Top Social

Wardrobe sale & Gellért Hill / Ruhacserebere és Gellért-hegy

Tuesday, April 26, 2011
On saturday I went to the Warderobe sale that was organized by Emese. She has a blog about shoes, so if you are a real shoe-maniac too, you will enjoy her posts too. I met her at the Glamour blogger's breakfast and after it we talked about making a clothing-exchange between the bloggers. There were a few people interested in the event, but when the big day came, there were only 3 of us: Emese, Dóra and myself. It was so much fun though, I enjoyed every minute and found lots of new clothes. I hope that if there will be an event like this next time, more people will come, because the more people participate, the more fun it will be.

Szombaton ruhacsereberére mentem, amit Emese szervezett. Neki is van egy blogja, ahol a cipőkről ír, szóval ha ti is cipőmániások vagytok, imádni fogjátok a bejegyzéseit. A Glamour bloggerreggelin találkoztam vele először, ezután kezdtünk beszélni arról hogy kéne szervezni egy ruhacsereberét a bloggerek között. Volt még pár ember akit érdekelt a dolog, de amint eljött a nagy nap, csak 3-an maradtunk: Emese, Dóra és én. Nagyon jól éreztem magam egyébként és rengeteg új ruhát találtam! Remélem ha máskor lesz ilyen esemény, akkor még többen jönnek rá el, mert minél többen veszünk részt egy ilyenben, annál mókásabb.Now this post is my favourite, because it features a really special place. A lot of you may know it, it is on the Gellért Hill, as for me, being a child we came here with my parents a lot. I could sit and play on the stone-animals (dogs or horses? everyone calls them in a different way :D) all day, and when we had to go home and leave them, I was so sad. It has been a long time since I'v been here, and now I came here with my photographer who didn't know this place either so it was a true miracle that we found the place at first and didn't get lost. I remember that even when we visited this place almost every weekend, we came here on a different path and it took us an hour to find the stone animals.
The outfit has a touch of elegance in it with the shoes and the blazer, but it's comfortable at the same time. I had to choose flats because I carried huge bags of clothes and shoes, and I traveled by public transport and had to walk with the packages to the warderobe sale. I'm lately obsessed with colours so this combination is all about color-blocking: mint-green pants and pink t-shirt with matching lipstick. What do you think? :)
The pictures were taken by my dear photographer, he edited the pictures too, and I'm flattered by the result! He really knows how to catch the best moment and my best faces! We spent the shooting laughing a lot, especially the blow-ball blowing pictures, and I'm amazed how well he captured the flying blow-ball pieces :)
XOXO,
Lídia.

Most ez a poszt a kedvencem, mert egy különleges helyen készültek a képek. Talán sokan ismeritek is, ami engem illet, gyerekként sokszor hoztak ide a szüleim. Egész nap el tudtam ücsörögni és játszani a kőállatokon (kutyák vagy lovak? Mindenki mást mond rájuk :D) és mikor menni kellett haza, olyan szomorú voltam. Már nagyon rég volt hogy utoljára itt jártam, ezúttal pedig a fotósommal jöttem aki nem ismerte a helyet, szóval igazi csoda hogy elsőre megtaláltuk és nem tévedtünk el. Emlékszem hogy habár régen majdnem minden hétvégén ide jártunk, mindig más útvonalon jöttünk és emiatt kb. 1 órába telt mire megtaláltuk a kőállatokat.
A szett egy leheletnyit elegáns a cipő és a blézer miatt, mégis kényelmes viselet. Lapostalpút kellett mára választanom, mert hatalmas pakkokkal mentem a ruhacserére, ráadásul tömegközlekedéssel, így a kényelem fontos szempont volt. Mostanában megőrülök a színekért, úgyhogy ez most megint color-blocking: mentazöld farmer, rózsaszín felső és hozzáillő rúzs. Nektek hogy tetszik? :)
A képeket az én drága fotósom készítette, plusz a szerkesztés is az ő műve és meg kell hogy mondjam, el vagyok ájulva a végeredménytől! Nagyon ért hozzá hogyan kapja el a legjobb pillanatokat és a legjobb arcaimat. A fotózás alatt ráadásul nagyon sokat nevettünk, különösen a pitypang-fújós képeken és szerintem fantasztikusan elkapta azt amikor szállnak a pitypang-magok a levegőben, az a személyes kedvencem :) Meg amikor puszit adok a pitypangnak, hihi :D (Ha olvasod: Tényleg nagyon tetszenek, szóval már látom megérte az a 2 dalszöveg, és nyugodtan kérj meg máskor is hogy fordítsak :$)
XOXO,
Lídia
Running with excitement towards the stone animals - I felt like a child again :)) / Rohanás izgalommal a kőállatok felé - ismét gyereknek éreztem magam :))
Hat / Sapka: Takko
T-shirt / Póló: Jeans Club
Blazer / Blézer: F&F
Trousers / Nadrág: New Yorker
Shoes: Westend City Center, shoe shop / Cipő: Westend City Center, cipő bolt
8 comments on "Wardrobe sale & Gellért Hill / Ruhacserebere és Gellért-hegy"
 1. Annnyiiira jók a képek Lidia!!!!!!!!
  A végén lévőek pedig jaaaj nagyon szépek!
  A rúzs pedig istenien áll :)))

  ReplyDelete
 2. Remélem jön a zsákmányos poszt is hamarosan. A nadrágok nagyon jól álltak neked! :)

  (PS: Imádtam a pitypangos képeket!)

  ReplyDelete
 3. Valóban nagyon jóóó képek, a helyszín is nagyon tetszik! :) A pitypang puszis abszolút kedvenc :)

  ReplyDelete
 4. Tényleg nagyon jók lettek a képek, a pitypangos nálam is kedvenc. :)

  ReplyDelete
 5. juj ez a farmer isteni, nagyon csini. a képek pedig valóban gyönyörű gyönyörű szépek, ma olyan rossz napom volt, de felvidultam tőlük és tőled:) grat a fotósnak ismét, mint mindig:) puszi

  ReplyDelete
 6. Nikolett: Köszönöm! Úgy örülök hogy tetszik :)

  Topánka: Tudod, én nem szoktam zsákmányos posztokat csinálni, de rengeteg kreatív ötletem van, hogyan viseljem az új szerzeményeket :) Plusz már odaadtam Párom Anyukájának a szűkíteni való cuccokat, nemsokára kész lesznek :)

  Streisy: :-) Ugye? Nekem iiis :D

  citromhab: Köszönöm! :)

  Sophie: Pedig New Yorkeres :D Nem sok ruhám van onnan, nem szeretem a cuccokat ott, ezt is kb 2 éve vettem, de olyan szép élénk színe van. Annyira jó olvasni hogy felvidítottak a képek! Fotós is olvasta és ő is úgy örül hogy sikere van a képeinek :) Puszi!

  ReplyDelete
 7. Annyira jók a színek meg az elkapott pillanatok! Mikor ismerhetjük meg a fotósodat? :)

  ReplyDelete
 8. Kata: Köszönöm! Ma megismerhetitek a fotósom, benne lesz az új posztban, délután ki is rakom! :P

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature