Top Social

Csepel Művek Volume 2

Monday, May 16, 2011
We already took a couple of pictures at this location with Imi not so long ago. Now we came here with my Boyfriend, because he had some business to do here. So this time we didn't plan to take photos here, but since the area of the factory is huge, there are plenty of backgrounds for lots of posts :)

Már csináltunk pár képet ezen a helyszínen Imivel nem is olyan rég. Ezúttal a Párommal jöttem ide, mert pont itt volt egy kis elintéznivalója. Nem terveztük hogy itt fogunk fotózni, de mivel a gyár területe hatalmas, rengeteg jó kis háttér van itt még sok poszthoz :)The outfit is perfect for work if you have to or just like to dress up to your workplace like I do. The key piece of this look is the coat which is a real spring-essential, and not just this year. You can spend more money on this one, because it's timeless and never goes out of fashion. I was lucky to get mine on sale, it was the last piece, so I was so happy that I could get it so cheap. It was love at first sight, I planned to buy it at the beginning of the season, but I found it a bit expensive, so I decided to wait, and how right it was to do so! It has such a pretty cut, love the A-line shape and the puffed shoulders.
You may find this outfit weird because it's May and it's getting hotter and hotter, but I'm sure that those who go to work or school early will understand me because it's still chilly in the mornings. The weather forecast says that the temperature will go lower this week, so I hope you'll find today's outfit practical ;)
XOXO,
Lidia.

Ez a szett tökéletes lehet munkahelyre, ha megkövetelik az elegánsabb ruházatot, vagy akkor ha hozzám hasonlóan ti is szeretitek megadni a módját a munkába-menésnek. Az összeállítás kulcsdarabja a ballonkabát, ami szinte kötelező tavaszra, de nem csak idén. Ha nektek még nincs és tervezitek a beszerzését, akkor nyugodtan költhettek rá kicsit többet a megszokottnál, mert időtlen és sosem megy ki a divatból. Nekem nagy szerencsém volt ezzel, mert leértékelték, plusz utolsó darab is volt, annyira örültem hogy ilyen olcsón jutottam hozzá. Szerelem volt első látásra, már szezon elején kinéztem, de akkor még kissé drágának tartottam, ezért úgy döntöttem még várok egy kicsit és milyen jól tettem! Imádom az A-vonalú szabást és a puffos vállrészt.
Lehet hogy furcsának fogjátok találni hogy májusban egy ilyen ruha van rajtam, mert egyre melegebb és melegebb lesz, de ha ti is korán mentek munkába vagy suliba, akkor megértitek, hiszen reggelente azért elég hűvös tud lenni. Most amúgy is azt mondják kis lehűlés lesz a héten, úgyhogy remélem praktikusnak fogjátok találni a mai outfitemet ;)
XOXO,
Lídia.
Headband / Hajpánt: Bijou Brigitte
Scarf: Chinese shop / Kendő: Kínai üzlet
Lace top / Csipkés felső: Tally Weijl
Ruffle cardigan, bag: from my Grandma / Fodros kardigán, táska: Nagymamámtól
Skirt / Szoknya: Zoe Phobic
Coat / Kabát: F&F
8 comments on "Csepel Művek Volume 2"
 1. Nagyon jó lett a szoknya :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon csinos szett, és tök jó pózok!! :) Sokkal természetesebb az egész, nagyon ügyes vagy!

  ReplyDelete
 3. The trench is so pretty.I love it how you paired it with the red scarf :)

  ReplyDelete
 4. gyönyörű...bár magasabb lennék :)

  ReplyDelete
 5. Topánka: Köszönöm! Én is odáig voltam tőle mikor megkaptam, Párom Anyukája nagyon tud, mindig kihozza a legtöbbet a hozzá vitt darabból!

  Rami: Kösziii! :)

  Pumpernickel bárónő: Köszönöm! Pedig pont ma mondta barátnőm hogy túl sok a csípőre tett kezes-póz és majd kitalál nekem pár újat :D Örülök hogy tetszik a szett és a pózok :)

  Dora: Thank you! They were both very cheap but they go well with anything, so I love them so much!

  Sue: Köszönöm!! Örülök hogy tetszik! Viszont fura hogy ezt mondod, én meg azt kívánom sokszor, bár alacsonyabb lennék :$ Cserélünk? :D Néha ölni tudnék érte ha büntetlenül rohangálhatnék 15 centis sarkakon :$

  ReplyDelete
 6. nagyon szépnek találom a trenchcoat-ot...de mivel 160 centi vagyok, ezért nem biztos, hogy előnyös, tömzsivé tesz...cserélhetünk :D...én állandóan rohangálok, szóval hiába van egy-két szép nagyon magas cipőm, nem az életformámra fejlesztették ki :D

  ReplyDelete
 7. Sue: Jaaa így már értem! Mi nők ilyenek vagyunk, mind mást szeretnénk és sosem vagyunk tökéletesen elégedettek :D Én szeretnék picit alacsonyabb lenni, h ne legyek magasabb mint a Párom, Te magasabb, hogy felvehess bizonyos ruhadarabokat, más lányok egyenes hajat akarnak mert göndör nekik, én meg örülnék ha be tudnám úgy göndöríteni a hajam hogy egész estén át kitartson :)) Szerintem próbálj meg egy rövid fazonó trench coatot, azzal nem nyúlhatsz mellé. Nekem is van egy fodros a Topshopból, vmi olyasmit vadássz le! ;)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature