Top Social

Flashback - volume 2 / Nosztalgia - 2. rész

Friday, June 24, 2011
Here are a couple of pictures that were made between my 14th and 21st birthday, yesterdays pictures were the cute ones, but looking at todays post, you will sure be rolling on the floor laughing at how I looked like as a teenager. To tell you the truth, even I laugh so hard at them, it's so funny how much I changed during these 8 years :)

Íme pár 14 és 21 éves korom között készült kép, a tegnapi bejegyzésben cuki képek voltak, de a mai amolyan sírvaröhögős poszt lesz, gyanítom kacagni fogtok azon, hogy hogyan is néztem ki tiniként. Megmondom őszintén én is jókat derülök rajtuk, vicces látni hogy 8 év alatt mennyit változtam :)

With my Mum at the Jordan airport waiting for our flight to go home (I was 14 here) / Anyukámmal a jordániai reptéren (itt 14 voltam)

Btw I tried to put the pictures in order so you can conclude my age looking at them.

Egyébként igyekeztem a képeket sorrendbe rakni, tehát nagyjából kikövetkeztethetitek belőlük a koromat.


Look how I changed... I was thinking a lot about this picture if I should show it to you or not... I decided to do so so that you can see that even if you make huge fashion-mistakes as a teenager, there is hope :))

Na miből lesz a cserebogár? Elég sokat gondolkoztam rajta hogy ezt a képet megmutassam-e nektek... végülis azért döntöttem úgy mégis hogy megmutatom, hogy lássátok, még ha tiniként hatalmas divatbűnöket követtek is el, van remény :))


This is even funnier, considering the fact how sure I was I looked good :DDD

Ez a kép talán még az előzőnél is viccesebb, ha azt a tényt nézzük, mennyire meg voltam győződve róla hogy jól nézek ki :DDD


I have tons of embarassing pictures of myself... this is one of my fav :)

Rengeteg ciki képem van ám magamról... de ez az egyik kedvencem :)


You thought I'm skinny? Look at this picture, I was 14 after my appendix surgery, I really lost a lot of weight :S

Azt gondoljátok vékony vagyok? Csak nézzétek meg ezt a képet, a vakbélműtétem után készült, itt 14 éves vagyok és rengeteget fogytam :S


I was trying on outfits on the night of my first real New Years Eve I could spend with friends, without my family, it was such a memorable night, we got together with my first real love that night, so this picture brings back good memories :)) The outfit is horrible though, and I didn't choose this one, I opted for regular jeans and a black t-shirt combo.

Szetteket próbálgattam az első igazi Szilveszter estémen amit barátokkal tölthettem, a családom nélkül, nagyon emlékezetes volt, az első nagy szerelmemmel is ekkor jöttem össze, szóval ez a kép szép emlékeket idéz :)) A ruha amúgy szörnyű, nem is ezt választottam végül, inkább egy sima egyszerű farmert fekete pólóval.


I loved being blonde! Even though all my classmates kept telling me how ugly I was this way. But it was fun, this picture was made by me on the aeroplane, on my way to Tunisia, ALONE (I was just 16 :) )! It was a huge adventure :)

Imádtam szőke lenni! Még ha az osztálytársaim folyton cikiztek is hogy mennyire csúnya vagyok így. De szerintem jó volt, ez a kép egyébként a repülőn készült, Tunézia felé menet (egyedül mentem és csak 16 voltam :) )! Hatalmas kaland volt :)


In the tent, on a 4-day camping trip with my best friend, Ildi (she took the picture :P)

Sátorban, 4 napos kempingtúrán Hajdúszoboszlón a legjobb barátnőmmel Ildivel (ő csinálta a képet :P)


Some things never change... like our friendship. We are friends for 10 years now!!! This pic was made when I was 16, Ildi was 14. Oh and this picture is very special because it was made on my Mothers wedding!!!

Van ami nem változik... mint a barátságunk. Már 10 éve barátnők vagyunk!!! Ez a kép akkor készült mikor én 16 voltam, Ildi 14. Oh és ez a kép igazán különleges, mert Anyukám esküvőjén készült!!!


Yeah, these girls are the same as on the previous picture! Unbelievable, isn't it? Just 6 years, and how much we changed :D

Igen, ezek ugyanazok a lányok mint az előző képen! Hihetetlen, mi? Pedig csak 6 év telt el, mégis mennyit változtunk :D
 


Rome, seaside

Rómában a tengerparton


Rome again

Ez is Róma


In Egypt, on our first holiday with my Boyfriend! He made the picture :) I was 17. And my love for poledancing started here :D (hint: check out the last pictures how much I improved :DD)

Egyiptomban, Párommal az első közös nyaralásunkon! Ő csinálta a képet :) 17 voltam. És a rúdtánc iránti szenvedélyem is itt kezdődött :D (ha látni akarjátok mennyit fejlődtem, csekkoljátok az utolsó képeket :DD)


At home in our old flat

A régi lakásunkbanFirst "model" pictures. "Professional", huh? :DDD

Első szárnypróbálgatásaim modellként. "Profi", nemde? Sütő Enikő modelliskolájában ilyen "profik" a körülmények :DDD Hatalmas fail és pénzkidobás volt. Pedig egész nyáron át dolgoztam hogy ki tudjam fizetni :'(When I was a hip-hop dancer

Hip-hop táncosként


When I'm wearing my glasses

Amikor szemüveges vagyok


On the graduates ball at the age of 18

18 évesen a szalagavatómonOfficial picture for the graduation

Tablókép (erre se találtam hiteles fordítást... :D)

The happiest day of my life - when I left high school (with Mum)

Életem legboldogabb napja - amikor véget ért a gimnázium (ballagáson Anyuval)
At the freshman's party

Egyetemi gólyabálon


Pillowfight day

Párnacsata nap

With bangs... what do you think?

Frufruval... szerintetek?


I want this Smart!!! :D

Akarom ezt a Smartot!!! :D

Strudel- festival

Rétesfesztivál


In East-Hampton, New York with the Cadillac of my dreams

East-Hamptonban, New Yorkban, álmaim Cadillacjével


Manhattan, 2009


The picture says all

A kép mindent elmondTraditional american breakfast: pancakes, butter & syrup

Tradícionális amerikai reggeli: palacsinta, vaj & juharszirup


I don't usually make pictures in the mirror (I think it's awkward) but this one was for home-use: I was unsure whether I should buy this dress. Finally I bought it, plus this is a picture where you can see how I looked like with black hair (it was a short period of time, I don't have much pictures from that time)

Amúgy nem szoktam magam tükörből fényképezni (gáznak tartom) de ez otthoni használatra készült: nem voltam biztos benne hogy megvegyem-e ezt a ruhát. Végül megvettem, a képet pedig azért teszem fel, mert itt jól látszik milyen voltam fekete hajjal (rövid ideig volt ilyen, nincs is sok képem ebből az időszakból)


Wine festival, Etyek 2009

Borfesztivál, Etyek, 2009


Sorry for the cut :D This is my fav picture of myself when I had black hair.

Bocsi a vágásért :D De amúgy ez a kedvenc képem magamról fekete hajjal.


In Switzerland, after hairdresser, I wanted to be red

Svájcban, fodrász után, vörös akartam lenni


Switzerland 2009

Svájc, 2009


Switzerland, Starbucks

Svájc, Starbucks


Still redhead

Még mindig vörösen


GPOY poledance edition: Croatia seaside / Horvát tengerpartHope you enjoyed the pictures :)
XOXO,
Lidia.

Remélem tetszettek a képek :)
XOXO,
Lídia.
20 comments on "Flashback - volume 2 / Nosztalgia - 2. rész"
 1. annyira jók ezek a régi képek! Jót mosolyogtam rajtuk, tényleg hatalmas a változás, nem csak a régi Lídia ás a mostani között, de a 2003-as és a 2011-es Britney között is!(az a poszter valahol nekem is kinn volt):D
  Egyébként szerintem tök jól állt a frufru;)

  ReplyDelete
 2. Nekem is nagyon tetszettél frufruval! A réteses képen annyira szép a hajad!:) Az utolsó három kép pedig...hát mit is mondjak, fejlődsz :D

  ReplyDelete
 3. A frufru és a fekete haj felejtős, de nagyon szép kislány voltál, vagy! Vékony, de szép. :) És hogy irigyellek azért a forrónaciért, hallod. ^^ Meg a sok utazásért is, huh! 0.0 Kívánom, hogy mielőbb tudj új postokat küldeni nekünk, illetve egyáltalán, fotózhass, a dolgaid jöjjenek rendbe és addig is, szerezz sok szép új darabot! ^^
  Puszi!

  ReplyDelete
 4. Szerintem a fekete haj szexisebben állt; nem akarod visszafesteni?

  ReplyDelete
 5. Szerintem is jól állt a frufru :)szerintem nagyon szerencsés vagy, mert sok helyen járhattál, a szüleidre mindig számíthattál, lehetőséged volt sok mindent kipróbálni. Jó látni, hogy hogyan is indultál, és még nagyon messzire elérhetsz!
  sok szerencsét!
  xBesosx

  ReplyDelete
 6. frufru szerintem nem állt rosszul, meg a szőke se, de talán az árnyalata nem volt a legjobb, vagy a fotók nem az igaziak, nem tudom... fekete, meg vörös viszont nagyon nem :)

  Jó volt ez a két nosztalgia poszt!

  ReplyDelete
 7. Na, itt meg teljesen más vagy, a hajak, a hajszínek, a stílusok :-) De tényleg jó volt a frufru.

  ReplyDelete
 8. a Svájcos képeiden tetszik a legjobban a hajad:)
  szuper képek ezek is, és a kisebb koriak is, nagyon öürlök, hogy megosztottad velünk, jó volt nézegetni:)

  ReplyDelete
 9. Angol Csipke: nagyon sokáig Britney volt a példaképem, szerettem volna olyan szép alakot, szép arcot, jó hangot, profi tánctudást, álomkarriert mint neki. Mindenét imádtam, és imádom most is, de mivel már a divat felé orientálódtam, más példaképem van. A rajongásom viszont azóta is megmaradt, minden dalszövegét azóta is kívülről fújom és 2 koncertjén is ott voltam, plusz megyek a 3.-ra is! Iskolában régen cikiztek is hogy hallgatom, de sosem hagyott alább a rajongásom iránta :) Tudom sokat változott, megviselte az élet is, de abból én is meríthetek erőt hogy ő akárhányszor került padlóra, mindig felállt és kihozta belőle a legjobbat! Ebben máig követendő példaként tekintek rá :)
  Köszönöm, szerintem a frufru nem volt a legjobb, bár oldalfrufrum még talán lehet, attól nem zárkózom el.

  Vivii: Köszönöm! Az utolsó 3 kép iszonyat nehéz, nem szabványrúdon hanem egy vastag póznán kellett kivitelezni a veszélyes gyakorlatokat, szóval nagy koncentrációt igényelt :)

  Kitty Kye: Köszönöm! Oh a forrónacit amúgy már rég kiselejteztem, pont azért mert "túl forró" :P Nagyon kint van belőle mindenem, rúdtánchoz persze jó, de utcára felejtő, emiatt megváltam tőle :)

  Királylány: Na, egyikőtök azt írja felejtő, másik hogy szexi... :D Hát most mitévő legyek? :D Viccen kívül nem szeretném már festetni a hajam, nagyon tönkreteszi, inkább hálát adok érte az égnek hogy egészséges és nem hullik. Nem akarom kísérteni a sorsot...

  felderengőelmerengő: Hát a második posztban apukám nem szerepel, ez azért valamit elárul... de Anyukámnak valóban sokat köszönhetek :) Én is hálás vagyok az égnek hogy ennyi helyen jártam, de remélem Anyukám büszke lesz rám, és sokra viszem majd, és visszaadhatok neki ebből a sok mindenből! Köszönöm! xx

  Miklós: Régen nem volt még komoly technikám fotózni :) Vörös annyira nekem sem adta... legjobban a szőkét szerettem, bár sokan kritizálták, én jól éreztem magam úgy, mikor szőke voltam, annyi minden történt velem, rengeteg jó dolog (blondes have more fun... :P) a Párommal is így jöttem össze, szóval bármennyire negatív megjegyzéseket is kaptam érte, nem tudok rá rossz érzéssel gondolni. Örülök hogy tetszett a poszt :)

  Bog-Bog: Bizony, néhányon szinte felismerhetetlen (pl. Anyukám esküvőjén készült kép mostaniakkal összehasonlítva priceless :D) Örülök hogy tetszik a frufru :D

  Rami: Köszönöm! Én is örülök hogy írtál és hogy tetszett :) Kicsit aggódtam mit szóltok majd hozzá, felkészültem a legrosszabbra és mégis olyan aranyos kommenteket kaptam, komolyan olyan jól esik! :-*

  ReplyDelete
 10. de fura visszanézni ezeket az 5-6 éves képeket, micsoda divatok voltak te úristen! =D aranyos poszt volt ez is, meg az előző is, és előnyödre változtál.=)
  a modellképek meg kész!=D rákerestem az említett modelliskolára, bár most jobbak a képek, szerintem az összes modelliskola pénzkidobás. vagy modelltípus az ember, vagy nem, ezt nem lehet tanulni.

  ReplyDelete
 11. Hahaha, régen nagyon nem volt fogalmam, nemhogy a stílusról (ami mindenkinek egyedi kéne hogy legyen...) de a divatról sem, pedig az elvileg könnyű, csak utánozni kell. Kaptam egy gonosz megjegyzést 14 éves koromban hogy a rózsaszín a divat, és ez annyira belém férkőzött hogy megpróbáltam minél több rózsaszín cuccot beszerezni. Sokáig tartott aztán a rózsaszín monopóliumát megtörni a szekrényemben :) Ma már alig vannak rózsaszín cuccaim :D
  Annyi volt talán más ebben az időben hogy nem mindenki a H&M-be, Zarába, Mango-ba járt inkább, hanem ugyanakkora összegeket elvert a kínai piacon. Az már más kérdés hogy ezek mennyire voltak tartósak... :) Ma már a márkákat favorizálják az emberek, de az azóta sem változott hogy fantázia nélkül bevásárolnak egy helyen, és ugyanúgy meg lehet mondani minden cuccról hogy honnan van.
  Azért a kínai üzleteket sem ítélem el, csak meg kell találni az összhangot, hogy mit honnan, mennyiért vásárolsz.
  Örülök hogy szerinted előnyödre változtam :) Az osztálytársaim szerint már régen sem voltam százas, de most meg aztán pláne... Ezért írtam h életem legboldogabb napja a ballagás volt :P
  Haha, a modellképek, jah... és ha tudnád mik mentek még abban a modelliskolában... könyvet írhatnék róla micsoda egy simlis bagázs. De inkább nem teszem :) Később jöttem rá én is, hogy csak egy jó modellügynökséget kellett volna keresnem, és ha onnan akkor elzavarnak, legalább egyből tudom hogy semmi keresnivalóm a szakmában. Így viszont évekig próbálkoztam és kidobtam egy csomó pénzt. Nem kívánom senkinek.

  ReplyDelete
 12. Szerintem neked a szőke haj állt a legjobban!!!

  ReplyDelete
 13. Amúgy érdekes, ezt már másnál is figyeltem, régi képek stb és mondja, hogy jaj ciki így meg úgy meg minden... szerintem egy helyes csaj egy férfi szemében nem tud olyat csinálni ami (egészséges ízlésen belül persze) ciki lenne... a törülközőbe bebújós kép az elején se ciki, tökaranyos, kis ázott madárka jut eszembe róla :)

  ReplyDelete
 14. Zsófi: az első vagy kb. aki ezt mondja :) De szerintem is! :D

  Miklós: Jah, egész hullámot indítottam el a nosztalgiázással, most minden bloggernél ilyen gyerekkori fotók vannak :D
  Aranyos vagy hogy ezt írod de sajnos nem mindenki ilyen jóindulatú mint Te, ezért fel voltam készülve a legrosszabbra hogy milyen kritikát kapok ezért :) Mondjuk ez a poszt inkább azoknak az olvasóimnak készült, akik sokszor hiányolják a személyesebb jellegű bejegyzéseket és kiváncsiak rám mint ember, nem csak mint "divatblogger". Szerintem mókás volt az a törülközős, mosolyogtam ezen a madárkás hasonlaton :)

  ReplyDelete
 15. hát igen,én is gondolkoztam azon hogy teszek fel olyan képeket amin vannak elég durva melléfogásaim,de meggondoltam magam inkább :)
  majd ha én is belemerülök nagyon a blogolásba,csinálok ilyen viiszatekintő fotókat(posztot) ilyesfajta képekkel (ó,még mennyit fogok változni! :) )
  amúgy tetszenek a képek,érdekesek,de szeretem az olyat amikor valaki felválallja hogy így is nézett ki :)

  ReplyDelete
 16. Szerintem jól állt a fekete és a vörös haj is, és a frufru is! A szőke valóban nem vagy te, a többi nagyon jól áll :)
  xoxo, edina (http://e-beautyroom.blogspot.com/)

  ReplyDelete
 17. Szerintem egyik kép sem ciki, egyszerűen fiatal voltál és próbálgattad magad. Magabiztos, szép lányt látok a korai képeken is, a törölközős meg egyenesen édes! :)
  Hozzászólva az itt kialakult beszélgetéshez, nekem is a fekete hajas képeken vagy a legszebb, de élőben valószínűleg nem tetszene, egy sötétbarnát inkább el tudnék képzelni hozzád.
  Az oldalfrufrura szavazok és amúgy kevés lányon tetszik, ha ennyire hosszú a haja, de neked kifejezetten jól áll, sőt, szerintem sokkal jobb, mint rövidebben.

  Én is örülök, hogy ennyi szép helyre eljutottál, nem irigykedem, egyszerűen csak örülök neki, hogy szép és boldog életed volt és ezt kívánom a jövőre nézve is.

  ReplyDelete
 18. apachederzs: Igen, ez úgy jó hogy kicsit már megismernek az olvasók és úgy már van viszonyítási alapjuk :) Követem a blogod és várni fogom az új posztokat ;) Felvállalom én a múltam, bár ezt a posztot inkább a szükség szülte, hogy nem tudtam fotózni :D

  Edina: Köszönöm. Imádom a változatosságot és hozzátartozott a felnőttéváláshoz hogy kipróbáljak többféle stílust és külsőt magamon :)

  Mini: Hát örülök hogy így látod és hogy tetszenek! Valaki azt mondta nekem hogy élőben mindig szebbek vagyunk mint a képeken, szerintem élőben jobb voltam fekete hajjal, úgyhogy ha itt tetszettem, élőben is tetszett volna :D Nem volt az rossz, de viszonylag hamar meguntam. És az oldalfrufru tényleg jó, azt szerettem is. Úgy változtatja meg az arcod hogy annyira nem változtatsz radikálisan. Köszönöm a jókívánságot, én is kívánok neked hasonló jókat!

  ReplyDelete
 19. te a kfg-be jártál? (a ballagós képed és a talárod alapján kérdezem.. :))

  ReplyDelete
 20. Nagyon jól áll a frufru, főleg ha egyforma hosszú mindenhol a hajad, ad egy kis keretet az arcnak, de oldalfrufru is nagyon jó választás. :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature