Top Social

The park I used to cross so many times

Monday, April 18, 2011
I decided to show you another place that I can relate to. We took the pictures in a park that I used to cross every morning for 4 years when I was at high school. There are 3 high schools near this park, I was attending one of them. I already talked about my school years here, so no need to waste more words for my miserable high school experiences.

Úgy döntöttem ma megint mutatok egy olyan helyet, amihez valamilyen szinten kötődöm. Abban a parkban fotóztunk, amin 4 éven keresztül minden hétköznap reggel átmentem míg gimibe jártam. Egyébként 3 középiskola is van a park közelében, ezek egyikébe jártam én. Már beszámoltam az iskolai tapasztalataimról itt, szóval nem is pazarolnék több szót nyomorult gimis éveimre.We dressed in synch with my little dog Roxy again :) What do you think about her new dress? It is made by my Boyfriend's Mum. Why I'm telling this? This spring dogcoat was actually made of my brown jeans that I bought when I was 13, in Keyo. I bought a matching lace top to it, I still wear it sometimes, you can check it out here. They are special to my heart because these were the first things in my warderobe that actually had a brand and were not from a no-name shop or chinese market. I don't like to throw out my old stuff if they look good and are in good condition, why should I?
What is your oldest piece in your warderobe? Do you remember what was the first thing you bought for yourself that had a brand? Do you still have it?
XOXO,
Lidia.

Megint összeöltöztünk a kiskutyámmal, Roxyval :) Mit gondoltok az új ruhájáról? Párom Anyukája csinálta. Miért mondom el ezt? Ez a tavaszi kutyakabát igazából az én barna farmeromból készült, amit 13 évesen vettem a Keyoból. Vettem egy hozzáillő csipkefelsőt is, ezt itt nézhetitek meg. Azért különlegesek mert ezek az első olyan dolgok a ruhatáramban amik márkásak és nem egy no-name butikból vagy a kínai piacról vannak. Nem szeretem kidobni a régi cuccaim ha még jól néznek ki és szép állapotban vannak, de hát miért is kéne?
Nektek mi a legrégebbi darab a szekrényetekben? Emlékeztek még mi volt az első márkás cucc amit vettetek magatoknak? Megvan még?
XOXO,
Lídia.


Hat / Kalap: Orsay
T-shirt / Póló: H&M
Vest: from my Mum / Mellény: Anyukámtól
Trousers: from my Grandma, my Boyfriend's Mum customized it to my size / Nadrág: Nagymamámtól, Párom anyukája a méretemre alakította
Shoes / Cipő: Ebay
Bag / Táska: Sebastiano
9 comments on "The park I used to cross so many times"
 1. Jujj, tényleg, Keyo, Mayo Chix, Amnesia... mekkora szám volt tizenévesen, hogy hordtuk boldogan. :D Épp valamelyik nap tévedtem be egy plázában a Mayoba, és tök nagy csalódás volt, hogy jesszusom, mi tetszett ebben nekem? Mindenen bazi nagy márkajelzés, infantilis és láthatóan nem a legjobb minőségű darabok. Az amnesiában is egyszer voltam a West Endben "felnőtt" (XD) fejjel, de rájöttem, hogy mivel nem gogotáncos vagyok, aligha találok normális darabot. A Keyo meg azt sem tudom, létezik-e még?
  Egyébként lehet, hogy pont a bazi márkajelzés számított menőnek anno a suliban? Mindenesetre azóta én még a valóban márkás cuccaimból is kivágom a címkét, mert zavar viselés közben + úgysem mutogatja az ember.
  Nekem amúgy az a megfigyelésem, hogy azok a csajok, aki általánosban menőztek a cuccaikkal állandóan, azok még most is pont ugyanúgy öltözködnek, csak eltelt közben 10 év... Nektek mi a véleményetek, menő 20-on felül a Mayo és társai, meg mindenhova márkás sportcipőben menni?

  ReplyDelete
 2. Én ezekbe a boltokba be sem járok. Sok plázacica is ezeket hordja. Nem csak gogosok. Bár lehet, hogy az egy és ugyanaz? Én nem szoktam a márkákat figyelemmel kísérni, azt veszem meg ami tetszik (és elfogadható áron van) Bár nem régiben vettem magamnak egy eléggé márkás esőkabátot. Ami rettentően drága volt. És megfogadtam, hogy ennyi pénzt soha az életben nem fogok kiadni egy kabátra. De szerencsére olyan jó minőségű, hogy ebben az életben már nem is kell majd.
  Bár én nem csak az Keyo meg ilyenektől akadok, ki (mert egy rossz képet festenek a fiatal nőiességről), hanem azoktól a boltoktól/márkáktól akik a sportosságot póló (szakadt/olcsó kinézetű)+farmer sportcipő kombinációban látja. Semmiféle fantáziával (túl)fűszerezve.

  ReplyDelete
 3. GYönyörű a táska!!! Szép a park és te is szép vagy!! Jó az összeálítás!! 10pont!!

  ReplyDelete
 4. az összeállításod nagyon tetszik!=)
  az a kor vagyok, ami a Keyot már nem is igazán ismerte. a Mayo Chix és társait utálom, semmi fantázia, gagyi, olcsó díszítés, ráadásul baromi drága. nem azért, ha lenne annyim, kiadnék mondjuk 9000 Ft-ot egy felsőért, de az ne nézzen ki már úgy, mint ha a sarki kínaiból vettem volna!
  egyébként már elkezdtem tervezgetni, miket mutogatok meg, ha találtok időpontot, mindenképp írj!=)

  ReplyDelete
 5. licercke: Nekem csak ez a két cuccom volt a keyoból, elég drága volt ott minden. De a lelkemet odaadtam volna egy ruhatárért onnan, be kell hogy valljam :) Még ha ciki is. Sokat változott azóta az ízlésem. Azt mondjuk nem tudom hogy van-e még keyo... A lurdy házban pár éve még láttam. Egy réteg még mindig hordja a mayot, de szerintem az a generáció, aki anno tizenévesen ott vásárolt, most áttért a tally weijl-re meg bershkára, pull&bear-re, de ettől még ugyanannyira tucat külsejük van. Én nem is vásárolok ezekben a boltokban túl gyakran. Márkás sportcipőm meg van, Nike meg adidas, de nem ez jelenti nálam a hétköznapi viseletet. Kutyasétára MBT-ben megyek, edzeni viszont csakis ezek az edzőcipők a jók. Mindent a megfelelő helyre, én azt mondom :)

  Sári: az esőkabátodról megnéznék egy képet. Meg mi számít drágának? Csak nem a Burberry April showers kollekcióból vetted? Na egy olyan esőkabátra én is lecsapnék ha megtehetném :P

  Ancsyy: Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

  Apolka: A Mayo Chix amúgy még hagyján, mindig mondom hogy a Sugarbird az igazi borzalom. Az nekem sokkal ellenszenvesebb. 2x annyi ott minden mint a Mayoban, de ha egy Mayos cuccot felveszek, az legalább szépen áll rajtam (az hogy nem egyedi meg kínai piacos hatása van attól tekintsünk el, nyilván :) ) de tényleg, van 1-2 mayos cuccom és szépen mutatnak rajtam. Viszont Sugarbirdben annyira nem tudnak tervezni, hogy felpróbálsz egy cuccot és eláll meg full előnytelen. Egyszer voltam a boltjukban, azóta nem, soha többet :D
  Még nem tudom a Párom májusi beosztását, ezért nem írtam, de 1-2 nap és kiderül. Kíváncsi leszek a helyekre ahová elviszel, szeretnék majd sok-sok fotót :)

  ReplyDelete
 6. Én mondjuk nem vagyok alapból márkaellenes, ha tetszik egy darab, és úgy látom, megfelelő a minősége, nekem mindegy, hogy a Dolcéból van vagy a Tescoból. :) Szerencsére ha nem is túl gyakran, de megengedhetek egy-egy márkás darabot, ezeket imádom keverni turiból származó, vagy egyéb noname darabokkal. Amit cikinek tartok, az mondjuk ha valaki nagyra van a márkákkal, ami épp rajta van... én a márkákat általában a minőség+beletett kreativitás miatt becsülöm, de ez sajnos nem minden darabjukon látszik, például szerintem nincs nagyobb hülyeség, mint sima egyszínű pópót a Burberrynél vagy hasonló helyen venni. Csak olyan darabokért vagyok hajlandó sok pénzt kiadni, ami tényleg egyedi.

  A Sugarbirdöt ne is mondjátok, konkrétan úgy néznek ki a ruhák, mint ha kukázták volna őket, sőt, még annál is úgyabbul. :D

  Most látom, hogy mentek fotozni? Gondolom, majd láthatjuk az ereményt, kíváncsi vagyok! :)Én is gondolkozom, hogy a hétvégén 1-2 fotót csinálok a lookbookra, majd szólok, ha lett belőle valami. :)

  ReplyDelete
 7. Remélem nem haragszol meg, de ez a nadrág nem túl csinos darab. A helyedben hanyagolnám ;)
  Mondjuk én alapvetően írtózom a répaszabású nadrágoktól, amik, szerintem még a vékony, magas lányokon sem állnak túl jól...

  ReplyDelete
 8. Hogy ül ott a kutya! HÁHÁ :D Ez nagyon tetszik, meg a cipőd is. Nekem is van egy hasonló csak az nem csillog. :)

  ReplyDelete
 9. lidercke: kíváncsian várom a lookbook linket ;)

  Kata: Nem haragszom, én mondjuk nagyon szeretem ezt a nadrágot, már annyi mindenhez fel tudtam venni, és a répafazon nagy divat mostanság. De ízlések és pofonok, régen pl. én se tudtam volna elképzelni hogy ilyet hordjak :))

  Griberli: :D Nem egyszerű ám ilyen pózba beültetni, mert igazi kis örökmozgó <3
  Örülök hogy tetszik! Mászkálós cucc, semmi flikkflakk, ilyen is kell néha :) A cipő annyira feldobja, én azért szeretem mert laza szereléshez is illik, de ha elegáns akarok lenni, és mondjuk nincs kedvem magassarkúhoz, akkor is felvehetem.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature