Top Social

Gellért Hill / Gellérthegy

Saturday, April 16, 2011
Follow my blog with bloglovin

Just for fun we went for a little walk to the Gellért-hill and for this occasion I chose a comfortable spring outfit. To accessorize it, I borrowed my Boyfriend's necklace that I thought would fit in the composition. It is a cockspur by the way. It may sound stupid but at first I thought it was some kind of fang. But being wrong is a human trait. :))

Kikapcsolódás céljából tettünk egy kellemes sétát a Gellérthegyen és ezalkalomból egy kényelmes tavaszi ruhaösszeállítást választottam. Kiegészítésképp kölcsönkértem a Párom nyakláncát mert szerintem olyan jól illik a kompozícióba. Egyébként ez egy kakassarkantyú. Biztos butának fogok tűnni, de én azt hittem hogy egy óriási fog. Tévedni emberi dolog :))Sorry for the short text, today I don't feel like writing at all. Or doing anything. Not because I'm lazy, just things are not how they supposed to be, now I can re-plan my life again... changes are not necessarily bad, but sometimes it's hard to accept when things don't go how you expected.
Hope you had a nice Saturday, well at least better than mine... when I got home and read your comments it made my day, thank you for your love and support! This is when I feel all the efforts were worth it.
I wish to everyone including myself a better Sunday...
XOXO,
Lidia.

Ne haragudjatok hogy ma csak ilyen kis rövidke szöveget írok. Nem igazán vagyok képes most bármiről érdemben írni. Őszintén szólva ma nem csak az írásra vagyok alkalmatlan. Nem azért mert lusta vagyok, csak a dolgok nem úgy alakulnak ahogy kellene és most tervezhetem újra az életem... a változás nem feltétlenül rossz dolog de néha olyan nehéz elfogadni ha nem az történt amire számítottál.
Remélem szép szombatotok volt, vagy legalábbis jobb mint nekem... amikor hazaértem és elolvastam az előző bejegyzéshez írt kommentjeiteket, egyből jobb kedvem lett, köszönöm a szeretetet és támogatást amit kapok tőletek! Ilyenkor azt érzem hogy megérte minden erőfeszítés.
Kívánok mindenkinek beleértve magamat is egy szebb vasárnapot...
XOXO,
Lídia.

Necklace: Borrowed from my Boyfriend / Nyaklánc: Páromé
T-shirt / Póló: F&F
Blazer / Blézer: H&M
Shorts / Short: Cherokee
Bag: from my Mum / Táska: Anyukámtól
Shoes / Cipő: Ebay
9 comments on "Gellért Hill / Gellérthegy"
 1. Fel a fejjel, bármi is történt! Minden jó és rossz dolognak oka van amiért bekövetkezik, és ne feled el soha, minden rossz után lesz jó is! És sosem szabad feladni!
  Egyébként nagyon tetszik az összeállításod! Főleg a nyaklánc! Én mondjuk nem vennék fel ilyet!
  Imádom olvasni a blogodat! Nagyon tetszik, hogy ennyire felmered vállalni önmagad!

  ReplyDelete
 2. szép összeállítás, tetszik! a hely pedig nekem is nagy kedvencem. ja és arra a nyakláncra én is azt hinném, hogy fog... Nem vagy ezzel egyedül :) A dolgok pedig majd rendeződnek, minden idő kérdése :) Kitartást!!!
  Viktória's Style

  ReplyDelete
 3. nehéz helyzetekben gondolj azokra, akik boldoggá tesznek, olyan dolgokra, amiktől jó kedvre derülsz, egyél meg egy tábla csokit (nekem mindig segít=)) és minden rendbe jön!=)

  ReplyDelete
 4. Sajnálom, hogy rossz kedved van. Nekem ilyenkor, vagy egy közös kiruccanás segít a barátaimmal, (némi sörözés borozás, nem feltétlen lerészegedés, bár ha eléggé másnapos vagy, hirtelen minden egyéb gondod apróságnak tűnik, de azért mégsem ajánlanám) vagy egy hatalmas adag csokis jégkrém. A csokis jégkrémmel viszont lerészegedhetsz. :)
  Tetszik a ruha, én lehet, hogy bevállaltam volna egy másmilyen színű (kék,zöld) harisnyával, ha már úgyis depis vagy és a tavasz is közeleg. A nadrágot egy övvel is megnéztem volna. Illetve a hajadat lófarokban.
  Légy ügyes kislány és ne add fel! Ha mások baromságai miatt vagy ideges akkor gondolj arra, hogy legalább lesz mit beleírni a szilveszteri bejegyzésbe.

  ReplyDelete
 5. Ez most tényleg szuper jól sikerült, nagyon harmonizálnak a színek, és teljesen egyben van a stílus. És ez a cipő is vagány, pedig nem is platform :)

  ReplyDelete
 6. hűűű, jó ez az új külső (a blogé) :)

  ReplyDelete
 7. Mííí: Köszönöm, hát a blogolást nem adom fel, nem igazán ezzel kapcsolatos, ez inkább egy gyerekkori álom, amire már nagyon régóta készülök. Nem adom fel csak eléggé letört hogy nem jött össze megint, de azért csak próbálkozom tovább :)
  Köszönöm a bíztatást, és annyira jó hogy tetszik a blog! A hitelességre törekszem és örülök hogy ez átjön :)

  Viktória: Köszönöm! És vicces hogy más is írta hogy olyan mint egy fog, megnyugtató hogy nem csak nekem tűnt annak :))

  Apolka: Nutella+kanál volt a búfelejtőm, mert nincs itthon csoki :) És köszönöm hogy írtál, többek között Te is felvidítasz, és jövő hónapban GO GYŐR ;) Megbeszéltem a Párommal :)

  Sári: Nekem az segít ha jól kisírhatom magam, különben napokig frusztrált és ideges vagyok, másokon vezetem le, szóval elvonultam a kedvenc parkomba, a kutyusommal, kibőgtem magam, aztán bejöttem, elolvastam a kommenteket és egyből jó kedvem lett, már nem is bánt a dolog, inkább arra koncentrálok hogy ha legközelebb újra eljön ez a lehetőség, hogyan legyek a legjobb! Cigi, pia, neadjisten' drog, nálam szóba sem jöhet, esetleg egy kis édesség, ezesetben nutella :))
  Nemsokára lesz színes harisnyás poszt, kitaláltam egy bombajó outfitet az egyik új harival, sztem neked tetszeni fog ;)
  Nem mások miatt vagyok szomorú, hanem hogy egy dédelgetett álmomhoz közel kerültem és nem sikerült mégsem... de nem baj, itt van nekem a blog és Ti, olvasók, és ha erre gondolok mindig mosolyog a szívem :) <3

  Pumpernickel bárőnő: Köszönöm! Én is így érzem, pedig megszámoltam, 5 szín van rajtam, de vhogy mégsem ütnek el :) Örülök hogy tetszik :)

  Zsófia: Köszi :) Vége a depizésnek, ettől a szivárványszíntől nem csak nekem, de sztem másnak is jó kedve lesz, ezért az arculatváltás :)

  ReplyDelete
 8. jajj de jó!=D írtam neked FB-on ezzel kapcsolatban!=)

  ReplyDelete
 9. Háááát? ... Ez most nem hangzott valami vidáman. Pedig ez az összeállítás most nekem is nagyon bejön - örülj pl. ennek! Sutba a bút! További szép Húsvétot!
  Qkac

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature