Top Social

Public transport volume 2 - local train / Tömegközlekedés, 2. rész - HÉV

Thursday, April 7, 2011
It has been a while since my first public transport photoshoot: so many things happened since and I can thank so much to it because it was the post that spreaded the name of the blog. Even if it was such a huge fuss about it and I got so much hate that time, I gained lots of new readers and I got to know new people with the help of the garbage site indirectly. I'm glad the negative critics did not scare me because seeing how many people are interested in the blog makes me want to do this even more. In fact, all the mocking made me want to improve more and more.

Már jó ideje annak hogy az első tömegközlekedés-posztot megcsináltuk: annyi minden történt azóta és annyit köszönhetek neki, mert az a bejegyzés volt ami elterjesztette a blog nevét. Még ha akkora felhajtás is volt körülötte és annyi gyűlöletet szított is, sok új olvasóm lett és közvetett módon a szennyoldal járult hozzá hogy megismerhettem új embereket. Örülök hogy a negatív kritika nem tántorított el a célomtól, mert látva hogy mennyi embert érdekel a blog, arra késztet hogy még jobban szeressem ezt csinálni. Sőt, a sok kritizálás inkább hozzá segített hogy még jobb akarjak lenni.


So I decided to pose on/with another vehicle, the local train that is called here "HÉV". I didn't want to just pose with it, we found a station where you can see how the train looked like long ago, so we captured a couple of pictures with it's older versions too. This time I opted for a bit conservative outfit, I don't want to risk that they put me up on a garbage site again. This is a combination that's good for springtime when the weather is sunny but still a bit windy. You can wear it to school, for shopping, or meeting your boyfriends parents: it is solid, elegant but you won't look overdressed wearing it because the jacket makes it casual.
I was searching for a pair of jeans like this long ago, so I was very happy when I could buy it on sale: it is a real basic piece. Tomorrow it's Glamour days in Hungary: if you don't have a pair of jeans like this, this is the right time for a good shopping! What will you plan to buy?
Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

Tehát ismét eldöntöttem hogy újra itt az idő tömegközlekedési eszközzel/eszközön pózolni, pontosabban HÉV-en. Nem csak pózolni akartam vele, ez egy olyan állomás ahol meg lehet nézni hogy nézett ki a szerelvény régebben, úgyhogy csináltunk pár képet a régi változataival is. Ezúttal egy konzervatívabb szettet választottam, nem akartam kockáztatni hogy valahová már megint kikerüljenek a képek. Ez a kombináció nagyszerű tavaszra, amikor már szép napos az idő, de még kicsit szeles. Viselhető iskolába, vásárláshoz vagy az első találkozásra a Párod szüleihez: szolid, elegáns, mégsem leszel benne túlöltözött mert a dzsekitől lazább lesz az összkép.
Már régóta kerestem egy ilyen farmert is, úgyhogy nagyon boldog voltam mikor hozzájutottam leértékelve: igazi alapdarab. Holnap egyébként Glamour napok: ha még nincs ilyen farmerotok, itt az idő beszerezni egy jó kis shoppinolás keretében. Nektek milyen terveitek vannak holnapra, mit fogtok venni?
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.Shirt, aviator jacket / Ing, pilótadzseki: Zara
Jeans / Farmer: F&F
Shoes / Cipő: Ebay
6 comments on "Public transport volume 2 - local train / Tömegközlekedés, 2. rész - HÉV"
 1. The jeans are really cool. :) Nice outfit.

  Xoxo,
  Victoria.
  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Nem tudom, elküldte-e úgyhogy megint:) Ezt felismerem, Cinkota, itt lakom:)

  ReplyDelete
 3. Nagyon tetszik, szeretem a barna árnyalatokat.=)
  Hogy mit is tervezek? Kiraktam egy posztot erről a blogomba, de ez némileg módosult, ugyanis ma voltam terepszemlén egy barátnőmmel, ahol felpróbáltam a kinézett nadrágot, de nem állt olyan jól, ahogy a telitalpú szandál sem. Ezek helyett viszont iszonyú jó áron láttam bőr Mango táskát, szerintem az lesz belőle.=)
  Szombaton fogok menni két barátnőmmel, egy igazi csajos napot fogunk ezzel tartani.

  ReplyDelete
 4. Love the blouse, and the headband is really cute!

  xxx
  Vikki

  http://stylometre.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Nagyon jó ez a szett, egyszerű, és bájos, na meg az imádott táska <3.
  Én is várom a hétvégét, előszülinapi vásárlást fogok tartani a glamour nap keretében, de még nem tudom miket zsákmányolok majd.

  ReplyDelete
 6. Aranyos szett. :)
  Én holnap kivételesen vásárlásmentes napot tartok. Egy kis túlzással ez lesz az első, mióta beköszöntött a tavasz. Ez az évszak valahogy így hat rám... a fák rügyeznek, a virágok bimbóznak, a madarak csiripelnek, én meg vásárolok orrvérzésig. :P

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature