekből, inkább csak díszesek vannak, ha pedig olyat teszek fel, már túl van az egész díszítve, így inkább elhagytam, szerintem nem árt annyira a dolognak hogy nincs hozzá öv.
  Harisnya meg van rajtam :-D Komolyan, csak nem 50 denes hanem ilyen 15. Még hűvös volt, hordok még harisnyát a kis rucikhoz, shortokhoz, még ha a képeken úgy is tűnik hogy nem :$

  ReplyDelete
 11. Ez tényleg nagyon jó lett, szeretem a fuksziát és tök jó, hogy van hozzá illő cipőd is. Még a hajszínedhez is jól áll.

  ReplyDelete
 12. I love the first photo of you on the bridge. And I love the ribbon at your collar too.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature