Top Social

Glamour Sunday / Glamour Vasárnap

Thursday, April 14, 2011
On Sunday we continued hunting for spring essentials and this time we bought clothes too, not just accessories. We found t-shirts for myself and for my Boyfriend, in matching colours so we can dress in synch :P We just love to do so. As the place of shopping, we chose Arena Plaza which is one of my favourite shopping malls, you can find all the important brands here.

Vasárnap folytattuk szombaton megkezdett tavaszi zsákmányolást és ezúttal ruhákat is lőttünk, nem csak kiegészítőket. Találtunk pár alap felsőrészt, nem csak nekem de a Páromnak is, egymáshoz passzoló színekben, így összeöltözhetünk - nincs is jobb annál :P A vásárlás helyszínének az Aréna Plázát választottuk ami az egyik kedvenc bevásárlóközpontom, minden fontosabb márka megtalálható itt.


 
I already told you how much I'm obsessed with the socks & sandals combination, and now that it's finally spring, I can wear my beloved Mango sandals that are perfect with all kinds of socks. By the way I bought a few pairs of socks and tights on the Glamour Saturday, these are also new ones I'm wearing now. Even the weather was kind to me and let me wear a light outfit. I tried to take a close-up picture of the shoes and the socks, but I didn't notice it then only at home that the picture is a bit blurry. So sorry for that, I hope it's visible, but don't worry, I will make other socks and sandals-posts in the future too, so this wasn't the last one. I recommend this outfit for a warm spring day when you don't have to hurry anywhere, just go out and chill with the girls or your Boyfriend and drink a delicious coffee and taste some cookies :) Hope your weekend was as nice as mine!
Be good,
XOXO,
Lidia.
 
Már biztosan meséltem nektek mennyire odavagyok a zokni & szandál kombóért, és most hogy végre tavasz van, viselhetem a szeretett Mango szandálomat, ami tökéletes bármilyen zoknival. Egyébként vettem néhány pár zoknit és harisnyát a Glamour Szombaton, ezek is újak amiket most láttok rajtam. Még az időjárás is kegyes volt hozzám és megengedte hogy ilyen kis könnyű szettet viseljek. Megpróbáltam egy közeli képet készíteni a szandálról és zokniról, de nem vettem észre csak már itthon hogy a kép kissé homályos lett. Ne haragudjatok emiatt, azért remélem látszik, de ne aggódjatok, lesz még a jövőben zokni-szandál poszt, nem ez volt az utolsó, akkor reméljük majd jobban sikerül a közeli kép :$ Ezt a szettet egy meleg tavaszi napra javaslom amikor nem kell sietnetek sehová, pl. egy jó kis nyugis kávézós-sütizős délutánra a csajokkal vagy pasival. :) Remélem nektek is olyan jól telt a hétvégétek mint nekem! Ti mit zsákmányoltatok a Glamour napok keretében?
XOXO,
Lídia.

Hat / Sapka: C&A
Dress: from my Aunt / Ruha: Nagynénémtől
Cardigan / Kardigán: H&M
Sandals / Szandál: Mango
Bag / Táska: Topshop
7 comments on "Glamour Sunday / Glamour Vasárnap"
 1. Jajj ez a táskád is nagyon édes, de az egész szett tetszik, ismét.

  ReplyDelete
 2. ámulok és bámulok, nagyon jó ez a szett! minden összhangban, az alap ruhát feldobja a zokni-szandál, és jól is áll!=)

  ReplyDelete
 3. Én ezzel a szandál-zokni kombóval sehogysem tudok megbékélni, akinek tetszik, hordja így, én biztos nem fogom...

  ReplyDelete
 4. Én is az Arénában voltam, az én zsákmányom egy ballonkabát volt. Nagyon tetszik a cipőd, ez a zokni-szandál mindig a BUrberryt juttatja eszembe így én is imádom! :)

  ReplyDelete
 5. Szeretem a rózsaszínt és a szürkét együtt. Szép ez a táska, szívesen elfogadnám, csak a textiltáskákkal az a bajom, hogy nem tartanak.
  Nekem is van pár szandálhoz való divatzoknim, egyet már viseltem is, ha érdekel, nézd meg:
  http://boglarkastyle.blogspot.com/2010/09/with-or-without-socks.html
  de remélem, hamarosan a többit is kipróbálhatom.

  ReplyDelete
 6. Ezt a szettet most nagyon eltaláltad!

  ReplyDelete
 7. Köszönöm mindenkinek, jól esik :)

  Bog-bog: Megnéztem! Csúcsszuper, a mustársárgát én is imádom, jól összeraktad! :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature