Top Social

Blossoming cherry trees in the botanical garden / Cseresznyefavirágzás a Füvászkertben

Saturday, May 21, 2011
We took these pictures in April, we arrived in time to capture the blossoming cherry trees in the botanical garden in Budapest. You know there is a period of time in April when these trees are blossoming, this does not happen troughout the year or all spring and summer. I'm so happy we could capture this wonder of Mother Nature!

Ezek a képek még áprilisban készültek, pont időben érkeztünk a 8. kerületi Füvészkertbe, ahol még láthattuk a virágba borult cseresznyefákat. Tudjátok van egy kis időintervallum áprilisban amikor virágzanak ezek a fák, és ez nem tapasztalható egész évben, de még egész tavasszal vagy nyáron sem. Ezért aztán nagyon boldog voltam hogy lencsevégre kaphattuk a természet ezen csodáját!
 I waited a little with posting the pics because I was a bit unsure about them. I always write that I'm the biggest critic of myself. Of course, again, I'm not completely satisfied with this photoshoot. Some of you told me to be more spontaneous: well this time the poses are not so cool, plus I look in the camera lenses on each picture, this makes it a bit dull. Sometimes we argue about this with my Boyfriend: it happened a couple of times that I haven't posted his pictures. When this happens, He thinks his pics are not good enough for me. That's not true, he is sooo talented, I'm the one who has to improve a lot. I feel terribly bad when arriving home I check out the pics in full size on the computer and I realize I messed it up and then I think it was all a waste of time and energy, conclusion: I have to capture the outfit again. The sun was shining so much, so the colours of the pictures were not true to life, but I thought maybe the editing will do them good. If after that I still feel I'm not happy with the result, then I won't post it. I did my best to be proud of them, and when I finished editing, I really started to love these images :) I'm curious what you think about them!
XOXO,
Lidia.

Azért nem raktam ki eddig a képeket, mert egy kicsit még vacilláltam hogy mi is legyen. Mindig írom a blogon hogy én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa. Természetesen megint bele tudok kötni a képekbe. Pl. már javasoltátok nekem hogy legyek spontánabb: na a pózok itt sem túl nyerők, illetve minden képen a kamerába nézek, ettől kissé mesterkélt lett a fotósorozat. Volt ebből már pár konfliktusom a Párommal, hogy ilyen miatt nem raktam ki egy fotósorozatot. Ilyenkor azt hiszi, hogy Ő nem elég ügyes és nem elég jók nekem a képei. Ez nem így van, szerintem nagyon-nagyon tehetséges, én vagyok az akinek még rengeteget kell fejlődnie. Rettentően rosszul érzem magam mikor otthon megnézem nagyban a képeket és látom hogy már megint valamit elbénáztam és arra gondolok hogy kárba veszett egy csomó idő és energia, ráadásul fotóztathatom le újra a szettet. Nagyon sütött a nap, emiatt olyan fakók voltak a színek a képeken, de úgy gondoltam ha a szokásos szerkesztési procedúra után is rossznak érzem a képeket, akkor tényleg nem rakom ki. Meg is tettem mindent hogy büszke lehessek rájuk, és mire kész lettem a szerkesztéssel, egészen megkedveltem ezt a sorozatot is :) Kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok róla!
XOXO,
Lídia.We saw a cute little squirrel too! / Láttunk egy tündéri kis mókust is!Hat / Kalap: Bershka
T-shirt / Póló: Jeans Club
Velvet skirt: Second hand / Bársony szoknya: Turkáló
Bag, grey tights: from my Grandma / Táska, szürke harisnya: Nagymamámtól
Shoes / Cipő: Buffalo
Coat / Kabát: F&F
5 comments on "Blossoming cherry trees in the botanical garden / Cseresznyefavirágzás a Füvászkertben"
 1. A cipod nagyon tetszik, de nekem ez a kalap nagyon nem jon be. A helyedben megprobaltam volna begondoritett hajjal, fekete hajpanttal. :)

  ReplyDelete
 2. A helyszín nagyon szép, szerintem a fényképekkel és a pózokkal sincs probléma. De nekem az összeállítás nem teszik. Talán legközelebb erre jobban kellene figyelned, mint a pózok miatt aggódnod. Ezek a darabok önmagukban nagyon jók, csak így együtt felvéve nem túl szerencsések. A sárgán kívül nincs semmilyen érdemleges szín. A táskát észre sem lehet venni, mert teljesen beleolvad a kabátba. Nekem így unalmas és élettelen. Illetve bársony szoknyát sem vennék fel így a nyár fele lassan. Sajnálom de nekem ez így tényleg nem tetszik. Remélem nem haragszol és a következő összeállításod jobb lesz.

  ReplyDelete
 3. szerintem pont az a jó ebben a sorozatban, hogy nem akarod annak a látszatát kelteni (illetve a többinél ez jön le), hogy "pózolsz" - like a model. :) persze tudom én, hogy nem. de itt pont az vagy ami tényleg egy csinos, divatblogger lány. lehet neked ezek nem elég lazák vagy éppen túl mesterkéltnek tűnnek neked, de pont, hogy sokkal természetesebbek szerintem egy külső szemlélőnek.
  a párod meg tényleg nagyon ügyes :)

  ReplyDelete
 4. Szép képeket csináltál. Csinos vagy, a mókus meg zabálnivaló.:D:D

  ReplyDelete
 5. Kiskacsa: Köszönöm! Ennek a cipőnek mindig akkora sikere van, sokan mondták már hogy jó, én is imádom, mert bár nem fekete, mégis mindenhez illik. A göndörített hajjal az a baj, hogy az én hajam még a fodrásznak sem engedelmeskedik, olyan szinten egyenes, hogy a göndörség nem marad benne 2 óránál tovább :( És akkor sokat mondtam!

  Sári: Nem haragszom, dehogy is :D Mindig írd meg ha van javaslatod, akkor is ha nem dícsérni akarsz. Valóban, semlegesek a színek, csak a sárga kiugró. Viszont a szoknya illik a kalaphoz, a kabát a táskához, mégis van rajtam 4-5 szín (ha a cipőt külön színnek vesszük) és azért olyan jó mert annyira nem ütnek el egymástól. Szeretek úgy felöltözni hogy sok szín legyen rajtam, mégis komplex legyen az összhatás. Szóval van benne racionalitás, biztosan van ennél jobban összerakott szettem is, de én azért nagyon szeretem :) Remélem amit pl. ma raktam ki, az jobban fog tetszeni! :D

  Bari: Köszönöm, Párom nevében is :) Örülök hogy Te így látod, a fotósom meg sok kommentelő is azt szokta sérelmezni hogy a sorozatot a mesterkélt pózok rontják el, úgyhogy egyre inkább rámegyek a sétálás, mozgás közbeni fotókra, hogy spontánabb legyen az egész.

  Bikira: Köszönöm, örülök hogy tetszenek! És hát a mókus jajjjj <3 imádom én is :))

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature