Top Social

Glamour Saturday + video of the Glamour breakfast + new interview / Glamour Szombat + videó a bloggerreggeliről + új interjú

Tuesday, April 12, 2011
On saturday we went for a little shopping to get the spring essentials for my warderobe. I didn't buy too much stuff, just accessories, because I think I already have all the basic pieces. I opted for a colourful outfit, if you heard about the trend called colour blocking you will understand why I chose this. You put together 2 or 3 bold colours that normally wouldn't go together, and that's it. Well, not all colours and shades go well together, but you can't make a mistake with bright yellow+dark blue, hot pink+orange, green+red, dark blue+orange, etc. You can start experimenting, the shops are full of colourful pieces, and this season is all about colours! Here you can see my combination: green and hot pink.

Szombaton vásárlás-napot tartottunk hogy beszerezzük az elengedhetetlenül fontos darabokat tavaszra. Nem vettem túl sok cuccot, csak kiegészítőket mert az alapdarabjaim már megvannak. A vásárláshoz egy színes szettet választottam, ha már hallottatok a "colour blocking" trendről (erre mondjon valaki egy jó nevet magyarul, mert nem tudom hogy lehetne pontosan fordítani) akkor érteni fogjátok miért így öltöztem fel. A lényeg igazából annyi, hogy összeteszel 2 vagy 3 feltűnő színt ami egyébként nem illene össze és kész is. Nem minden szín és árnyalat passzol ám össze, de citromsárga+királykék, hot pink+narancs, zöld+piros, királykék+narancssárga kombinációkkal nem lehet nagyon mellélőni. Kezdhettek kísérletezni, a boltok tele vannak színesebbnél színesebb ruhákkal, ez az évszak a színekről fog szólni! Itt láthatjátok az én kombinációmat: zöld & hot pink.I'm wearing my new fuchsia coloured MAC lipstick, I wanted to try a colour like this long ago, and thanks to Andi, I got my first MAC lipstick. We exchanged stuff at the Glamour bloggers' breakfast and this is what I got from her :) I can recommend it to everyone, and I don't think I'll ever buy other lipsticks than MAC. They don't dry my lips like other lipsticks, they really have a smooth feeling when you put it on, I think it even has vitamines in it, so it is the best one's lips can ask for. :P
We were shopping at the Allee shopping mall and Váci street in Budapest and I could buy a couple of useful things with a great discount that I can't wait to show in an upcoming blog post to you. It was hard forcing myself not to buy anything at those shops where I couldn't use my Glamour coupons, but I managed it! Though my heart was bleeding for some beautiful Zara and H&M stuff.
What are your spring/summer essentials? Have you got everything from you wishlist yet?
XOXO,
Lidia.

Az új fuchsia színű rúzsom van rajtam, már régóta ki akartam próbálni ezt a színt és most hála Andinak, valóra vált az álom, megkaptam életem első MAC rúzsát. A Glamour bloggerreggelin cseréltünk és ezt kaptam! :) Mindenkinek csak javasolni tudom, és szerintem nem is fogok mostantól más rúzst venni csakis MAC-et. Nem szárítja a számat mint a többi rúzs, igazán puha lesz tőle amikor felteszem, és azt hiszem még vitaminok is vannak benne, tehát ez a legjobb amit száj csak kívánhat :P
Az Allee-ban és a Váci utcában voltunk vásárolni és sok hasznos dolgot zsákmányoltam nagy kedvezménnyel amiket már alig várom hogy bemutathassam a blogon. Nehéz volt kényszeríteni magam hogy ne vegyek semmit azokban a boltokban ahol nem használhattam a Glamour kuponokat, de sikerült! Habár meg kell hogy mondjam, 1-2 cuccért vérzik a szívem a Zarából és H&M-ből.
Ti mit terveztek feltétlenül beszerezni tavaszra/nyárra? Megvannak már a cuccok a kívánságlistátokról? Sikerrel jártatok Glamour napok alkalmából? Mik a tapasztalataitok?
XOXO,
Lídia.
Scarf: Second hand / Sál: Turkáló

Top / Felső: Pimkie
Blazer / Blézer: F&F
Jeans, bag / Farmer, táska: Mango
Shoes / Cipő: Ebay


Today I didn't post too much pictures, but as a bonus, here is the video of Glamour magazines bloggers breakfast, if you haven't seen it :) (I'm speaking at 1:43)

Ma nem posztoltam túl sok képet, de bónuszként (ha még nem láttátok) íme a videó a Glamour bloggerreggeliről :) (1:43-nál beszélek)Plus here is the new interview they made with me and 3 other bloggers. It's in hungarian, so it's more just an interesting fact :/ :)

Plusz itt az új interjú linkje, ami mostanában készült velem és 3 másik bloggerrel a tavaszi divatról :)


And for those who haven't seen the first one:

És akik nem látták az elsőt, azoknak itt az emlékeztető:

8 comments on "Glamour Saturday + video of the Glamour breakfast + new interview / Glamour Szombat + videó a bloggerreggeliről + új interjú"
 1. Great colors. You look fabulous.

  ReplyDelete
 2. Én elszakadnék a blocking szótól és mondjuk színrobban(t)ásnak hívnám, de igazából nem vagyok a kényszeres magyarítás híve:)
  Ne értsd félre, minden rosszindulat nélkül: azt írod a velveten, hogy "Aztán: melegítő utcára. Hacsak nem futni mész, hanyagold.", mégis nemrég mutattál melegítős szettet. Régi az interjú és azóta megváltozott a véleményed? Minek a hatására?

  ReplyDelete
 3. Jó kis szett, olyan vásárlós!=) A rúzs nagyon jól áll, szerintem továbbra is használj erős rúzsokat, fukszia, pink, vörös, korall, minden. a Glamour-napos szerzeményeimről kitettem a blogomba egy posztot, nagyjából minden listás cuccot meg tudtam venni.=)
  alig várom, hogy láthassam outfitekben, Te miket vásároltál!;)

  ReplyDelete
 4. "A blogger úgy jósolja, a kifutótrendek közül a color-blocking, azaz a látszólag össze nem illő színek (zöld-piros, pink-narancs, sárga-kék) párosítása kúszik át az utcára." szép jóslat, kár, hogy ezt már megtették a közép-felső kategóriás üzletek helyetted.

  ReplyDelete
 5. Shybiker: thank you :)

  sunnysideup: a melegítős posztnál valaki ugyanezt kérdezte, nézd meg, nem változott meg a véleményem, csak nem volt lehetőség kifejteni.

  Apolka: Köszönöm :) Úgy lesz, imádom ezt az új rúzst! Láttam a zsákmányos posztot, húúú az a mango ruha és a táska, szuper! Nemsokára lesz majd poszt az én új szerzeményeimmel is, de még a régebbieket akarom kirakni, holnap pl. vasárnapit, amit az Arénába vettem fel :)

  D: Ezt a mondatot nem én írtam, az interjúkészítő írja azt hogy "jósolom". Nem jósolok semmit, a kérdés az volt, hogy melyik kifutótrend kúszik át az utcai divatba, arra írtam hogy a color blocking. Nem tudom mire jó ez a kötekedés.

  ReplyDelete
 6. Szeretem ezt az új trendet, remélem, majd nekem is sikerül kitalálni valami jó kis kombinációt.
  Tudom, vásárolni voltál, gondolom, azért vetted fel ezt a cipőt,mert kényelmes, amúgy ehhez a szetthez valami nőieset választanék inkább. :-)

  ReplyDelete
 7. tetszik ez az outfit, most a kék+pink együtt nekem is nagyon tetszik. csinos vagy :)

  ReplyDelete
 8. Bog-Bog: Így van, ez egy kényelmes, vásárlós ruha, de nem is gondoltam más cipőre, ez volt az első ami beugrott. Szeretnék változatosan posztolni magassarkús és lapostalpús szetteket is :)

  Viktória: Köszönöm! Örülök hogy tetszik, habár a felső inkább zöld, de lehet h mivel már sötét volt, és vakuztunk néha, ezért tűnik kékesnek egy kicsit. :D

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature