Top Social

Nyuszi ül a fűben...

Sunday, April 24, 2011
Happy Easter Sunday Everyone! The title is from a hungarian song it means "the bunny is sitting in the grass" and I thought it would be perfect because when the sun was shining we took a couple of pictures in the green grass :) The weather is a bit grey and dull today, so I don't feel like going out and take pictures, but the last couple of days we shot beautiful photos, I even met with my photographer again yesterday, I think you will love the result and I promise I will post the pictures soon. Sorry for the lack of posts, but now nothing will prevent me from posting super outfits! :P

Boldog Húsvétot Mindenkinek! Hát nem találó a cím? Gyönyörű idő volt mostanában, úgyhogy mi is lőttünk pár képet a zöldellő fűben :) Ma sajnos elég szürke az ég, emiatt nem igazán van kedvem kimozdulni és fotózkodni, de mivel az elmúlt napokon kijutott a napsütésből, csodás képek születtek, még a fotósommal is találkoztam tegnap, hamarosan posztolom az eredményét és szerintem ti is imádni fogjátok. Ne haragudjatok hogy mostanában nem posztoltam, de ígérem mostmár semmi sem akadályozhat meg abban hogy szuper szetteket tegyek közzé! :PToday's look is a typical spring outfit, with flowers and neutral colours, like pale pink and grey, plus the classic black that goes well with everything. It's so funny by the way, I went through all the pictures on the blogs facebook page, and I noticed that 90 percent of my outfits include black in some way. I'm quite obsessed with it, I can't help it :D And it's not even with purpose!
I accessorized this simple outfit by wearing my new knee-high socks I bought on the Glamour days (the tag of it said it's overtheknee socks, so it's a bit annoying it actually ends under my knee) and a lace scarf that I fell in love with when I saw it last year in H&M but it's so hard to pair it with my outfits, so I rarely wear it. I try to change  this because it's such a lovely piece. Do you have any advice how to wear it with basic pieces in a creative way? Or what colors match it perfectly? I would be grateful for a couple of tips ;)
Hope you'll have a pleasant Easter, I wish you a lovely day with easter eggs and lots of "sprinklers" (another tradition here, I don't know about other countries, but here boys sprinkle girls with a bucket of water or just symbolically with perfume and tell an Easter poem and get chocolate or real but colorfully painted eggs in return).
XOXO,
Lidia.

Ma egy tipikusan tavaszi szettet mutatok be, virágokkal és semleges színekkel, mint a púderrózsaszín és a szürke, + az örök klasszikus fekete ami mindenhez jól illik. Annyira vicces egyébként, tegnap végignéztem az összes képet a blog facebook oldalán és észrevettem hogy a szettek 90%-ában valamilyen szinten jelen van a fekete. Úgy látszik ez a mániám és nem tudok mit tenni ellene :D Esküszöm még csak nem is tudatos!
Ezt az egyszerű összeállítást az új térdzoknimmal egészítettem ki amit a Glamour napokon vettem (mellesleg térdföléérő zokninak árulták ami felettébb bosszantó) és egy csipke kendővel amibe azonnal beleszerettem amikor megláttam tavaly a H&M-ben de annyira nehéz a többi ruhámmal párosítani hogy alig hordom. Ezen megpróbálok változtatni mert amúgy annyira édes kis darab. Van esetleg ötletetek hogy alapdarabokkal hogyan lehetne kreatívan viselni? Vagy milyen színekkel mutatna még jól? Szívesen fogadok pár tippet ;)
Remélem kellemesen töltitek a Húsvétot, kívánok nektek egy vidám, locsolkodókkal és húsvéti tojásokkal teli napot!
XOXO,
Lídia.


Headband, lace scarf, earrings / Hajpánt, csipke kendő, fülbevaló: H&M
Flower bracelet / Virágos karkötő: Bijou brigitte
Grey top / Szürke felső: F&F
Cardigan: an old piece / Kardigán: régi darab
Shorts: from my Aunt, my Boyfriend's Mum customized it to my size / Short: Nagynénémé volt, Párom anyukája méretemre alakította
Socks / Zokni: New Yorker
Bag / Táska: Mango


How do you plan to spend the Easter Holidays? I will surprise my Boyfriend by baking a huge oven pan of pogácsa (hungarian cheese cake :P), hope he won't read this because then the surprise will be over :( :D

Ti hogyan töltitek a Húsvétot? Én meglepem a Párom és sütök neki egy nagy tepsi pogácsát, remélem nem olvassa, mert akkor annyi a meglepinek :( :D

5 comments on "Nyuszi ül a fűben..."
 1. juuuj azok a pogácsák de jól néznek ki!*.*
  a szett édes-tavaszias, jó ötlet volt hozzá a zokni, így igazán különleges lett.
  nálunk húsvétkor mindig nagy kajálások vannak, illetve néha-néha locsolók is betoppannak, pár haverom már előre bejelentkezett, szóval megyek is, csinálok nekik sütit holnapra.=)
  egyébként van már valami híretek a májusról?;)

  ReplyDelete
 2. Szeretem ezeket a színeket együtt, üde az a rózsaszín folt benne. Nem is tudom, kísérletezni kell, aztán kijön valami jó az alapdarabokból. Fura, hogy itt a tavasz és te is sok feketét, szürkét hordasz, velem is sokszor van így mostanában. Cuki a zokni egyébként.
  (Húsvétot nem ünnepelek, bár van sonka, kalács és tojás, helyette megtisztítottam az összes ablakomat :D )

  ReplyDelete
 3. So cute! I love the socks. They go great with the shoes and shorts.

  ReplyDelete
 4. Az a kép, amikor a fűben ülsz és hátrafelé nézel, hát az ZSENIÁLIS! :) viszont szerintem túl sok a masni, nem vennék olyan cipőt egy masnis zoknihoz, amin bármi extra díszítés van, nem csak azért mert sok, hanem mert elvonja a figyelmet a zokniról. Ami egyébként az őzike lábadon csodásan mutat.

  ReplyDelete
 5. Apolka: Jól néznek ki és finomak is lettek! :P
  Hozzám nem jött 1 locsoló se, de valahogy nem bánom hogy ez idén kimaradt :D

  Bog-Bog: Köszi :)
  Hát igen egyszer tavaszi nagytakarítani is kell :D

  Shybiker: Thank you, I'm glad you like it ;)

  Pumpernickel bárónő: Köszönöm! :) A cipővel az a baj hogy ez az egyetlen fekete balerinacipőm... de azért sztem nem árt a szettnek plusz egy masni :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature