Top Social

Magyarok Nagyasszonya Templom

Wednesday, April 27, 2011
The place you can see is a church in the 8th district of Budapest. We went somewhere by car and passed it and I thought it would be nice to show it on the blog. It is in a leafy area, surrounded by a really nice park, you will find there beautiful, blossoming spring flowers, it is such a heartwarming sight. It's really worth to visit it, I'm glad we had the chance to stop by. Well I know it's a church, and it's unusual to show it on a fashion blog, but as far as it's an interesting place, there is nothing wrong with a couple of pictures, don't you think? :)

A helyszín a 8. kerületi Magyarok Nagyasszonya plébániatemplom. Elmentünk mellette kocsival és arra gondoltam be kéne mutatnom ezt is a blogon. Zöldövezetben van, egy park veszi körül, mellette csodásan nyiladozó tavaszi virágok, annyira hangulatos. Érdemes ellátogatni ide mert fantasztikus látvány, örülök hogy pont erre vitt az utunk. Tudom hogy templom és szokatlan dolog divatblogon bemutatni, de akkor is érdekes és azzal még nincs semmi baj ha készítünk itt pár képet, nem gondoljátok? :)I'm wearing one of my new tights, I bought these too on the Glamour days. When I'm wearing fun, colored tights and look myself in the mirror, I noticed that my mood changes in a positive way instantly. I highly recommend it to you to buy a pair too because tights are not expensive, but they accessorize any dress or skirt or shorts so well. If you have lots of black and neutral colours in your warderobe like me, you will easily match it to your existing pieces. Spring is here everyone, so be brave and use more colours. Start with a pair of new tights ;)
XOXO,
Lidia.

Az egyik új harisnyám van rajtam, ezt is a Glamour napok keretében vettem. Amikor ilyen jópofa, színes harisnyát veszek fel és így nézek bele a tükörbe, megfigyeltem hogy egyből jó kedvem lesz. Nektek is csak ajánlani tudom hogy vegyetek egyet mert egyáltalán nem drága, mégis olyan jól kiegészít bármilyen ruhát, szoknyát vagy shortot. Ha nektek is tele van a szekrényetek fekete vagy semleges színekkel mint nekem, akkor szerintem könnyen is találtok majd hozzáillő darabokat. Itt a tavasz, emberek, úgyhogy legyetek bátrak és kísérletezzetek a színekkel. Kezdhetitek is egyből egy új harisnyával ;)
XOXO,
Lídia.

Headband / Hajpánt: Bijou Brigitte
Shirt: From my Mum / Ing: Anyukámtól
Shoes / Cipő: Fifth Avenue
Bag / Táska: Orsay
8 comments on "Magyarok Nagyasszonya Templom"
 1. Addig-addig mondogattad ezt a harisnya-dolgot, hogy ma én is előkerestem a sárga, bagolymintás, nagyon cuki harisnyámat, azt vettem fel.=) Azért is poén, mert a sulink kilincse bagoly, és nem szabad megfogni, különben felelsz. A kilincshez öltöztem.=)
  A kötött ruha is tetszik, ötletes buggyos inggel viselni!

  ReplyDelete
 2. Great pictures! Interesting outfit. :)

  Kisses from Toronto,
  Victoria
  http://www.fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Akkor most kék pontot kapsz tőlem! Nekem a blúz és a kötött ruha nem tetszik. De lehet, hogy ezzel csak én vok így. Gondoltál arra, hogy talán nem egy semleges színű felsőt kellett volna felvenned, hanem vmi színest? A kék végül is nem olyan szín ami nagyon dominálna. Pláne ez az árnyalata.

  ReplyDelete
 4. Szerintem nem egy rossz összeállítás ... az utóbbiak közül az egyik legjobb. Mondjuk valami határozottabb fejfedővel nekem jobban tetszene. A hajpánt elveszi a felső vállrészének és a táskának az "élét". Akkor már akár a kék szít is ismételhetted volna azon is!

  ReplyDelete
 5. Love the Stocking !

  http://pinkbulletstore.blogspot.com/2011/05/new-arrivals-color-blocks-lace-crochet.html

  ReplyDelete
 6. Apolka: juuj imádom a baglyokat! Olyan cukik :D Ezt láttad már? http://www.youtube.com/watch?v=gFwgblszf6s
  Amúgy a JOY napok keretében megint beszereztem 2 új színes harisnyát, alig várom hogy kísérletezhessek velük :P

  Victoria: Thank you darling! Glad you like them :) Kiss!

  Sári: Szerintem a semleges színek mindig jól kiegészítik az élénk színeket, nem érzem hogy mellényúltam volna :) De lehet hogy más szín is jól mutatna, Te milyen színre gondoltál pontosan?

  JAGMAN: Köszönöm, örülök hogy tetszik! A kéket nem akartam ismételni, azt szerettem volna ha a harisnya kapja a főszerepet. Van amúgy hozzáillő táskám, felsőm, de direkt nem vettem fel más ilyen színű dolgot, hogy a harisnya domináljon :)

  Pinkbullet: Thank you!

  Pumpernickel bárónő: Ne aggódj, nem tűntem el, megírtam az új posztot és ma délután ki is rakom :P Nagyon különleges lesz, annyit elárulhatok :P

  ReplyDelete
 7. A semleges színek jól mutatnak. De ez a kék nem túl rikító szín. De szerencsés mert mindennel jól néz ki. Lehet, hogy én egy egysínű ruhát vettem volna fel hozzá, és ahhoz jól mutatna pl a sárga kardigánod. Vagy nekem van egy olyan ruhám ami fehér alapon mindenféle színes csíkos.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature