Top Social

Gödör / The Hole

Monday, May 23, 2011
In today's post you will see me posing at a very typical meeting point in Budapest: The "Gödör" (or "Hole" to be exact in English) on Erzsébet Square. You can always find a lot of young people crawling around here, it is a cult place, everyone can find their own way for entertainment: lovebirds can coo on a bench near the famous fountain, girls can gossip in the café, friends chill, smoke the hookah, picnic on blankets, but if you visit this place, you will see a lot of bikers, skateboarders, roller skaters too: there is a field especially for them where they can practice a lot of extreme tricks. We came here with Imi to take pictures, but this wasn't the first time I was here, indeed, I came here a couple of times previously, but there was always something that prevented me from posting the pictures: once I didn't like the outfit, then the sun went down, but now we didn't let anything happen by chance, so we succeeded!

Íme egy nagyon jellemző budapesti helyszín: a Gödör az Erzsébet téren. Mindig rengeteg fiatal portyázik itt, valódi kultikus hely, mindenki megtalálhatja a neki való szórakozást: a szerelmesek a szökőkútnál arrébb romantikázhatnak egy padon, barátnők beülhetnek a téren lévő kávézóba pletykálni, barátok piknikeznek, lazulnak, vízipipáznak elszórtan pokrócokon, de rengeteg a bringás, deszkás, görkoris is: van itt nekik egy pálya ahol mindenféle extrém mutatványt kivitelezhetnek. Mi fotózni jöttünk ide Imivel, de már nem először járok fotózás céljából a Gödörnél, voltam már többször is, de valami miatt mindig meghiúsult a dolog, vagy a szett nem tetszett, vagy lement a nap, de most nem bíztunk semmit sem a véletlenre, úgyhogy szuperül sikerült!The outfit shown here is really simple, almost ordinary, but finally Imi wasn't complaining like "what the hell is this stuff on you again??" :D It happened a few times already, and when it does, we always exchange our creative points of view in sometimes a a little bit of intense way ("You either take this off and change it to something else or I don't go with you anywhere" :D) but this time it wasn't a problem, the hairstyle is his personal favourite. Once when we didn't go for a photoshoot, just a regular meeting, I wore my hair like this and he told me how good it was, so I thought I'll make him happy next time when we go and take pictures :)
I didn't make any mistakes now, I didn't mess up the materials of the accessories, the tone of the metals are in synch too, so if I saw this outfit on someone else, I wouldn't argue with it. Though I let you to do so, this is why the blog exists, so I'm curious about your creative observations! ;)
Our weekend was really scheduled by the way: we went to the lake Balaton (really famous and popular place in Hungary, beloved by tourists, especially the Germans), we captured a few outfits. You will see the result very soon, later this week! I can tell you already that Imi was the photographer, so the pictures won't be bad, still they will be absolutely amazing and you won't be disappointed! :D
I hope you all had at least as good weekend as I had!
XOXO,
Lidia.


Az itt bemutatott outfit egészen egyszerű, már-már hétköznapi, de Imi végre nem akadt ki hogy "mi ez már megint rajtad??" :D Volt már rá példa, ilyenkor kissé heves kreatív eszmecserét folytatunk ("Na ezt most vagy leveszed és felveszel valami mást, vagy nem megyek veled sehová" :D) de most nem volt belőle baj, a haj például személyes kedvence. Egyszer mikor nem fotózni mentünk csak simán találkoztunk, így volt a hajam, ő meg mondta hogy mennyire jó, szóval gondoltam a kedvére teszek a következő fotózáshoz :)
Végre nem kevertem össze a kiegészítők anyagát sem, a fémek passzolnak árnyalatban, ha máson látnám ezt a ruhát, én nem kötnék bele. Ettől függetlenül ti megtehetitek, ezért van a blog, szóval várom a kreatív észrevételeket ;)
A hétvégénk egyébként nagyon sűrű volt: meg sem álltunk a Balaton partig, itt fotóztunk néhány szettet. Hamarosan megtekinthetitek az eredményt! Annyit már most elárulhatok, hogy mivel Imi fotózott, rossz már nem sülhet ki a dologból, ennek ellenére viszont botrányosan jó képek készültek és nem fogtok csalódni! :D
Remélem nektek is hasonlóan jó hétvégétek volt mint nekem!
XOXO,
Lídia.
Hajpánt / Headband: H&M
Fringe top / Rojtos felső: Tally Weijl
Jeans / Farmer: F&F
Bracelet (2 different, put together: a black & a gold one) / Karkötő (2 különbözőt összeraktam, egy feketét és egy aranyat): Stradivarius
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
Shoes / Cipő: Deichmann
Bag / Táska: Sebastiano
11 comments on "Gödör / The Hole"
 1. Nagyon bejönnek a rojtok, a napszemcsi, a hajad és a kutyus is. :)

  ReplyDelete
 2. Egyszerű szett, mégis dögös :) Nagyon tetszik a cipőd. A

  A színekért megint oda vagyok :)

  Hogy bámulnak a 03-as képen, biztos összesúgtak, hehe :D

  ReplyDelete
 3. ez de nagyon tetszik! van egy kis New York-os hangulata, jó benne ez a lazán szexi vonal. a napszemüvegedért odavagyok, imádom ezt a fajtát!=)

  ReplyDelete
 4. Nekem is a 3-as képen a bámulók tűntek fel először :D(Nem mintha a szett nem tetszene) A hajad pedig tényleg nagyon jó, sokkal jobban kiemeli az arcod így hátra fogva :)

  ReplyDelete
 5. Ismét nagyon jók lettek! :)

  ReplyDelete
 6. Remek minden tekintetben, és külön pont hogy a kutyus (Roxy, jól emlékszem?) nincs beöltözve :)

  ReplyDelete
 7. Ez most tetszik, és irigyellek a bátorságodért, hogy ennyi ember között fotózkodsz. :)

  ReplyDelete
 8. citromhab: köszönöm! bizony Roxy nem utolsó kiegészítő, eléggé feldobja a képeket :P

  Kata: köszönöm! Anno a cipő utolsó darab volt, megláttam valakin és nagyon megtetszett, megkérdeztem tőle honnan van és mondta hogy deichmann. Aztán végighívtam az összes budapesti deichmann boltot és már csak egyben lehetett kapni a méretemben! Nagy mázli volt :))
  Míg nem mondtad hogy bámulnak a képek, észre sem vettem :) Ott azért persze, volt egy két szemöldökfelhúzás, de vicces hogy ezt sikerült megörökíteni is :D

  Charlotte: Thank you so much! Glad you like it! :-*

  Apolka: oh, igen, a lelkem mélyén tősgyökeres new yorki vagyok :$ Én is imádom a pilótaszemcsiket, de egyelőre túl nagy befektetés lenne egy ray ban, addig meg marad ez :)

  T: hát igen, fotósomnak jó ízlése van :) a képen bámulók meg tényleg csak így tűntek fel hogy említettétek :))

  Streisy: Köszönöm! Puszi!

  Miklós: Ezt nem fogod elhinni, de összekészítettem neki a kis nyári rucit amit majd hordani fog, de otthon maradt :/ szóval puszta véletlen az egész :D Örülök hogy tetszik :)

  Antibaby: Köszönöm! Hát azért a Gödörnél a szokásosnál is durvább pózolni, ott mindig annyi ember van, de álltam a tekintetüket! :P

  ReplyDelete
 9. annyira jó az egész outfit, meg a hajad, és az összkép:)

  ReplyDelete
 10. Rami: köszönöm! Aranyos vagy, puszi! :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature