Top Social

Outfit for a cabrio ride

Saturday, May 7, 2011
I know, I know, I haven't posted anything for more than a week now, but my days were quite busy, plus the weather was cold and rainy too so when I was free to take a couple of pictures, the weather decided to prevent the creative work. Though I have finished pictures too, I wasn't completely satisfied with them, so I thought I'd wait for making some I can be really really proud of. And now, here it is, my absolute-all-time-favourite photoshoot, of course with the cooperation of my photographer and a Mercedes SLK cabrio. I'm sure you will love these pictures too, and hope you feel it too it was worth it to wait for this post ;)

Tudom, tudom, már több mint egy hete nem posztoltam semmit, de elég sűrűek voltak a napjaim, és még az időjárás is hideg és esős volt, így amikor végre szabad voltam hogy csináljunk képeket, akkor az időjárás döntött úgy hogy meggátol a kreatív munkában. És bár voltak kész fotósorozataim, nem voltam velük teljesen elégedett, ezért vártam míg készül egy olyan, amire igazán büszke lehetek. Most pedig, íme itt is van: az abszolút kedvenc fotósorozatom, természetesen a fotósom és egy Mercedes SLK cabrio közreműködésével. Biztos vagyok benne hogy ti is imádni fogjátok a képeket és remélem úgy érzitek majd hogy erre a posztra igazán megérte várni ;)The outfit is typical if you think about a cabrio-ride on a sunny day. I'm sure you all seen the cabrio-scene in Bridget Jones' Diary and remember when the wind blows away Bridget's headscarf :D Well this didn't happen to me, but to tell the truth a headscarf is quite practical if you want to protect your hair from the strong wind when speeding with the car :P I'm wearing pastell colours and a light summer dress I have since I don't know when, it's really an old piece so I can't remember where is it from. The sun was shining bright plus if you are cruising in the city with a cabrio with the roof down, you have to protect your make-up: this is why, sunnies are a must. The red lipstick accessorizes: it matches the flower pattern of the dress.

A szett az a tipikus kép, ami mindenkinek beugrik ha cabrios utazásról beszélünk egy kellemes, napfényes délutánon. Biztos nektek is megvan a cabrios jelenet a Bridget Jones naplója című filmből amikor a szél elfújja Bridget fejkendőjét :D Nos, ez szerencsére nem történt meg velem, de az igazat megvallva nagyon praktikus a fejkendő ha szeretnéd megóvni a frizurád az erős széltől amikor száguld veled az autó :P Pasztell színeket viselek és egy könnyű, nyári ruhát ami már nem is tudom mióta megvan, igazán régi darab, szóval sajnos nem emlékszem honnan van. A nap fényesen ragyogott, plusz ha leengedett tetejű cabrioval mész valahová, nem árt ha gondolsz a sminkedre: emiatt kötelező darab a napszemüveg. A vörös rúzs is öltöztet: pont kiegészíti a ruhán lévő virágmintát.

Order of my photographer: "Now make a stuck-up face!" :D / Fotósom utasítása: "Most vágj beképzelt fejet!" :D

Stuck up face 2 / Beképzelt fej 2

And now let me introduce...

... you my photographer, because some of you were really curious who he is. We finally took a picture together, I think it's a really good one :P So his name is Imi, and one of his favourite hobbies is photography, but in my opinion he could do this for a living too. Before he met me, he mainly took pictures of nature, but he wanted to capture people too, just he couldn't find a model who shared the same interests as him. There is a hazy story about how he came across me, according to him, he found me indirectly with google. He was searching for something else, but one of the results was a picture of mine, and that's how he clicked on my blog. Then it turned out we have a mutual friend who put a link of a site that featured me (and believe me, they did not have a positive intention) and also mentioned that I'm on their facebook friends-list so he could find me there, add me and we started to exchange messages. The rest is history :P After a few facebook messages, I approved to meet him, because I thought if he is not a serious photographer, it will turn out soon and at least I don't have anything to lose. But we found the common denominator at an instant, and since february we meet on weekends to shoot a couple of photos. Today too, so keep your eyes open, who knows, maybe you will see us somewhere ;)

Most pedig hadd mutassam be nektek...

... a fotósomat, mert páran már nagyon kíváncsiak voltatok rá hogy ki is Ő. Végre csináltunk egy közös képet, szerintem elég jól sikerült :P Iminek hívják, és nagy hobbija a fotózás, bár ha engem kérdeztek, simán csinálhatná ezt főállásban is. Eddig főleg a természetet fotózta, de embereket is szeretett volna, csak nem nagyon volt olyan modellje, akivel találkoztak volna az elképzeléseik. Kicsit ködös sztori hogy hogyan is talált rám, de valami olyasmi a lényeg hogy a google kidobott egy képet, amin én voltam rajta, és így jutott a blogomra. Aztán facebookra is kirakott egy közös ismerősünk (nem puszta jóindulatból, azt hadd jegyezzem meg :D), aki azt is megemlítette hogy az ismerősei között vagyok, így be tudott jelölni ismerősnek és elkezdtünk levelezni. A többi már történelem... 1-2 facebook üzenet után találkoztunk, könnyen belementem, mert arra gondoltam ha nem komoly fotós, úgyis kiderül és elválnak útjaink, szóval vesztenivalóm nincs. De szinte azonnal megtaláltuk a közös nevezőt és azóta is (február) összefutunk hétvégéken fotózni. Ma is megyünk, szóval járjatok nyitott szemmel, hátha láttok minket valahol ;)

Cardigan, lace scarf / Kardigán, csipkés kendő: H&M
Dress: I can't really remember, I have it for about 7 or 8 years :D / Ruha: Nem tudok rá visszaemlékezni hogy honnan van, mert kb. 7 vagy 8 éve hordom :D
Shoes / Cipő: Buffalo
Bag / Táska: Topshop
Sunglasses / Napszemüveg: Mango

As a reminder here is the famous trailer of Bridget Jones' Diary :) / Emlékeztetőül pedig íme a Bridget Jones naplója című film híres előzetese :)

14 comments on "Outfit for a cabrio ride"
 1. Hűűű, ez nagyon állati, olyan dívás. :D Nagyon tetszik minden, jól összeválogattad a darabokat, jól mutat így egyben. Honnan szereztetek ilyen kocsit? :D

  ReplyDelete
 2. Jaj, és azt kifelejtettem, hogy a fotósod nagyon ügyes, állatira jók ezek a képek! Elmehetne egy magazinba is divatanyagnak ;)

  ReplyDelete
 3. These are great! The perfect outfit for this setting. And the car is a great accessory. :)

  And Imi is talented. Hang on to him!

  ReplyDelete
 4. nem találok szavakat*.* olyan nagyvilági, stílusos képek, nagyon-nagyon tetszenek!=)

  ReplyDelete
 5. Te jó ég! ez valami áhh erre tényleg megérte várni. annyira olyan mint egy régi fekete fehér film képkockái. gyönyörűséges vagy, a szett fantasztikus, a fotósod pedig tényleg zseniális!!!! Jaj nagyon gratulálok magadhoz( ez hülyén hangzik, de akkor is:)) fantasztikus vagy:) puszi

  ReplyDelete
 6. Nagyon tetszik! A kocsi is csodás. Remélem azért vezethetted is!
  De végül is az egyetlen probléma az összeállítással, hogy nincs ott Hugh Grant. Úgyhogy a legközelebbibe kéretik beszerezni! Még, ha neked van is párod, én (és remélem a többiek is) szívesen gyönyörködnék benne.
  Gratula a fotósodnak!

  ReplyDelete
 7. Nagyon szép, nőies az outfit és a képek is szuperek, bár nekem kicsit túl zöld a fű :-)

  ReplyDelete
 8. Stílusos, és ügyes. grt :)

  ReplyDelete
 9. Zsófia: köszönöm, Imi nevében is :) szerintem is simán lehetne divatfotós belőle :P

  Shybiker: Thank you so much, yes he is talented indeed! I'm happy you like the outfit :)

  Apolka: Köszönöm! Nagyon jó ezt olvasni! Sok puszi!

  Pumpernickel bárónő: óóó köszönöm :) Pedig volt régen egy gonosz komment amiben azt írták semmi nőiesség nem szorult belém, örülök hogy azért nem mindenki látja így :P

  Sophie: hihi, köszönöm :D lehet hogy amúgy nem ártott volna 1-2 fekete-fehér kép sem a retro feeling kedvéért, most hogy így mondod. Köszönöm Imi nevében is :) Puszi :-*

  Sári: Nekem sajnos nincs jogsim, habár vezettem már, de akkor is féltettem volna ezt az autót, nehogy kárt tegyek benne :)) Hihi, hát Hugh Grant sajna nem ért rá, de Imi jó fej volt és beugrott helyette :D Amúgy köszöni, átadtam neki :)

  Bog-Bog: köszönöm! hát a színek élénkítve vannak a képeken, de szerintem olyan jó kis tavaszias hangulat árad belőlük :)

  Szatti: Köszönöm szépen :)

  ReplyDelete
 10. Az autó + nő egy örök nagy kedvenc fotótéma nálam is... De bizony a drága vasak mellett kevesen tudnak érvényesülni ...
  A kendő - napszemcsi párosítás tuti, amolyan örök klasszikus a napfényben száguldáshoz!
  A ruhaválasztás lehetett volna kicsit kihívóbb talán - elvégre a cabrio-zás nem a szolid eleganciáról szól! Bár ez helyzet és alkalom függvénye is úgyhogy adott esetben rendben van!

  ReplyDelete
 11. Áááá nem hiszem el, már egyszer pedig válaszoltam a kommentekre, de ezek szerint eltűnt amikor karbantartották a blogspotot :( Na mind1 válaszolok megint mindenkinek, remélem elolvassátok azért :)

  Zsófia: köszönöm, aranyos vagy, átadtam Iminek is az üzenetet :) Hát bizony, az autó eléggé feldobja a szettet, az igazsághoz hozzátartozik hogy már egyszer lefotóztuk, de utána mondta a fotósom hogy tud szerezni cabriot, mert mondogattam h ez a ruci valami cabrioval milyen ütős lenne :D Minden kívánságom ilyen gyorsan teljesüljön :)

  Shybiker: Thank you! I know, I'm so lucky to have Imi :) I gave your message to him :)

  Apolka: Köszönöm! Irulok-pirulok :)

  Pumpernickel bárónő: Köszönöm, ezt jó látni, pedig mennyi kritikát kaptam régebben, amiben azt írták egy csepp nőiesség sem szorult belém... remélem ezt ők is látják! :D

  Sophie: Köszönöm!!! De édes vagy :) És mennyire igazad van, lehet h jól mutatott volna pár kép fekete-fehérben. Puszi! :-*

  Sári: Tudok vezetni, de jogsim sajnos nincs, meg amúgy is nagyon féltem volna ezt a gyönyörűséget vezetni :D
  Hugh Grant sajna nem ért rá, de megfűztem Imit hogy ugorjon be helyette :)) Átadtam neki az üzenetet :) Köszönjük, puszi!

  Bog-Bog: Köszönöm! Hát a fű lehet azért ennyire zöld, mert utólag szerkesztve vannak a képek, de én annyira nem bánom, így olyan színesek és tavasziasak!

  Szatii: Köszönöm szépen! :)

  JAGMAN: Remélem nekem sikerült mellette érvényesülni :)) A kihívó ruhák annyira nem illenek hozzám, biztosan észrevetted hogy jobban szeretem a visszafogottságot, legalábbis fazonban, inkább a színekkel próbálok extrém lenni. Meg szerintem annyira nem vagyok bombanő hogy mutogassam az alakomat :P

  ReplyDelete
 12. Szia Lídia! Ezek eddig a legjobb képek! Mindig annyira jók a színek, amikor Imi fényképez, örülök, hogy végre megismerhettük :)

  Jó ötlet volt a cabrio ezzel a ruhával, 18-as képa legjobb rólad :)

  ReplyDelete
 13. Kata: Szia! Hú hát tudom, kicsit aggódom is, hogy fogom ezt a posztot überelni :)) Ezzel magasra tettem saját magamnak a mércét. Imi nem csak a kamerával tud bánni de a képszerkesztővel is, ezért ilyen gyönyörűek a színek! Hiába, nagy szerencsém hogy ő van nekem :) A szettet először máshol fotóztuk le, de annyit mondogattam Iminek hogy milyen jó lett volna ehhez a szetthez egy cabrio, hogy meglepett és szerzett egyet :D

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature